Forum » Programiranje » [c++] VS uporaba mojih knjiznic brez dodajanja v projekt
[c++] VS uporaba mojih knjiznic brez dodajanja v projekt
goranv ::
Je mozno v Visual Studio ( 2019 ) uporaba mojih knjiznic samo z #include brez da bi jih dodajal v Solution Explorer v vsak projekt?
Zimonem ::
Include + make skripto Bo treba zrihtat.
Od headerjev do Linkanja.
Od headerjev do Linkanja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Zimonem ()
Zimonem ::
V Vs imaš privzeto make orodje nmake. Dovolj dobro dokumentiran. Lahko uporabiš tudi kaj drugega kar je cross platform(cmake Ali kar koli drugega) .
smile- ::
Najlažja pot je obdržati default nastavitve buildanja in dodati knjižnico v linker nastavitvah.
Project->properties->Linker->General->Additional Library Directories: sem se doda pot, kjer se nahajajo dodatne/custom knjižnice
Potem se z Linker->Input->Additional Dependencies samo vpiše ime datoteke.
Project->properties->Linker->General->Additional Library Directories: sem se doda pot, kjer se nahajajo dodatne/custom knjižnice
Potem se z Linker->Input->Additional Dependencies samo vpiše ime datoteke.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: smile- ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | c grafikaOddelek: Programiranje | 998 (743) | aaaaa93 |
» | [C++]Kako narediti screenshot?Oddelek: Programiranje | 1514 (1085) | *ziga* |
» | [C++ & Linux & G++ prevljalnik]Kako dodati knjižnico?Oddelek: Programiranje | 1316 (1316) | balocom |
» | [C++] Kateri C++ IDE je najbolj osnoven?Oddelek: Programiranje | 2271 (1716) | sid_dabster |
» | c++ vstavljanje knjižnice v kodoOddelek: Programiranje | 1615 (1274) | SasoS |