Forum » Programska oprema » Tezave z linki in gumbi v IE
Tezave z linki in gumbi v IE
vaupo ::
Zdravo!
Imam skrajno nenavaden problem. Imam Windows XP Pro, z vsemi updati. Ustvarjene imam 4 uporabnike, 2 sva admina, 2 pa normalna. Ko zelim v IE na nekaterih straneh (Google, Slowwwenia...) klikniti na gumb oz. link se ne zgodi prav nic. Niti ne nalaga. Link sicer oznaci, kot da je ze bil odprt (drugace pobarva), vendar pa ne nalozi nove strani. Prav tako ne dela search gumb, tezava je ista. Kliknem, ne zgodi se pa cisto nic. To se pa ne dogaja na vseh straneh, ampak samo na dolocenih. In tudi na teh nekateri linki delujejo, vecina pa ne. Najbolj zanimivo pri vsem pa je, da pri enem uporabniku dela vse normalno (en admin), pri ostalih treh pa ne dela! Prosim brez nasvetov v stilu "nalozi si Mozillo", ker ne mislim fotra navajat na nov browser. Sem pa res ze po prenekaterih forumih iskal resitev, pa nikjer nisem nasel nicesar pametnega.
Hvala za pomoc
Imam skrajno nenavaden problem. Imam Windows XP Pro, z vsemi updati. Ustvarjene imam 4 uporabnike, 2 sva admina, 2 pa normalna. Ko zelim v IE na nekaterih straneh (Google, Slowwwenia...) klikniti na gumb oz. link se ne zgodi prav nic. Niti ne nalaga. Link sicer oznaci, kot da je ze bil odprt (drugace pobarva), vendar pa ne nalozi nove strani. Prav tako ne dela search gumb, tezava je ista. Kliknem, ne zgodi se pa cisto nic. To se pa ne dogaja na vseh straneh, ampak samo na dolocenih. In tudi na teh nekateri linki delujejo, vecina pa ne. Najbolj zanimivo pri vsem pa je, da pri enem uporabniku dela vse normalno (en admin), pri ostalih treh pa ne dela! Prosim brez nasvetov v stilu "nalozi si Mozillo", ker ne mislim fotra navajat na nov browser. Sem pa res ze po prenekaterih forumih iskal resitev, pa nikjer nisem nasel nicesar pametnega.
Hvala za pomoc
Packač ::
Si že sam odgovoril v tvojem sporočilu
Vrjetno ti tud na druig straneh ne delajo gumbi. Trenutno nimam nobene ideje, lahko pa probaš z reinstallacijo IEja ali pa z odstranjevanjem kakega updejta - kar je tud lahk razlog problemov, ki jih imaš.
Prosim brez nasvetov v stilu "nalozi si Mozillo".
Vrjetno ti tud na druig straneh ne delajo gumbi. Trenutno nimam nobene ideje, lahko pa probaš z reinstallacijo IEja ali pa z odstranjevanjem kakega updejta - kar je tud lahk razlog problemov, ki jih imaš.
vaupo ::
Ugotovil sem nekaj dodatnih stvari. Ni tezave v kakih servisih, ampak zagovoto mora biti v nekih specificnih nastavitvah, ali pa v registru. Prijavil sem se v account, ki ima tezave z linki, nato pa IE zagnal kot tisti, ki tezav nima (Run as...). Linki so delali! Nastavitve sem sel skozi in so identicne. Skopiral sem vejo registra, ki vsebuje informacije o IE za trenutnega uporabnika (HKey Current User) iz accounta, ki deluje, ter ga importal v tistega, ki ima tezave, ampak kljub temu ne deluje. V google user groups sem nasel resitve za podobne tezave, vendar pri meni ne delujejo. Sumim, da ima vse skupaj zvezo z office xp service pack, ker se mi zdi, da so se tezave zacele, ko sem updatal office.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 534116 (1875) | MrStein |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 446525 (12206) | jedateruk |
» | Poganjanje Windows brez administratorskih pravic varneje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 16547 (14411) | noraguta |
» | FirefoxOddelek: Programska oprema | 1070 (989) | l-note |
» | Nova anketa! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ankete | 9840 (9840) | moj_nick |