» »

Motorna kolesa

Motorna kolesa

1
2
»

nejcek74 ::

obleke:
1. prelep usnjen Dainese dvodelc, ki pa ga nisem navlekel nase ze 5 let. Usnje je lepo, ampak poleti se v njem kuhaš v lastnem švicu, v hladnejšem času pa ni prostora za dodatno plast ki bi te zares grela
2. 3-slojni Gore-Tex tekstil komplet, s katerim pokrijem 85% potreb, od 0°C - 30+°C
3. mrežasta jakna za res vroče dneve, pa se motoristične kavbojke, sploh kadar grem v mesto, da ne zgledam k Power Ranger.

3 slojni goretex je zame edini vreden nakupa, logike notranjih ali zunanjih dezjakov nikoli nisem stekal (razen ce moraš sparat). Ko poleti zapeljem v nevihto, samo zaprem zadrge in se niti ne ustavljam. 2 slojci so tudi malo tako, ves zunanji del je premočen, kar niza temperaturo pa traja da se posuši.
Je pa seveda vse precej odvisno od tur, ki jih delas, jaz sem vcasih ze zgodaj zjutraj pri +5° na Fluelapass-u, ob 11h v Meranu na 34°C, ob 13h me pere v Dolomitih, ob 17h pa pri Radovljici. V takem je tekstil edini smiseln. Ce grem pa Avgusta iz Ljubljane na Lošinj, pa so poletna jakna in kavbojke, z dezjakom za vsak slucaj v torbi.

Comandante ::

Na internetih so se pojavili prvi testi nove honde Rebel 1100:

What It’s Like Riding the Honda Rebel 1100 DCT, A Review (dosti lepih slik iz vseh kotov)

2021 Honda Rebel 1100 DCT First Ride Review

V petek sem ilegalno obiskal enega od Hondinih salonov (odprejo se jutri). Zal niso imeli niti Rebel 500, da bi sedel gor - polozaj sedenja je namrec podoben kot na 1100. Pravijo da Rebel 1100 dobijo aprila, ce bo vse po planu. Menda je zanimanje precejsnje.

MisterM ::

Če si dovolj zrel, se nimaš česa bati. Za sproščanje adrenalina greš pač na pisto.

Comandante ::

MisterM je izjavil:

Če si dovolj zrel, se nimaš česa bati. Za sproščanje adrenalina greš pač na pisto.

Jaz sem se moral enkrat zapeljat z Ninjo na travnik, da sem se res spametoval, pa nikoli nisem bil divjak. Malo letel po zraku, podrl dva obcestna kolicka, pristal na dveh kolesih in se ustavil. Razen malo popraskane in pocene plastike nobene skode. Ni pa bila tezava v hitrosti (vozil sem s prometom), ampak da so me v sluzbi 15 minut prej totalno razpizdili, bilo je vroce za crknit (35°C), z glavo nisem bil pri stvari in motorja iz neznanega razloga preprosto nisem nagnil v ovinek pravi cas.

Sem se pa naucil, da na motor sedem samo ko se pocutim 100% zbran, in ko me ne pestijo nobene tezave. Vseeno zahteva boljso psihofizicno kondicijo kot avto.
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup motorja, nasveti? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10938232 (7436) bajsibajsi
»

Izpit Za Motor (A) (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6017988 (9547) Twixz
»

Motoristi in motorji

Oddelek: Na cesti
256965 (3820) Stari maček
»

Kako začeti z motociklom? (strani: 1 2 )

6015886 (9657) KTr1sk
»

Kateri motor kupit??

309350 (8555) Bakunin

Več podobnih tem