Forum » Operacijski sistemi » Autostart OpenVPN na Windows 10?
Autostart OpenVPN na Windows 10?
poweroff ::
Na Windows 10 (računalnik ima naložene vse varnostne posodobitve) sem dal OpenVPN version 2.4.9.
Nastavil sem konfiguracijsko datoteko, VPN povezava se vzpostavi, vendar se ne vzpostavi samodejno ob zagonu sistema.
V services.msc sem nstavil OpenVPNService na automatic, prav tako OpenVPN Legacy Service na automatic...
V GUI nastavitvah sem nastavil "Start OpenVPN at Windows startup". Skratka, OpenVPN se zažene, pojavi v system trayu, vendar se povezave ne vzpostavi avtomatično.
Nastavil sem konfiguracijsko datoteko, VPN povezava se vzpostavi, vendar se ne vzpostavi samodejno ob zagonu sistema.
V services.msc sem nstavil OpenVPNService na automatic, prav tako OpenVPN Legacy Service na automatic...
V GUI nastavitvah sem nastavil "Start OpenVPN at Windows startup". Skratka, OpenVPN se zažene, pojavi v system trayu, vendar se povezave ne vzpostavi avtomatično.
sudo poweroff
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domači VPN (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 24964 (10812) | Daniel |
» | Kaj uporabit za remote dostop do domačega računalnika? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14444 (11489) | sbawe64 |
» | Težave z OpenVPN povezavo (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 9946 (6842) | čuhalev |
» | Z OpenVPN-jem ven iz MPLS-ja? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 15860 (14804) | SeMiNeSanja |
» | Openvpn (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 14763 (6330) | Blisk |