» »

Operater elektrike

Operater elektrike

simone ::

Pozdravljeni

kakšne izkušnje imate z operaterjem elektrike gen-i? od marsikaterega sem slišal da je dosti cenejši od ostalih v sloveniji. sedaj imamo elektro celje in razmišljamo da gremo na gen-i. je res cenejša položnica vsak mesec ali je to nek natega da privabijo kupce? informativni izračun so nam na gen izračunali da bi okoli 20 evrov vsak mesec manj plačali kot pri elektro celje. plačujemo v sezoni ko imamo dva električna bojlerja vklopljena (baje bojlerji največ elektrike pokurijo) okoli 90 evrov pa nimamo veliko hiša sta pa dva gospodnijstva. pozimi plačujemo okoli 70 ogrevamo vodo na centralno. kakšna so vaša mnenja glede menjave operaterja je to res ceneje ali samo na začetku tako pravijo?
  • polepsal: bluefish ()

mertseger ::

http://primerjalnik.agen-rs.si/index.ph...

Tukaj si lahko pregledaš primerjave.

Urbano#Desno ::

simone je izjavil:

Pozdravljeni

Kakšne izkušnje imate z operaterjem elektrike gen-i?Od marsikaterega sem slišal da je dosti cenejši od ostalih v sloveniji.Sedaj imamo elektro celje in razmišljamo da gremo na gen-i.Je res cenejša položnica vsak mesec ali je to nek natega da privabijo kupce?Informativni izračun so nam na gen izračunali da bi okoli 20 evrov vsak mesec manj plačali kot pri elektro celje.Plačujemo v sezoni ko imamo dva električna bojlerja vklopljena (baje bojlerji največ elektrike pokurijo) okoli 90 evrov pa nimamo veliko hiša sta pa dva gospodnijstva.Pozimi plačujemo okoli 70 ogrevamo vodo na centralno.Kakšna so vaša mnenja glede menjave operaterja je to res ceneje ali samo na začetku tako pravijo?


kot prvo operater bo še vedno elektro celje
zamenjaš samo dobavitelja in cene še bodo spremenile samo pri tistem delu položnice ki se nanaša na energijo
tko na uč bi rekel da je pri 70 EUR celotnega zneska energije za ene 25 (to lahko sam preveriš) in pri gen-i (razen če imaš sedaj res neverjetno neugoden paket) seveda ne bo 20 EUR ceneje bo pa verjetno ene 5.

itak si lahko točno sam izračunaš iz porabe, stare cene energije in nove cene energije.

simone ::

hja kolk je ta primerjava resnična in pa točna to pa je vprašanje...

Ganon ::

Deset strani dolga tema že obstaja.

poceni elektrika

BraneK12 ::

večni pogovori. Najprej poceni potem pa te kuhajo pocasi da sploh ne opazis kdaj si pečen. :):):)

ToniT ::

Pač moraš biti zmeraj pozoren. Ko se konča akcija pri enem dobavitelju, greš k drugemu. 10 minut dela in naslednji mesec dobiš položnico od drugega...

VeganCyclist ::

Sam sem na geni zdej 3 mesec. Preklop je totalno enostavnen. Samo slikas poloznico, jim posles in to je to. Porabo elektrike mam sicer izredno majhno, ker sm one man band z laptopom. Cena je trenutno nakonc od ECE realno nizja za kake 5 - 10evrov. Ni velik, jst sm preklop naredu bl kt ne iz firbca. Treba je mal spremlat nihovo stran in se prjavit na akcije. Vezave ni. Če ti ni všeč lahko še isti trenutek greš drugam.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Cenejša elektrika - se splača zamenjati ponudnika? (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Problemi človeštva
674125662 (19214) Ganon
»

Elektrika pri RWE

Oddelek: Loža
3214727 (9871) Alamar
»

Menjava elektro dobavitelja; vaše izkušnje

Oddelek: Loža
226079 (4319) Bizkit45
»

Petrol elektrika - da ali ne

Oddelek: Loža
409689 (7858) Alec999

Več podobnih tem