Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
sloxl8 ::
Ti nič ne pomaga, če je bilo še včeraj vse globoko rdeče. Dejansko si danes še vedno v minusu - glede na predvčerajšnjim ali par dni nazaj.
Bela_Krajina ::
Bela_Krajina je izjavil:
this solar eclipse is conjunct (right on top of) uranus (planet of destabilization, tech, rebellion, etc) in taurus (often a sign associated with finance) so ya
Pa se o kriptu na malo drugacen nacin. verjetno je kdo na koledarju opazil, da je danes poseben astronomsi pojav, soncni mrk. Tole, kar je napisano danes, je verjetno izprogramirano v simulaciji s strani visjih sil. Za dokaz oziroma indice tem trditvam prilagam dva imed najbolj spremljanih kripto influencerjev, ki se ukvarjata z gledanjem programov v univerzumu, nekatei tem programu recejo gibanje planetov oziroma astrologija.
Prvi citat zgoraj je na prvem linku spodaj. Na drugem linku spodaj pa je crypto damus, ki je danes napisal, da vse kar danes mislimo in pocnemo, da se to lahko vpliva 100x vec na karmo kot sicer. Zato prporocam, da zdaj v casu teh dni se posebej pazite na vase misli in na dejanja. Da pa si nisem kar nekaj izmislil, pa sami poglejte, koliko followerjev imata ta dva twitter kanala, se posebi prva, skoraj 200k sledilcev, drugi sicer manj, je pa tudi znan med kriptom.
https://twitter.com/marenaltman/status/...
https://twitter.com/AstroCryptoGuru/sta...
a ste videli, ko mi je prva oseba zenskega spola, dala srcka? Ima vec kot milijon sledilcev na tiktoku. Zelo u redu oseba. Pa na sliki na tviterju lahko vidite, da si je dala tetovirat zmaja pa tist napis v latinscini, ki sem ga prej omenil. Drgac pa se vedno cakam na zs. Iskreno zelim vsem vse najboljse.
PrihajaNodi ::
Bog, perci daj zakleni to, tole je 100 razredov hujs kot moje jamranje
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
Se opravicujem, tisto, kar sem napisal, da danes velja 100x vec vse kar naredite. Ne, sem se enkrat pogledal tist drugi twiter link od crypto damusa pa pise, da je 100 milijonkrat vec, ne samo 100 vec. Tebi nodi pa vse oprostim. Upam, da ti tudi meni. Lep pozdrav. Danes imate sanso, pa tudi mislim da naslednje dni, zato jaz poskusam delat lepe besede, da se mi potem to vpise za dobro za naslednje prigode v simulaciji. Ni samo ena igra, jih je nesteto paralelnih.
bozicek ::
Želeli ste da ne lima več grafov sedaj pa imate...prej je vsaj graf nalimal mal pokomentiral in je bil mir...
Sedaj pa poslušajte njegovo nabijanje v tri krasne
Darila letos samo za poredne
Ijus ::
Pogledam po dolgem času portfolio app in vidim vse zeleno. Take dneve rabimo da ti dajo tisti pravi zagon!
pr men je artificial inteligence (AI token) zelo v zelenem nekaj tisoč% plus pa sem še vseeno zalužil 1€ haha
Corpse & Mrhovina & Jožica, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus
Želeli ste da ne lima več grafov sedaj pa imate...prej je vsaj graf nalimal mal pokomentiral in je bil mir...
Ne samo to. Tudi nekatere druge teme, nisem komentiral, v 99% sem komentiral samo nekatere splosne. Tiste dve glavni temi pa skoraj nic.
endelin ::
Solana kakšen hype v drugi polovici bulla je to bil.
Enkrat mi je frizerka omenila solano.
Enkrat mi je frizerka omenila solano.
49106 ::
Jah, nisem preveč presenečen. Frizerke rade debatirajo, med strankami so pa tudi tisti, ki spremljajo kriptovalute.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 49106 ()
doktorproof ::
Activate Fiat Service
To start trading fiat, please activate your Bifinity Digital Wallet and allow us to share your account information with Paysafe Payment Solutions Limited.
Po dolgem času sem se spet prijavil na binance in hotel nekaj malega dokupiti, pa mi je začel težiti s temle. Kaj je sploh to, kaj to pomeni? Se da temu kako izogniti ali mi ne preostane drugega kot da to potrdim?
To start trading fiat, please activate your Bifinity Digital Wallet and allow us to share your account information with Paysafe Payment Solutions Limited.
Po dolgem času sem se spet prijavil na binance in hotel nekaj malega dokupiti, pa mi je začel težiti s temle. Kaj je sploh to, kaj to pomeni? Se da temu kako izogniti ali mi ne preostane drugega kot da to potrdim?
Verjetno third party wallet provider, tako se izognejo obveznostim v primeru hackov. Coinlist ima tako že dolgo.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Jup, nevem, preberi Terms in condition. Coinlist ti NIKOLI ne bo dal povpračilo v primeru hecka. To je pomojem third party wallet provider.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
doktorproof je izjavil:
Ja, se matram. To je z mojim engliš kar podvig...
Če so večji zneski nujno nano ledger! Ne se zajebavat.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
FireSnack ::
Neblio pa lepa pumpa +10% danes. Sicer še kar nekaj manjka do vrha, pa vendar.
Preprodajalec NFT umetnin
strawman ::
Crypto.com s še več slabimi novicami:
- manj card rewardov
- monthly cashback limit za low-mid tiers (celih 50$ lol)
- nič več staking rewardov
Schadenfreude.
Centralizirana podjetja ki za rewarde printajo svojo kriptovaluto, da lahko svoj brand name spravijo na stadion, naj romajo na pokolapišče zgodovine, saj s kriptom nimajo veze.
- manj card rewardov
Schadenfreude.
Centralizirana podjetja ki za rewarde printajo svojo kriptovaluto, da lahko svoj brand name spravijo na stadion, naj romajo na pokolapišče zgodovine, saj s kriptom nimajo veze.
Pa če je kdo spremljal JUNO whale dramo:
- custody ATOM holder "izigra" airdrop sistem da dobi ogromno JUNO
- preko governance proposala ta teden JUNO hodlerji glasovali za odvzem tokenov temu whalu (>$20m)
- whale zdaj namerava tožit vsakega validatorja
- custody ATOM holder "izigra" airdrop sistem da dobi ogromno JUNO
- preko governance proposala ta teden JUNO hodlerji glasovali za odvzem tokenov temu whalu (>$20m)
- whale zdaj namerava tožit vsakega validatorja
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: strawman ()
Ker ponzi je vse skp, nej USDT prevzame vse pa je.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Dokler cakam zs, kaj naj po vasem mnenju pisem in kaj ne, bi rad se nekaj povedal, zakaj imam rad nodija, bluefisha, percija, profdoktorja, sebe, oziroma kogarkoli. Tukaj v tem posnetku je lepo razlozeno, da smo povabljeni na ta svet v to igro in da vsi ki to berete zdaj, da ste vi jaz in jaz sem ti. Vsi smo eno. Ja, na prvi pogled malo nenavadna trditev, ampak imam dost prostega casa, sem gledal zelo veliko internet posnetkov, raziskoval kako deluje svet in zelo veliko oseb, govori podobno. nekateri so imeli tudi izkusnje, ki so ugotovili na razlicne nacine in na koncu govorijo take stvari, da se v teoriji ujema s tisto odprto temo, ko sem jo enkrat odprl v zvezi simulacije in Elonom, ce se kdo spomne. V glavnem na tem posnetku, je razlozeno. Je pa tudi nekaj drugih posnetkov, ki imajo predavanja kako so to prakticno izvajali in iz prakse to ugotovili.
val46 ::
Ja. In zemlja je ravna, pa božiček obstaja in Elvis je še vedno živ. Ne bi raje s temi svojimi idejami nabijal v kaki drugi temi? Ker res ne vidim nobene povezave kripta s temi tvojimi religioznimi prepričanji. Mar misliš da če v njih omeniš Elona Muska, da je potem vezano z Cryptom? Ni! Evo, zdaj veš.
Edorta ::
Crypto.com s še več slabimi novicami:
- manj card rewardov
Schadenfreude.
Tudi Binance imajo že nekaj časa cashback limit, resda višji. Na crypto.com mi ni nikoli uspelo pridobiti kartice, niti trenutno ne gre.
Slab mesec je za nami in sproža slabe ukrepe.
wcpapir ::
Ripple je na razprodaji, bo kdaj vsatal ali?
*vstal
*vstal
Zgodovina sprememb…
- spremenil: wcpapir ()
MisterR ::
Na kaki razprodaji? Trenutno je 0.59, še včeraj je bil 0.53.
Pač vse je dropnilo zaradi opic na ethereum mreži. Sedaj se stanje normalizira ampak mislim da bomo videli še večji padec marketcapa v mesecu ali dveh.
Pač vse je dropnilo zaradi opic na ethereum mreži. Sedaj se stanje normalizira ampak mislim da bomo videli še večji padec marketcapa v mesecu ali dveh.
Ijus ::
včeraj je Artificial Inteligence (AI token) naredil štalo unim k jih majo velik. je šel za nekaj 1000x gor.
tko da teli so obogateli sto na uro.
jaz jih imam premalo. sem iz 1€ prišel na max 9€. tko da ... mnjaaaah, whatever. bo že ko bo, no. sej nisem veliko vložil v njega.
tko da teli so obogateli sto na uro.
jaz jih imam premalo. sem iz 1€ prišel na max 9€. tko da ... mnjaaaah, whatever. bo že ko bo, no. sej nisem veliko vložil v njega.
Corpse & Mrhovina & Jožica, Inc.
Kripto ::
Ripple je na razprodaji, bo kdaj vsatal ali?
*vstal
To ni še nič Ta pravi CRASH bo prinesel razprodajo.
Je pa tole zanimivo za slišat:
XRP Truth Revealed!
Money is mindset!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kripto ()
doktorproof je izjavil:
Activate Fiat Service
Preden naredim kakšno kozlarijo, ker sem en bukselj za te stvari, še to vprašam. Ali še komu, ki uporablja Binance, težijo s tem oz. so mu težili ali imam jaz kaj naštimano v nastavitvah?
Ja. In zemlja je ravna, pa božiček obstaja in Elvis je še vedno živ. Ne bi raje s temi svojimi idejami nabijal v kaki drugi temi? Ker res ne vidim nobene povezave kripta s temi tvojimi religioznimi prepričanji. Mar misliš da če v njih omeniš Elona Muska, da je potem vezano z Cryptom? Ni! Evo, zdaj veš.
Ne vem ce si pogledal celoten video ampak veckrat omeni trejdanje. Ne sicer specificno za kripto ampak na splosno. Govori pa tudi o tem, kar ti pocnes v svojem komentarju, torej judgement. In razlaga, da imajo taksni se precej delat na sebi. Nima veze z religioznostjo ampak o tem , kako je realnost ustvarjena kot nekaksna video igra, hologram in kako deluje. Pa sej Elon je ze veckrat trdil podobno o simulaciji, pa v vecini intervjujev je bil Elon trezen ko je o tem razlaga, tko da je tist samo izgovor, kot je tale tvoj komentar, izgovor in obsojanje.
A se še komu zdi, da je uporabnik Bela Krajina en boomer, ki je včeraj spoznal vse trike interneta in ne naseda več na reklamne pasice, ki mu pravijo, da je zadel 1 mio na loteriji ? Prav tako ne odgovarja več nigerijskim princem, ki bi mu radi nakazali svojo zapuščino.
Prijatelj mr chai. Ne vem zakaj si vceraj napisal tale komentar zame. Morda nisem reagiral na provokacijo tako kot bi morda ti zelel. Ker sem bil tiho in te nisem obsojal. Kajne? A ni zanimivo, da je nekaj ur za tvojim komentarjem Phil God po dolgem casu ustvaril nov video (ki sem ga objavil zgoraj). Na tem videu je specificno povedal, da ko ga visji jaz oziroma ustvarjalec te realnosti prosi da nekaj zve ali pa da naredi nov video, da to potem tudi objavi video. Je pa zanimivo, da je vceraj povedal na zacetku videa, da je tale video se posebi pomemben.
Ko pa sem polsusal celoten video, se mi je zdelo, kot da bere slotech, specificno temi kot sta kriptovalute in temo, ki je vceraj odprta o socialni fobiji. Sam menim , da je to neverjetno nakljucje, ceprav mnogi trdijo da nakljucij v tej realnosti ni. Govori pa dosti o obsojanju. govori tocno o tem primeru, ko je dobro prenehat obsojat in zakaj se nam to dogaja, nastel specificne primere, res sem dobil obcutek, kot da bere sloteh kriptovalute. Kaksno neverjetno nakljucje. Povedal pa je, da je visji jaz in da je on ti.
P.S. na zacetku videa pa omenja tudi hack, da vam bo odkrit nov simple zivlenski hack. Kaksno nakljucje, kajne? Zakaj jaz ne vidim reklam na slotech, pa samo bog ve. Malo heca lol Ampak tole vam pisem dobronamerno, ne da bi vam kaj zelel, ker zelim vam vse dobro. Zakaj ti zelim dobro pa lahko zves na posnetku. Kot sem ze povedal, vse vam oprostim.
Vse je povezano. To da opaziš vsa ta naključja (ki to niso), ti da vedeti da res živiš v simulaciji, v kateri si center ti.
Ostalih takih naključij ne opazimo. Iz tega lahko sklepamo, da smo le delček umetne inteligence, ki tebi ustvarja simulacijo.
Zdaj pa upam da me ne pobrišejo ven iz simulacije, ker pišem take resnice.
Ostalih takih naključij ne opazimo. Iz tega lahko sklepamo, da smo le delček umetne inteligence, ki tebi ustvarja simulacijo.
Zdaj pa upam da me ne pobrišejo ven iz simulacije, ker pišem take resnice.
Drgac pa, tudi jaz osebno sem presenecen kaj se dogaja. Slucajno sem naletel in kliknil na ta video vceraj. Nisem nic prosil ali kaj takega. Se je enostavno zgodilo. Sem pogledal veckrat video in sele potem scasoma dojel kaj se sploh dogaja. Pac neverjetno nakljucje. Sumim, da z nami vsemi upravlja visji jaz (ne mislim jaz osebno , ampak kreator vesolja). le, da nekateri pridejo do tega zavedanja scasoma, odvisno koliko visoko je nase zavedanje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bela_Krajina ()
Se eno dodatna malenkost, ki me je prepricala, je to, da sem na dan volitev poudarjal politicno neutralnost, sem to poskusal dopovedat moderatorju, pa se ni dal. Naslednji dan ali dva kasneje pa je elon na svojem tviterju zacel poudarjat politicno neutralnost, 2x o tem pisal na tviterju. Zdaj 1.maja tudi v tem novem videu, kjer Phil Good veckrat omeni neutralnost, kako je pomembna. to so majhne podrobnosti. Ali pa komentar, ki sem ga zagledal pod videom, pise the aqua spirit, ima se mi zdi najvec glasov, ampak prisezem da ni moj. Pa sem kliknil na tist aqua profil in ima slikco ozadja narisan simbol vodnarja kako preliva vodo, uzad pa nebo z planeti ali zvezdami. Res prisezem, ni moj komentar.
Zgodovina sprememb…
lol, pa sej sami lahko vidite, da je na tistem the aqua spirit profilu ena punca, tujka, ki snema videoposnetke, tko da ziher ni jaz. Mi je pa zanimivo, kako uporablja v komentarju besedo LOL ali pa matrix, tako kot jaz, lol. Skratka, majhne malenkosti, ki me samo dodatno prepricajo, da je tukaj v tej realnosti nekaj vec kot je videti na prvi pogled.
Bela_Krajina je izjavil:
nekateri temu pravijo takole
odvisno kako gledas, eni temu pravijo spirala navzdol ali pa spirala navzgor
Samo se en komentar za danes, ker vem, da sem ze napisal velik komentarjev. Sem velikokrat pogledal tist video znova in znova in odkril se eno malenkost, ki se mi zdi zanimiva, in bi dodal k prejsnim podrobnostim, ki me dodatno prepricajo. Pred nekaj dnevi sem objavil tole slikco zgoraj v citatu, ko je nekdo omenil da se vrtimo v krogu. Pa sem jaz potem mu komentiral in dodal slikco, da je to samo iluzija oziroma, da se nam samo tako zdi, da se vrtimo v krogih.
Zanimivo, da je podobno komentiral Phil Good na svojem posnetku, 1. maja, ko je nekdo v zivo mu komentiral, da se vrti v krogih. pa mu je Phil odgovoril, da je to samo iluzija, da se vrti v krogih. To pove na posnetku na 11 minut in 14 sekund , skratka sem ze nastel dost teh podrobnosti, hack, ki se je zgodil, da ne morem vec gledat slotech reklam, pa potem iluzija, da se vrti v krogih, pa tist najbolj vseckan komentar od zenske z imenom the aqua spirit, pa v posnetku je se toliko drugih podrobnosti, ki jih jaz vem iz svojega osebnega zivljenja, tko da mene osebno je tole kar dost prepricalo, da je v tej realnosti neka visja sila, ki verjetno lahko upravlja z vsemi nami. Ok, zdaj pa se spocit od th debat. Se enkrat, vse imam rad, vsem vam zelim dobro.
Zgodovina sprememb…
IL_DIAVOLO ::
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Bela_Krajina je izjavil:
Bela_Krajina je izjavil:
nekateri temu pravijo takole
odvisno kako gledas, eni temu pravijo spirala navzdol ali pa spirala navzgor
Samo se en komentar za danes, ker vem, da sem ze napisal velik komentarjev. Sem velikokrat pogledal tist video znova in znova in odkril se eno malenkost, ki se mi zdi zanimiva, in bi dodal k prejsnim podrobnostim, ki me dodatno prepricajo. Pred nekaj dnevi sem objavil tole slikco zgoraj v citatu, ko je nekdo omenil da se vrtimo v krogu. Pa sem jaz potem mu komentiral in dodal slikco, da je to samo iluzija oziroma, da se nam samo tako zdi, da se vrtimo v krogih.
Zanimivo, da je podobno komentiral Phil Good na svojem posnetku, 1. maja, ko je nekdo v zivo mu komentiral, da se vrti v krogih. pa mu je Phil odgovoril, da je to samo iluzija, da se vrti v krogih. To pove na posnetku na 11 minut in 14 sekund , skratka sem ze nastel dost teh podrobnosti, hack, ki se je zgodil, da ne morem vec gledat slotech reklam, pa potem iluzija, da se vrti v krogih, pa tist najbolj vseckan komentar od zenske z imenom the aqua spirit, pa v posnetku je se toliko drugih podrobnosti, ki jih jaz vem iz svojega osebnega zivljenja, tko da mene osebno je tole kar dost prepricalo, da je v tej realnosti neka visja sila, ki verjetno lahko upravlja z vsemi nami. Ok, zdaj pa se spocit od th debat. Se enkrat, vse imam rad, vsem vam zelim dobro.
Kaj, če bi ti meni pomagal? Vidim, da se poglobiš in si vzameš čas...
endelin ::
https://www.24ur.com/novice/tujina/razi...
Slovenija ena najbolj kriptoprijaznih (pisano skupaj) a folk ne ve ce lahko nakaže pet jurjev iz menjalnice
Slovenija ena najbolj kriptoprijaznih (pisano skupaj) a folk ne ve ce lahko nakaže pet jurjev iz menjalnice
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
inzenir1337 ::
V treh kosih na Delavsko hranilnico spravil preko 300k€ in me niso čisto nič zasliševali. So še sami rekli da je čisto in neobdavčeno. Sem jim dal še 20€ za eno kavico na koncu ker smo dobro rešili.
doktorproof je izjavil:
doktorproof je izjavil:
Activate Fiat Service
Preden naredim kakšno kozlarijo, ker sem en bukselj za te stvari, še to vprašam. Ali še komu, ki uporablja Binance, težijo s tem oz. so mu težili ali imam jaz kaj naštimano v nastavitvah?
Ne uporabljam več Binance, ampak glede na forum poste iz drugje nisi edini s tem obvestilom. Pač uporabljajo zunanja podjetja za določene storitve, in na žalost nimaš izbire kot da potrdiš.
inzenir1337 je izjavil:
V treh kosih na Delavsko hranilnico spravil preko 300k€ in me niso čisto nič zasliševali. So še sami rekli da je čisto in neobdavčeno. Sem jim dal še 20€ za eno kavico na koncu ker smo dobro rešili.
To je pa skor ze penzija. Cestitke
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Bolt ::
Bela_Krajina je izjavil:
Dokler cakam zs, kaj naj po vasem mnenju pisem in kaj ne, bi rad se nekaj povedal, zakaj imam rad nodija, bluefisha, percija, profdoktorja, sebe, oziroma kogarkoli.
Saj res! Kje je tisto govno od profdoktorja!
Je stisnil šupak! V kaj se je preimenoval?
Ne misli, da si dober, če si najboljši med najslabšimi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bolt ()
To je glih Porsche 911 turbo in nekaj let bencina in registracija
Pomisli koliko let bi se s tvojim lahko vozil za ta denar.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Mr.B ::
PrihajaNodi je izjavil:
To je glih Porsche 911 turbo in nekaj let bencina in registracija
Pomisli koliko let bi se s tvojim lahko vozil za ta denar.
Vidiš, pa si kljub padanju ne upaš prodati.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold