Forum » Šola » Prepis iz IŠRM na Fri
Prepis iz IŠRM na Fri
iladypug ::
Zdravo,
Jaz imam namen se prepisat iz IŠRMja na uni RI pa me zanima, če kdo konkretno ma izkušnje s tem in ve kaj se prizna iz prvega letnika? Mors recimo met narjene obe analize na IŠRM da ti priznajo tisto lahko eno na RI-ju? Je isto z diskretnimi strukturami?
Kakšna je dejanska moznost da te sprejmejo v drugem roku vpisa (ker sem se prepozno spomnila prijavit lol) glede na to da je vsako leto vec in vec vpisa na faks? V primeru da se mi ne uspe in nisem vpisana na faks ter cakam na vpis naslednje leto, se mi tehnično ne steje to kot leto pavziranja rigth?
Hvala v naprej :)
Jaz imam namen se prepisat iz IŠRMja na uni RI pa me zanima, če kdo konkretno ma izkušnje s tem in ve kaj se prizna iz prvega letnika? Mors recimo met narjene obe analize na IŠRM da ti priznajo tisto lahko eno na RI-ju? Je isto z diskretnimi strukturami?
Kakšna je dejanska moznost da te sprejmejo v drugem roku vpisa (ker sem se prepozno spomnila prijavit lol) glede na to da je vsako leto vec in vec vpisa na faks? V primeru da se mi ne uspe in nisem vpisana na faks ter cakam na vpis naslednje leto, se mi tehnično ne steje to kot leto pavziranja rigth?
Hvala v naprej :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izobraževanje naprejOddelek: Loža | 3095 (2633) | xmetallic |
» | Vpis/prepis na drugo šolo?Oddelek: Šola | 2831 (2529) | NotSpecial |
» | KAM na faks? (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 15750 (12976) | sandmat |
» | FRI, neuspešno leto (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 35997 (31079) | bluefish |
» | Info o vpisu na drug faxOddelek: Šola | 2771 (2240) | stromar |