Forum » Na cesti » Celoletne gume
Celoletne gume
Ashrack ::
Jaz uporabljam izkljucno celoletne gume. Menjam jih na 2 leti s tem da prvo leto obrnem prvi in zadnji gumi. Moj stil voznje je agresiven in profil pobira kar lepo.
Trenutno imam Continental AllSeason 2, pred tem sem imel pa Michelin CrossClimate 2. Razlog da imam sedaj Continental je malo spremembe in tudi na testu so premagali Michelin, razen v snegu.
Trenutno imam Continental AllSeason 2, pred tem sem imel pa Michelin CrossClimate 2. Razlog da imam sedaj Continental je malo spremembe in tudi na testu so premagali Michelin, razen v snegu.
....
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ashrack ()
m0LN4r ::
Za agresivno poletje oz. vrocinsko obdobje se vseeno splaca kake yokohama ad08 vzet, to je sele agresivno.
Poljaki vozijo celoletne od sept. do maja za jun-aug pa imajo letne, baje pridejo na 5-6 sezon s tole kombinacijo
Poljaki vozijo celoletne od sept. do maja za jun-aug pa imajo letne, baje pridejo na 5-6 sezon s tole kombinacijo
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
vinkop ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere zimske gume? (strani: 1 2 3 4 … 63 64 65 66 )Oddelek: Na cesti | 546252 (1307) | Ghost7 |
» | Zimske gume fuc po manj kot 30k (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 7942 (3733) | stara mama |
» | S katerimi gumami se vozite z avtom pozimi (zimske, celoletne, letne)? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 5327 (3575) | Zimonem |
» | Katere gume priporočate celoletne ali zimske in letne posebej? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 8516 (6702) | ZveeZ |
» | Zimske vs. poletne gume (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 36354 (31251) | m0LN4r |