Forum » Loža » TotalTV - premik krožnika
TotalTV - premik krožnika
Grizzly ::
Satelitski krožnik za TotalTV bi rad premaknil na drugo mesto. Zanima me, kakšen ključ potrebujem, da lahko odmontiram nosilec oz. krožnik z nosilca? Kako se potem to poveže s koaksialnim (antenskim) kablom. Zgleda, kot da ima sprejemnik (na tisti "palici") vtičnice, vendar kablov ne morem odklopiti, zgleda kot bi bili prilepljeni. Prilagam še slike...
starfotr ::
Z vsem spoštovanjem, vendar predlagam, da pokličeš nekoga, ki se s tem ukvarja.
Ker iz napisanega je razbrati, da osnove niso jasne.
Ker iz napisanega je razbrati, da osnove niso jasne.
Grizzly ::
Usmeriti ni problem. Pogledaš na kompas, kam je sedaj usmerjen in ga v isto smer in pod istim kotom usmeriš na novi lokaciji.
KTr1sk ::
nisem še doživel, da je nekdo spraševal po internetu kakšen ključ rabi pa ima vijak pred sabo
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
Vuli ::
omg, pusti pri miru.
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|
Fif55 ::
Tapetni nož za vezice in trak prerezat, potem pa bi moglo it z roko odšraufat. Papagajke pa viličasti ključ velikosti 17 za rezervo še 19. Krožnika ni nujno z konzole dat dol. Kako boš pa pritdil ? Na les, kovino al v fasado z "dipli" našraufal ?
Ti svetujem raje kakega mojsta, ki ima že nekaj izkušenj in mu daš za sixpack pa je ;)
Ti svetujem raje kakega mojsta, ki ima že nekaj izkušenj in mu daš za sixpack pa je ;)
mancini ::
A kaj bolj enostavnega nisi mogel poiskati in vprašati?
Da nekdo ne prepozna navadne šestrobe matice, pa to znajo odmontirat 4 letne deklice in 2 letni fantki
Da nekdo ne prepozna navadne šestrobe matice, pa to znajo odmontirat 4 letne deklice in 2 letni fantki
Uizi ::
Probaj z pajserjem ali fleksarco, to so posebni šrauffi in rabiš posebno orodje. LP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Uizi ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TotalTV in DreamBoxOddelek: Zvok in slika | 1254 (1154) | veso266 |
» | TotalTV in neuporaben set-top boxOddelek: Loža | 7249 (3243) | Scorpia |
» | Nastavitve za monoblock na LG TV?Oddelek: Zvok in slika | 952 (860) | Scorpia |
» | Sprejemnik za digitalno televizijoOddelek: Zvok in slika | 1613 (1346) | wragec-mb |
» | Total TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13980 (12078) | fulgur |