» »

Admin pravice vs. osebne pravice uporabnika

Admin pravice vs. osebne pravice uporabnika

1
...
3 4
5
»

PrimoZ_ ::

A tale drama se še kar odvija :)
Grem po kokice pa preberem updejte.

PrimoZ_ ::

Mislim da bi moral IT olajšati življenje obema stranema in pritisnit na H, da te odpustijo.
Ti praviš da si preskrbljen tako, da boš lahko šel uživat na permanentni dopust, oni pa se ne bodo rabl bockat s tabo.

Metabond ::

čakam tvoj update čez kak mesec dni, ki bo verjetno v smislu ‘bedaki so me odrezali plače, mi vzeli ključ od pisarne in na dom po pošti poslali moje privat lončnice in slike družine’

Ha-Ha! Sama škodoželjnost, tipično Slovensko! Tega scenarija ne boš bral!

Baš smo danes skupaj z globalnim IT-jevcem porihtali zadevo. Bile so same lepe besede in vljudnost na obeh straneh.

111111111111 ::

Metabond je izjavil:

Baš smo danes skupaj z globalnim IT-jevcem porihtali zadevo. Bile so same lepe besede in vljudnost na obeh straneh.

Evo tako je treba.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Krivim bolj politiko, IT šefa, sploh tistega bivšega "ta norega" kot pa podanike. Sploh, če vljudno pristopijo in mi podarijo polno plačan brezdelni dan:D

WizzardOfOZ ::

Metabond je izjavil:

Krivim bolj politiko, IT šefa, sploh tistega bivšega "ta norega" kot pa podanike. Sploh, če vljudno pristopijo in mi podarijo polno plačan brezdelni dan:D

Kriviš lahko samo sebe. Če hočeš, da je nekaj hitro in dobro narejeno v veliki firmi, pokličeš tistega, ki bi moral narest, ga povabiš na pivo, spijeta ene 2 al pa 3 runde in naslednji dan imaš vse narejeno.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

GupeM ::

Zakaj bi koga vabil na pivo? Če firma hoče da dela za njih, naj mu zagotovijo primerno okolje, drugače pač nič ne delaš in samo plačo vlečeš. Naj drugič še svoj računalnik in ostalo opremo prinese s sabo?

Kriviš lahko samo sebe. Če hočeš, da je nekaj hitro in dobro narejeno v veliki firmi, pokličeš tistega, ki bi moral narest, ga povabiš na pivo, spijeta ene 2 al pa 3 runde in naslednji dan imaš vse narejeno.

Z lokalnim slovenskim pogodbenikom sva itak že dolgo nekakšna prijatelja ampak niti približno nima vseh pravic in je le podaljšana roka globalcev na Švedskem, Poljskem, Madžarskem in še kje. Lokalc mi ne more sam zrihtati kakšnega reseta gesla ali VPN, zato takšne stvari naračam direktno preko prijavnih obrazcev. Če potem pridem na vrsto kvečjemu drugi dan pa toliko bolje - sploh, če delam od doma. Če pa se slučajno res mudi, pa vseeno njemu naročim, da posreduje zame. Večkrat spijeva kavo in že zdavnaj sem mu obljubil malico ampak se še nismo uspeli časovno usoglasit.

Torej, jezen sem na sistem, ki je bolj sovražno nastrojen proti uporabniku kot pa na zaščito od zunaj. V ta namen imamo recimo lokalni hardverski FV (+ redudanca) za 10k, ki preprečuje celo pinganje navzven, zato ga po potrebi zaobidemo s prijavo na wi-fi za obiskovalce. Od doma pa gre tunel itak daleč mimo njega. Čemu pol?
V glavnem ocenjujem, da so izgubili že več kot dvesto ur na račun mojega ubadanja z problemi, ki mi jih nakopljejo. Bili so recimo takšni prasci, da nam niso povedali da bodo preprečili pisanje na USB medije, da bi lahko videli kaj ima kdo na disku in bi rad to domov odvlekel. Ampak tu je Gdrive, 1drive... pa moj "specialni" USB medij. Takrat sem se en dan ukvarjal s tem zakaj mi ne piše na ključ, zato sem prenesel njegovo vsabino na disk ga formatiral pol pa ugotovil, da ni nič boljše in ostal z svojimi podatki na službenem računalniku. Na koncu pa sem vprašal zdajšnega direktorja, če ve kaj se to dogaja. Pa mi je pokazal depešto, da morajo varovati to skrivnost, da polovijo...??? Torej vojna napoved! Kakor ti z mano, tako ja s tabo!

WizzardOfOZ ::

GupeM je izjavil:

Zakaj bi koga vabil na pivo? Če firma hoče da dela za njih, naj mu zagotovijo primerno okolje, drugače pač nič ne delaš in samo plačo vlečeš. Naj drugič še svoj računalnik in ostalo opremo prinese s sabo?

Da ni več odnosov tipa naš - vaš oddelek. Ker so vsi na isti "ladji", ki pljuje naravnost, pa vseeno če jih 10 skače na levo, pa 10 na desno stran.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

njyngs ::

WizzardOfOZ je izjavil:

Metabond je izjavil:

Tvoja rešitev je podkupovanje s pivom? Ja, ok, če je na strošek firme :))

GupeM ::

njyngs je izjavil:

Tvoja rešitev je podkupovanje s pivom? Ja, ok, če je na strošek firme :))

Točno to. Pa ne popoldan. Med delovnim časom, da te morajo še za to plačat. Oz še bolje: nadure. Za kakšne 2-3 pive je hitro kakšna nadura, nadura in pol.
1
...
3 4
5
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Varovanje uporabniških imen in gesel v poslovnem okolju?

Oddelek: Pomoč in nasveti
162477 (1961) d3m1g0d
»

Preobremenjenost delovnega tima (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6311502 (8143) Mato989
»

Strokovnjaki za "obnovitev" omrežja (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
19327891 (21216) Jst
»

Bankomati bodo preskočili Windows 8 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
7329693 (25311) SeMiNeSanja

Več podobnih tem