Forum » Na cesti » Tresenje volana nad 110 km/h
Tresenje volana nad 110 km/h
crylizz ::
Pozdravljeni, js mam pa en problem ki ga neznam rešit.
Volan mi trese nad 110 km/h, gume so bile centrirane, ista zgodba.
Narjena je bla optika in zamenjane gume, ista zgodba.
Kje še sploh lahko iščem težavo?
Volan mi trese nad 110 km/h, gume so bile centrirane, ista zgodba.
Narjena je bla optika in zamenjane gume, ista zgodba.
Kje še sploh lahko iščem težavo?
Valvoline ::
kineticni zglob, polos, zvit zavorni disk. Trese pri zaviranju? Lahko so tudi same gume hin, kotalni del se je zacel razpadat (strokovno povedano delaminirat).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Valvoline ()
Vuli ::
zvit zavorni disk ponavadi trese, ko zaviraš, mogoče pa tudi.
Avto v luft...
Avto v luft...
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|
DeusB ::
Jaz sem imel polomljene nosilce motorja in je treslo k strela nad 130!!! Audi A6 2.5 TDI je bil!
MadMax ::
Zvito feltno ali jajčasto gumo ni problem zbalansirat da bo mašina pokazala 0g,trese pa vseeno.
Če med vrtenjem vržeš uč na rob feltne ali tekalno površino gume pa marsikaj lahko vidiš (pa 2mm ni težava)
Če med vrtenjem vržeš uč na rob feltne ali tekalno površino gume pa marsikaj lahko vidiš (pa 2mm ni težava)
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
EnStot ::
Zadnjič sem na ženinem avtu menjal vse 4 diske na uradnem servisu. Prvič po 5-ih letih. Sprememba je neverjetna, kot bi se vozil z letečo preprogo. Prej je kljub centriranju v nulo vseh 4-ih koles vedno rahlo treslo pri 130, sedaj pa je, kot bi se vozil na oblaku. Od 0-180 čisti mir in milina. Izrabljene diske se ne da centrirat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tresenje pri zaviranju samo pri 60-70 km/hOddelek: Na cesti | 3508 (3012) | kremenko1 |
» | Rahlo tresenje avta med 70-80km/h (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 17575 (12649) | Wonailabs |
» | Pomoč pri izbiri zavornih diskov (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 31125 (28859) | b3D_950 |
» | Nalet v pločnikOddelek: Na cesti | 7293 (5443) | SplitCookie |