Forum » Pomoč in nasveti » Pomagite, .....
Pomagite, .....
Tejc ::
Ze nekaj casa se odlocam za nabavo CD-RW, verjetn za Plextorja. Zanimam me pa to, kam zaboga prkluct Audio kabel iz CD-RW-ja ko pa ze imam DVD in iz njega Avdio kabel na maticno plosco. Al to pomen da pol ne bo mogoce poslusat glasbenih cd-jev na Plextorju. Ali mi lahko malo bolj natancno to razlozite....
MadMax ::
Ce mas konektor AUX, ga v njega vtaknes.
Ce ne, pa itak mislim da je skoda Plextorja z musko gnjavit...
Ce ne, pa itak mislim da je skoda Plextorja z musko gnjavit...
msmiha ::
Al pa probaš v tisti en priključek vse kable spravit in jih skup zlotat
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Hvala vsem za tako hitre odgovore. Zanima me kje je ta AUX konektor... a mogoce na zadnji strani DVD ROMA al kje drugje ...(maticna plate...)
TNX
TNX
Ribicija ::
Zakaj bi pa imel še na RW-ju audio kabel? Boljše da za glasbo oz nasplošno branje uporabljaš cd oz DVD. Te zadeve se najbolj trošijo pri branju in RW-ja je škoda. Vsaj meni. pa če ti cd oz. DVD crkne ker več ne bere je tudi bistveno ceneje.
Tako da moje priporočilo: ne dajaj audio kabla na rw enoto.
lp
Tako da moje priporočilo: ne dajaj audio kabla na rw enoto.
lp
Tnx Ribicija
Pa se neki... A bi rabu kaj vecji napajalnik... mam namrec gor V3 3000 , 2hd (en 6,4 in 15GB) pa DVD PII450
192MBram nic OC seveda se disketnik , sedaj pa ce dam gor se CD-RW a ne bo to mal prehudo za strom....
Kaj mente? MIslim pa da mam navaden 200W napajalnik.
Pa se neki... A bi rabu kaj vecji napajalnik... mam namrec gor V3 3000 , 2hd (en 6,4 in 15GB) pa DVD PII450
192MBram nic OC seveda se disketnik , sedaj pa ce dam gor se CD-RW a ne bo to mal prehudo za strom....
Kaj mente? MIslim pa da mam navaden 200W napajalnik.
Paramedic ::
Mislim, da še ni hudo. Tistih 200W je kr dovolj, razen če je bolj slabe kvalitete. AUX pa maš na plti (če je tam zvočna integrirana), če ne pa na zvočni :)
End transmission.
miranpozar ::
AUX je vhod na zvočni kartici. Kolikor sem te razumel imaš zvočno kartico integrirano na matični plošči, le-te pa ponavadi (ni pa nujno) AUX vhoda žal nimajo. Poglej na plato ali v navodila plate. Na CDRW enoti ni AUX izhoda - uporabiš kar audio izhod (isti kot na CDju).
Kar se napajalca tiče, mislim, da ne bi smelo biti problema.
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Kar se napajalca tiče, mislim, da ne bi smelo biti problema.
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
frudi ::
tak je, jaz sem mel podobno kot ti - dva diska, dvd, mx, c366@566... pa mi je par minut po tem, ko sem priklopo še cd-r skurlo napajalnik
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
MadMax ::
frudi: torej bi itak v vsakem primeru moral kupit drug napajalnik (le da bi starega lahko prodal za kakega jurja).
Tipicen primer izreka:
Ce se zatakne, pritisnite mocneje. Ce se polomi, je bil ze skrajni cas za nabavo novega...
Tipicen primer izreka:
Ce se zatakne, pritisnite mocneje. Ce se polomi, je bil ze skrajni cas za nabavo novega...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Logitech z5500, pomoč pri digitalnem načinuOddelek: Zvok in slika | 2901 (2324) | 2mlavric |
» | Zvočniki k LCD TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 10915 (10190) | T-Majo |
» | Winfast TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8580 (5552) | Pyr0Beast |
» | za kaj je ta kabel?Oddelek: Strojna oprema | 1774 (1519) | VASkO |
» | Zvok z vecih cd-romov?Oddelek: Zvok in slika | 2124 (1895) | Justy |