Forum » Kaj kupiti » Kvalitetna microSD kartica za telefon
Kvalitetna microSD kartica za telefon
;-) ::
Nevem ali imam vedno smolo s temi microSD karticami za telefone ali je vse skupaj krš, ker v drugih napravah še nisem imel težav.
Torej z različnimi telefoni in različnimi micro sd karticami različnih cenovnih rangov imam probleme:
-ko se napolnijo začnejo slike izginjati, so poškodovane, jih galerija pomeša in mi naprej meče le tiste v katere se zapiči.
-mi začne telefon ob random času gušit da je sd kartica poškodovana
-mi telefon reče da kartica ni formatirana
Itd.itd.
Je sploh možno micro sd kartico uporabljat kot zanesljiv extender pomnilnika ali ni zanesljivo?
Katero 128GB ali 256GB priporočate? Ima kdo izkušnje s kakim prodajalcem iz aliekspressa da prodaja OK micro sd kartice, ker kar sem kupil v BigBangu ne deluje kot je treba. V dronu, gopro ni nikoli težav pojaviji se v telefonu.
Torej z različnimi telefoni in različnimi micro sd karticami različnih cenovnih rangov imam probleme:
-ko se napolnijo začnejo slike izginjati, so poškodovane, jih galerija pomeša in mi naprej meče le tiste v katere se zapiči.
-mi začne telefon ob random času gušit da je sd kartica poškodovana
-mi telefon reče da kartica ni formatirana
Itd.itd.
Je sploh možno micro sd kartico uporabljat kot zanesljiv extender pomnilnika ali ni zanesljivo?
Katero 128GB ali 256GB priporočate? Ima kdo izkušnje s kakim prodajalcem iz aliekspressa da prodaja OK micro sd kartice, ker kar sem kupil v BigBangu ne deluje kot je treba. V dronu, gopro ni nikoli težav pojaviji se v telefonu.
matobeli ::
S Sandisk Extreme Pro ni bilo nikoli težave, Samsung Evo tudi ne.
Kot extender spomina so seveda uporabne. Glede na naravno nagnjenost telefonov k poškodovanju/kraji/izgubi pa je seveda obvezen backup. Najlažje je imet vse na google photos, če nastaviš "stisnjeno" kvaliteto je neomejeno prostora. Stisnjeno=stisne na 16MP če je čez.
Kot extender spomina so seveda uporabne. Glede na naravno nagnjenost telefonov k poškodovanju/kraji/izgubi pa je seveda obvezen backup. Najlažje je imet vse na google photos, če nastaviš "stisnjeno" kvaliteto je neomejeno prostora. Stisnjeno=stisne na 16MP če je čez.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero microSD kartico ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 37702 (12758) | LuIK |
» | Kateri avto radio z navigacijo in bluethoot vmesnikom za Passata priporočate?Oddelek: Zvok in slika | 3860 (2866) | nokia6310 |
» | Spominska kartica SDXC UHS-I 512 GBOddelek: Kaj kupiti | 3630 (3185) | kajetan |
» | Samsung predstavil Galaxy Note 5 in Galaxy S6 Edge+ (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 20409 (16858) | Stari maček |
» | Samsung Galaxy S3 - kako prenesti aplikacije na micro SD karticoOddelek: Mobilne tehnologije | 9965 (9655) | Boomer |