Forum » Programska oprema » Instalacija MS Office XP in SLO paketa
Instalacija MS Office XP in SLO paketa
Moonfire ::
Hello!
Imam težavo z instaliranjem SLO paketa za Office XP Pro. Prej sem imel angleško verzijo le-teh. Sama instalacija ni problem, le da mi potem recimo Worda, Excela itd. ne spremeni v slovenski jezik. Imam pa že XP Pro slovensko verzijo. Kaj delam narobe?
Hvala za vsakršno pomoč.....!
Lep pozdrav,
Moonfire
Imam težavo z instaliranjem SLO paketa za Office XP Pro. Prej sem imel angleško verzijo le-teh. Sama instalacija ni problem, le da mi potem recimo Worda, Excela itd. ne spremeni v slovenski jezik. Imam pa že XP Pro slovensko verzijo. Kaj delam narobe?
Hvala za vsakršno pomoč.....!
Lep pozdrav,
Moonfire
Mr.B ::
Jaz sempozabil, kako v XP pro ENG preneseš SLO slovar ? Vem neki z dic datoteko, še iščem. Hvala
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Moonfire ::
Tako je...sem že našel. Najprej inštaliraš...potem pa Start-Programi-Microsoft Office Tools-Microsoft Office XP Language Settings
Vseeno hvala vsem....
Lp,
Moonfire
Vseeno hvala vsem....
Lp,
Moonfire
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Offici se ob hladnem zagonu znova in znova inštalirajoOddelek: Programska oprema | 1035 (865) | k4vz0024 |
» | Koliko Microsoftovih produktov si lastite?Oddelek: Loža | 2592 (1590) | L0sT |
» | Katere programe uporabljate?Oddelek: Programska oprema | 4451 (3731) | R33D3M33R |
» | Kupujem OFFICEOddelek: Programska oprema | 2387 (1828) | LIPSI |
» | Norveška: don't cry for me, MicrosoftOddelek: Novice / Brskalniki | 2895 (2895) | andrej |