» »

652 kartuše za HP 5075 - fake / original?

652 kartuše za HP 5075 - fake / original?

afne_guncam ::

Pozdravljeni,

sem pred nakupom kartuš za zgoraj omenjeni printer. Malo brskam po starih temah (kjer linki niso več aktualni) in so neoriginane kartuše dostikrat omenjene. Kaj je vaše mnenje okoli tega, obstaja možnost problemov zaradi te uporabe na dolgi rok? Nakup črne + barvne kartuše me pride cca 30 eur - pozna kdo kakšnega "zanesljivega" ponudnika neoriginalnih kartuš, kjer jih kupuje tudi sam? Če je razlike nekaj eur se ne bom sekiral, če pa 10-20 eur je pa že vredno razmisliti ... ali pač?

Hvala za pomoč in lep pozdrav!

Buggy ::

jaz sem jih ravno vceraj kupil komplet (crna in barvna) na mimovrste za 28€.
Z neoriginalnimi (aliexpress ali pa teli nasi ki delajo refile) se nimam izkusenj, se pa bojda da dosti elegantno naresti sam refile na originalno kartuso z injekcijo in barvili.
Tokrat se mi je mudilo, bom pa sprobal naslednjic, in tudi mene zanima, ce ima kdo s tem kaksne izkusnje...konkretno HP 652 in potencialni problemi z zascito.

Vuli ::

včasih se je dalo doma resetirat kartuše in si jih enostavno natočil na novo, a zdej dvomim, da se pri novih modelih še da to počet, je za pogledat.
jaz sem nazadnje vzel neoriginal kartuše za hp4500 pri kartuše.net in delajo BP.
Sem pa pri enih drugih naletel, da kartuše niso delale, je začel tiskalnik kmalu po menjavi javljat, da je neki narobe s kartušo.

edit: samo za tvojga vidim, da imajo samo original in niti niso tolk drage, cca 32EUR komplet.
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Vuli ()

showsover ::

Sem za hp 5075 aio tudi sam kupil kompatibilne kartuše - niso delovale, ker so OTA upgradeali firmware.

Imamo še res nekje dva takšna printerja, hp 5075 aio, brez kartuš (oz. ne-kompatibilno), s temi, odstopim po polovični trgovinski ceni, 40-50EUR, tu nekje.

Po tej neuspeli dogodivščini smo kupili ali kaj, laserce...

Če pa je kdo ugotovil, kako uporabljati ne-kompatibilne kartuše, pa lepo prosim, bomo že sprintali.

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Kaj kupiti
803163660 (35) kat1
»

Polnjenje kartuš (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
5514772 (9352) matej5734
»

Katero multifunkcijsko napravo - cca. 100 eu ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
517630 (6344) 5er13
»

Originalne kartuše zaostajajo

Oddelek: Novice / Ostale najave
458292 (6420) Jst
»

Nova anketa: s čim hranite vaš tiskalnik?

Oddelek: Novice / Ankete
385415 (4315) KoKi

Več podobnih tem