» »

Izbris Gmail računa in z njim povezani ostali ustvarjeni računi/registracije

Izbris Gmail računa in z njim povezani ostali ustvarjeni računi/registracije

PurpleRain ::

Pozdravljeni! Želim izbrisati Gmail račun in hočem pred tem urediti še nekaj stvari. Prosim za pomoč, če ima kdo že izkušnje s tem.

1.) Obstaja kje v Gmail-u seznam vseh strani, ki so povezane z mojim mail naslovom (torej prijave na različnih spletnih straneh, ustvarjeni računi z tem mailom)? Ali bo treba iti po daljši poti in skozi zgodovino mailov iskati vse prijave oz. registracije?

2.) Če izbrišem Gmail račun, kako je z ostalimi povezanimi računi (npr.: Facebook, Bolha, YT, ...), ki so bili registrirani s tem mailom? Gledam recimo Facebook in primarnega maila ne morem spremeniti. Na Bolhi tudi ne. Na eBayu je pa recimo šlo urediti brez težave.

Dober dan ::

Ko sem jaz presedlal iz Gmaila na outlook, sem najprej povsod spremenil mail, tudi na fbju se da. Najprej dodaš drugi mail, ga oznaciš za primarnega, šele nato lahko zbrišeš starega. Je pa v Google nastavitvah mislim da zavihej oz. meni, kjer je spisek povezanih aplikacij in strani. Ne znam točno povedat, ker ne uporabljam ničesar od Googla. Edino youtube, pa še to brez računa. Če boš zbrisal Gmail, tudi youtube računa ne boš več imel..

WhiteLenate ::

PurpleRain je izjavil:

Pozdravljeni! Želim izbrisati Gmail račun in hočem pred tem urediti še nekaj stvari. Prosim za pomoč, če ima kdo že izkušnje s tem.

1.) Obstaja kje v Gmail-u seznam vseh strani, ki so povezane z mojim mail naslovom (torej prijave na različnih spletnih straneh, ustvarjeni računi z tem mailom)? Ali bo treba iti po daljši poti in skozi zgodovino mailov iskati vse prijave oz. registracije?

2.) Če izbrišem Gmail račun, kako je z ostalimi povezanimi računi (npr.: Facebook, Bolha, YT, ...), ki so bili registrirani s tem mailom? Gledam recimo Facebook in primarnega maila ne morem spremeniti. Na Bolhi tudi ne. Na eBayu je pa recimo šlo urediti brez težave.

1.) Ne obstaja - bo treba po daljši poti.
2.) Ne vem za Bolho, na Facebooku gre, a je najprej potrebno dodati drug e-mail naslov. Menjavo e-naslova si uredi na vseh spletnih straneh, sicer kasneje na ta način ne bo šlo ponastaviti pozabljenih gesel, spregleda se kakšno obvestilo itd. Glede Youtuba je pa tako, da gre v resnici za enak račun (oboje spada pod Google).

PurpleRain ::

Huh, se mi je kar zdelo, da bo treba iskat vse za nazaj. Na Facebook-u je pa sedaj šlo, hvala za pomoč.
YouTube pa ja, mi je jasno, konec koncev mi ta sploh ni tako pomemben, ker ga itak bolj ali manj uporabljam brez prijave.

Facebook dev ::

Lahko pridobiš le spletne strani, kjer si prijavljen s svojim Google računom.
Da bi pa pridobil vse strani, na katere si se registriral s svojim gmailom pa ne bo šlo. Teh stvari si Google (najbrž) ne beleži. Ali je bil tvoj gmail uporabljen za registracijo vejo le upravljalci dotične spletne strani.
If you can't handle me at my worst,
you don't deserve me at my best.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gmail (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
10525557 (12187) donvito
»

Gmail

476335 (4546) tattoo
»

cPanel email forward ne deluje za Gmail?

Oddelek: Izdelava spletišč
131248 (1123) Housy
»

gmail - obupno trapast (strani: 1 2 )

667866 (6425) Tody
»

Yahoo Mail za zdaj še pred Hotmailom in Gmailom

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
329710 (7591) ABX

Več podobnih tem