» »

Wheels Mania-Domžale

Wheels Mania-Domžale

MadMax ::

Je kdo bil tam? Kakšni so vtisi?

Mojih par vrstic:
Udeležba je bila pod pričakovanji (pričakovanih 200 vozil), marsikaterega obiskovalca je motila vstopnina (1000 SIT), tajming je organizatorjem delal probleme (vse se je dogajalo z zamudo)...

Pohvalno pa je bilo število kategorij, v katerih se je ocenjevalo vozila (19, če se prav spomnim?).
Nekaj vozil je bilo res vredno ogleda, saj so odražala ne le finančni vložek temveč tudi ogromno lastnega dela in kreativnosti.

andrej ::

sem mislo prit, samo potem nisem. eden izmed razlogov je bla tudi vstopnina. so kaksne fotke?

MadMax ::

Načeloma se je dalo prit noter tudi kot "častni gost", če je le bil že notri nekdo, ki te je nato "povabil" ob primernem času na primernem mestu;)

Slike so, cca 80 slik, ki jih lahko dam za objavo. Treba bi jih bilo še resajzat (zaenkrat so 2048x1536) in naredit selekcijo. Če se da komu ukvarjat, da se jih nato objavi tukaj, mu jih pošljem (ene 24.5 MB jih je...). Gre predvsem za vozila, dogajanje na odru me ni zanimalo.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

frenk ::

jest sm biu tm ob dvanajstih, pa je blo za en kurac...dobr gremo na kofe in se vrnemo ob dve pa je biu isti kurac...rezultat...šli smo na pir in domov:D...me pa res zanima kako je blo:)

||_^_|| ::

Organizator je zaj... po celi črti. Kje ste še vidl na takmu šovu vstopnino?!

andrej ::

pa ne samo to, kar zasoljena vstopnina je bal. 1200 oz. 1000. ce je tak izpadlo potem mi ni zal da nisem sel. a hodi kdo tukaj na rallye ter ostale avtomobilisticne dogodke v slo?

frenk ::

če se najde prevoz grem jest na vsak rally, ostale avtomobilistične prireditve pa tud obiskujem če se le da:)

R0K ::

andrej večino ja.

Predvsem na drage, pa valda avtošove pa sm mislil it tut zadnjič na mobikrog, k so dirkal, sam nism mogu it. Je blo pa baje noro.

Včasih tut na kak ilegalen street racing ;)

frenk ::

rok: dej ti men mal povej kje na mobisux so te zadeve(neuradne), pa kje je nejveč o uradnih zadevah...mogoče mpiracing??:\

sash ::

@ MadMax, a bi bil tolk dober in mi jih poslal na mail (ne ta ki je v profilu) - velikost ni pomembna :D , sicer bi se udeležil zadeve, ampak je blo drugo delo ;((
--------------------
Think different...
TOROiD Group

R0K ::

frenk : hmm, tko je da je najbolje, da se včlaniš na forum gor, in ga spremljaš. garantiram ti, da vse kar je in kar bo v prihodnosti v svetu motošporta v sloveniji, bo tam gori. Ziher.

Glede uradnih dirk je pa tako, da recimo bo 4.10 v MS slalom (spretnostna vožnja) in drift tekmovanje (iKst že skače od veselja ;) ... uglavnem gre se za to kdo bo bolje 'drsel' čet dva ovinka). Pomoje se splača pridet. Ker pa je v MS tudi Opel klub in ti povem da so SUPER fantje, ki so v onem klubo bodo imeli tam tudi piknik in boš vidu kva obladajo. Boš vidu kok se vozi po dveh kolesih z avtomobilom - pa ne 10m ampak 1-2min. Nekaj dobrih njihovih stunanih avtomobilov (recimo ena corsa z 2.0 mašino, pa kadetti z 2.5 V6 in podobne zadeve).

Bo pa tam ziher še veliko dobrih avtomobilov (Mazda RX7 (mogoče clo dve, če jo bo en pršlepal), nissan 300 zx, baje celo honda nsx in veliko drugih zrihtanih avtomobilov. Jest bom skor ziher tam, ker vem da bo kul.

Bo pa letos baje vsaj še en legalen drag, sam datuma pa lokacije še ni. Na zadnjem k sem bil (MS) je blo tekmovanje na 400m (oz 402) in je blo ful ok.

Glede kakšnih gorskih preizkušenj, rejlijev pa nism čist na tekočem, ker je scena v slo bolj boga, ampak se na srečo premika. Nedavno si se lohk na eni gorski preizkušnji sam peljal po tekmovalni progi s svojim avtomobilom. tist bi blo noro probat...

Drgač pa večjih avtošovov letos ne bo več. Naslednje leto spet - spompladi že kr. Je pa letos v sloveniji zelo zelo viden napredek...učas se noben ni zanima za to, zdej pa ful. Fajn to :)

frenk ::

no zdej se grem pa včlanit...si me prepričal:D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

GHD Gorjanci

Oddelek: Loža
242852 (1182) weasel
»

NEST.2006 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Novice / NEST
29123169 (15074) frenk
»

Super supra :) (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
785305 (3522) Stallone
»

Kaj pomeni GTI?

Oddelek: Loža
354000 (3219) Binji
»

F1 in sezona 2002

Oddelek: Loža
371404 (1016) Mercier

Več podobnih tem