Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
inzenir1337 ::
miha98 ::
inzenir1337 je izjavil:
To je glih Porsche 911 turbo in nekaj let bencina in registracija
Pri mojih letih, ne razmišljam več o avtih in to. Ko letiš proti 30ki se prioritete spremenijo.
Jaz tudi grem proti 30 pa bi vseeno imel carero gt , če bi mi jo kdo šenkal... kakšne prioritete pa so ti važne???
Bela_Krajina ::
Zdaj pa samo se zakljucek vsega tega, kar se je zgodilo. To sem dojel kot opozorilo, da se ni dobro vmesavat prevec v druge ljudi ali dogodke. To velja tako zame kot za druge. Zato bom to vzel kot moj nov cilj, da zacnem delat v tej smeri.
Se nekaj podrobnosti, ki sem jih opazil. Phil Good je v posnetku omenil, da si mi v bistvu medseboj pomagamo, tudi ce se na prvi pogled ne zdi tako. Ce se kdo spomni, sem enkrat zdavnaj tudi jaz to omenil, da si tukaj v tej temi jaz, pa nekateri, ki jim moje pisanje ni bilo vsec, da si medsebojno pomagamo napredovat.
Se ena podrobnost, verjetno je kdo opazil, da sem vcasih zelo pogosto zatipkal in pisal dve crki namesto ene, naprimer namesto dober sem se zatipkal in napisal doober, samo kot primer. To je zato, ker mi tipkovnica ni delala in sem uporabljal screen tipkovnico in je pac bolj obcutljiva za dvojno zatipkanje.
Zakaj to pisem, zato, ker ime Phil God pomeni, Phil bog. Ce pa se zatipkas pa dodas eno crko o dobis Phil Good. Tudi besedo bog sem dostkrat uporbljal, tudi na prejsnih uporabniskih racunih. Dodatna malenkost, ki sem jo opazil, pa je, da sem veckrat pisal, vsem, kako jih imam rad in da jim zelim vse dobro. Ce prevedemo besedo dobro v anglescino dobimo priimek od Phila. To so samo zdaj pikantne podrobnosti, ki bi jih dodal prejsnim podrobnostim, ki me prepricajo.
Phil je dal dost nasvetov, za tole simulacijo. Med drugim tudi, da bi lahko vec uzivali v tej realnosti, ampak da ne kontroliramo ljudi, dogodke ali stvari. Da je boljse, ce ustvarjamo sami, postanemo kreatorji. Dal pa je tudi nekaj nasvetov kako postat kreatorji. Sumim, da je Elon ze ugotovil kako deluje simulacija, video igra, v kateri mi igramo karakterje, s katerimi se igra bog oziroma higher self, kot mu pravi Phil.
Se nekaj podrobnosti, ki sem jih opazil. Phil Good je v posnetku omenil, da si mi v bistvu medseboj pomagamo, tudi ce se na prvi pogled ne zdi tako. Ce se kdo spomni, sem enkrat zdavnaj tudi jaz to omenil, da si tukaj v tej temi jaz, pa nekateri, ki jim moje pisanje ni bilo vsec, da si medsebojno pomagamo napredovat.
Se ena podrobnost, verjetno je kdo opazil, da sem vcasih zelo pogosto zatipkal in pisal dve crki namesto ene, naprimer namesto dober sem se zatipkal in napisal doober, samo kot primer. To je zato, ker mi tipkovnica ni delala in sem uporabljal screen tipkovnico in je pac bolj obcutljiva za dvojno zatipkanje.
Zakaj to pisem, zato, ker ime Phil God pomeni, Phil bog. Ce pa se zatipkas pa dodas eno crko o dobis Phil Good. Tudi besedo bog sem dostkrat uporbljal, tudi na prejsnih uporabniskih racunih. Dodatna malenkost, ki sem jo opazil, pa je, da sem veckrat pisal, vsem, kako jih imam rad in da jim zelim vse dobro. Ce prevedemo besedo dobro v anglescino dobimo priimek od Phila. To so samo zdaj pikantne podrobnosti, ki bi jih dodal prejsnim podrobnostim, ki me prepricajo.
Phil je dal dost nasvetov, za tole simulacijo. Med drugim tudi, da bi lahko vec uzivali v tej realnosti, ampak da ne kontroliramo ljudi, dogodke ali stvari. Da je boljse, ce ustvarjamo sami, postanemo kreatorji. Dal pa je tudi nekaj nasvetov kako postat kreatorji. Sumim, da je Elon ze ugotovil kako deluje simulacija, video igra, v kateri mi igramo karakterje, s katerimi se igra bog oziroma higher self, kot mu pravi Phil.
doktorproof je izjavil:
Bela_Krajina je izjavil:
Bela_Krajina je izjavil:
nekateri temu pravijo takole
odvisno kako gledas, eni temu pravijo spirala navzdol ali pa spirala navzgor
Samo se en komentar za danes, ker vem, da sem ze napisal velik komentarjev. Sem velikokrat pogledal tist video znova in znova in odkril se eno malenkost, ki se mi zdi zanimiva, in bi dodal k prejsnim podrobnostim, ki me dodatno prepricajo. Pred nekaj dnevi sem objavil tole slikco zgoraj v citatu, ko je nekdo omenil da se vrtimo v krogu. Pa sem jaz potem mu komentiral in dodal slikco, da je to samo iluzija oziroma, da se nam samo tako zdi, da se vrtimo v krogih.
Zanimivo, da je podobno komentiral Phil Good na svojem posnetku, 1. maja, ko je nekdo v zivo mu komentiral, da se vrti v krogih. pa mu je Phil odgovoril, da je to samo iluzija, da se vrti v krogih. To pove na posnetku na 11 minut in 14 sekund , skratka sem ze nastel dost teh podrobnosti, hack, ki se je zgodil, da ne morem vec gledat slotech reklam, pa potem iluzija, da se vrti v krogih, pa tist najbolj vseckan komentar od zenske z imenom the aqua spirit, pa v posnetku je se toliko drugih podrobnosti, ki jih jaz vem iz svojega osebnega zivljenja, tko da mene osebno je tole kar dost prepricalo, da je v tej realnosti neka visja sila, ki verjetno lahko upravlja z vsemi nami. Ok, zdaj pa se spocit od th debat. Se enkrat, vse imam rad, vsem vam zelim dobro.
Kaj, če bi ti meni pomagal? Vidim, da se poglobiš in si vzameš čas...
Se opravicujem, samo se ena pomembna malenkost, ki bi jo dodal in se mi zdi pomembna. Phil je povedal gledalcem, ce ga bodo upostevali, da se bodo zelo spremenili v roku 1 tedna. Povedal je tudi na posnetku, da cas ne obstaja. Zdaj pa ce pogledate kdaj je objavljena tale slikca zgoraj, 23. aprila. Ce dodate en teden dobite cas objave videoposnetka od Phil Good. Ce pa kdo rece, ja, ampak 1 teden od prvega maja naprej je 8. maj. Hja, sej je Phil povedal, da je cas samo iluzija oziroma ne obstaja. Zanimivo pa je to, da sem to tudi jaz veckrat omenjal, kako cas ne obstaja. Zanimivo. Drugac pa zate, ki bi zelel pomoc, lahko napises na zs, kaj konkretno mislis, najboljse pa je ce vprasas Phila.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bela_Krajina ()
TheMentor ::
inzenir1337 je izjavil:
To je glih Porsche 911 turbo in nekaj let bencina in registracija
Pri mojih letih, ne razmišljam več o avtih in to. Ko letiš proti 30ki se prioritete spremenijo.
Jaz tudi grem proti 30 pa bi vseeno imel carero gt , če bi mi jo kdo šenkal... kakšne prioritete pa so ti važne???
S 300k z 8% letnimi obresti skoraj nisi več odvisen od rednega šihta. Torej imaš 8 ur več časa na dan, da se posvetiš svojim pravim željam kaj početi v življenju.
Ti bi si pa kupil carero gt??? in ga potem še sprašuješ po prioritetah? Samo iz tvojega zapisa vem, da več denarja zapraviš za bedarije kot za investiranje.
In ko jutri zaprejo firmo in grejo obresti in tvojih 300k greš pa med klošarje?
Zaprejo lahko vsako firmo, kjer imaš naložen denar tako da ne vem kaj hočeš nabluzit tle zdej :)
Pa kup dva stanovanja pa oddajej za 300k. Al pa na banki pust pa naj ti ga inflacija požre.
Še boljše je pa kupit carrero pa jo čez 5 let prodat za pol manj, ker ne boš mogel več niti registracije pa gum plčevat. Mogoče pa na carrero ujameš kako joškasto z miljoni fenov na onlyfans in te bo ona vzdrževala. V tem primeru je carerra mogoče pa še najboljša naložba.
od 300k tudi, če daš samo 100k pa vlečeš 8% obresti na Nexo je bolš, kot nič. Za 8k na leto mam jst use stroške plačane kar jih imam in ti potem cela plača ostane.
Če ne misliš kake dobre ideje dat bolš da si tiho.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: TheMentor ()
Se kdo spomne ko sem enkrat zdavnaj v temi kriptovalute pisal o stevilki phi, zlatem rezu, kako je sestavljeno vesolje itd? Zdej sem mislim da prisel ze zelo globoko v to igro, ki jo Phil omenja, ko v posnetku omeni crack the code of this reality. omenja pa tudi crack addict in se mi je zazdelo kot da sem odvisen od tega crack the code, ker sem ze tolikokrat pogledal isti posnetek, kot da se vrtim v krogu, pa se ne, ker vedno odkrijem nekaj novega. Enkrat je omenil tudi igro z besedami. Na zacetku je recimo omenil besedo good dvakrat, enkrat v narekovajih. (pokazal z rokami)
Na internetu pise, da je Phil skrajsava za ime Philip. Na posnetku je enkrat pokazal z rokami znak I (roki stisnjeni skupaj) ki nas loci od higher self. Recimo da je to znak v sredini imena Philip oziroma crka l. Prva polovica je phi, kar predstavlja stevilko. Druga polovica predstavlja crki ip. Na internetu pise, da ip naslov predstavlja stevilko lokacije. V posnetku omenja tudi zivljensko pomemben hack. Da nam bo pokazal enostaven hack, ki nas bo zelo spremenil in cisto nas cisto spremenil. Mislim, da se tukaj skriva skrivnost tega univerzuma oziroma simulacije oziroma igre.
Na internetu pise, da je Phil skrajsava za ime Philip. Na posnetku je enkrat pokazal z rokami znak I (roki stisnjeni skupaj) ki nas loci od higher self. Recimo da je to znak v sredini imena Philip oziroma crka l. Prva polovica je phi, kar predstavlja stevilko. Druga polovica predstavlja crki ip. Na internetu pise, da ip naslov predstavlja stevilko lokacije. V posnetku omenja tudi zivljensko pomemben hack. Da nam bo pokazal enostaven hack, ki nas bo zelo spremenil in cisto nas cisto spremenil. Mislim, da se tukaj skriva skrivnost tega univerzuma oziroma simulacije oziroma igre.
Zgodovina sprememb…
Na banki imaš garancijo do 100k. Vse dobre ideje so riskantne. Ampak ja, jaz bluzim :D
hahaha garancija na banki. pa si ti sploh si kaj prebral kako finančni sistem deluje?
pri 100k na banki moraš še celo nekaj plačevat, ker imaš toliko denarja gor
če misliš pa teh 100k držat 10let ali za penzijo boš pa pušnil vsaj polovico na kupni moči.
A ti fant veš, da je trenutno inflacija vsaj 8%? V zadnjem letu se je celo rabljen avto bolj splačalo kupit kot pa denar držat na banki. Rabljeni avtomobili v zandjem letu so outperformalni Sp500. Cene so šle gor 20%.
Zgodovina sprememb…
Klobasa ::
Bela_Krajina je izjavil:
Dodatna malenkost, ki sem jo opazil, pa je, da sem veckrat pisal, vsem, kako jih imam rad in da jim zelim vse dobro.
Tudi jaz imam teba rad, pa čeprav te sploh ne poznam. Te razumem kaj nam želiš povedati.
GupeM ::
Bela_Krajina je izjavil:
Dodatna malenkost, ki sem jo opazil, pa je, da sem veckrat pisal, vsem, kako jih imam rad in da jim zelim vse dobro.
Če bi nas res imel rad, bi nam povedal kje dobivaš robo. Ker to je nekaj svinjsko močnega.
Bela_Krajina je izjavil:
Če bi nas res imel rad, bi nam povedal kje dobivaš robo. Ker to je nekaj svinjsko močnega.
Ponavad maš po travi cel svet rad. Ampak zgleda, da je res dobra roba :)
Zgodovina sprememb…
Temu se rece pogojevanje. Drugace pa ce vas zanima kaj vec, vprasajte mr chai. Bo morda vedel vec, zakaj se mi to dozdeva. Ampak se ze nekaj casa ni oglasil.
Vidim, da mr chai ni niti odprl zs iz dne 1, maja. Sicer na zacetku se je oglasil na zs. Zdaj pa vidim, da nazadnje sporocila iz prvega maja ni niti pogledal. Niti napisal, kaj si zeli, kaj hoce. Torej, mr chai, kje ste?
IL_DIAVOLO ::
Robo ti rihta.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Drugace pa na tistem posnetku, ki sem ga dal, je dost govora tudi o spostovanju do drugih. Pa o obsojanju. Dost razlozi o tem.
Dost bolj pomembno je ce spostujes druge ali ne. To je zelo pommebno. pa ce obsojas druge ali ne. To o drogah pa se tice le osebe, ki to konzumira, njegova stvar. Ce pa kdo ne spostuje druge ali pa obsoja druge, se to tice tudi te druge osebe, najvec pa se tice osebe, ki to pocne. Za vec razlage o tem, pa kot sem ze rekel, vse je razlozeno na posnetku. Tisti, ki je naredil hack je bil najbrz, zelo verjetno pod vplivom visje sile, tudi razlozeno na posnetku.
wcpapir ::
Ripple, je ze cas za nakup ali se pocakam?
Razmisljam da bi podvajal 500€ dokler ne zacne rast...
Ok, samo se tole, ker vem, da ni dobro, ce prevec o tem pisem, ze men osebno se mi zdi, da potrebno zacet normalno kripto debato v tej temi. Ampak samo se tole. Ce kdo ne verjame, sem ze prej omenil twitter gospodicno Maren, link sem ze dal preden se je to zgodilo. Pa potem poglejte tiktok od Maren, starejse posnetke, kjer je veckrat povedala, napovedovala, da se bo to zgodilo. Tko da ni to samo Phil Good povedal. Zato je moje mnenje, da je nekaj bilo izprogramirano da se zgodi. Sem se pa iz tega nekaj naucil. kot sem ze povedal, me je to kar dost spremenilo v mojem razmisljanju. Phil je rekel, da se ni dobro vmesavat v druge ljudi in dogodke. tko da je to dobro tako za vas kot tudi zame. Evo. Hvala za igro. bo verjetno vsem koristilo.
Ijus ::
dej se pobje vi mal zamislite o čem se pogovarjate v temi o kripto valutah.
lol no.
prov tist kdo bo koga bol... v ri* haha
lol no.
prov tist kdo bo koga bol... v ri* haha
Corpse & Mrhovina & Jožica, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus
MisterR ::
Kripto ::
Glede na situacijo in trend je bolje, da se ti ne mudi z nakupom. Orkestrirana pumpa BTC-ja velikih ni prepričala RETAIL ribic da bi zagrizle... Spet smo pri bistvu. Brez high greed indexa, brez high sentiment indeksa, FOMO emocij v RETAIL segmentu ni konkretnega bull runa! Odločitev je na tebi.
Money is mindset!
inzenir1337 ::
Na banki imaš garancijo do 100k. Vse dobre ideje so riskantne. Ampak ja, jaz bluzim :D
hahaha garancija na banki. pa si ti sploh si kaj prebral kako finančni sistem deluje?
pri 100k na banki moraš še celo nekaj plačevat, ker imaš toliko denarja gor
če misliš pa teh 100k držat 10let ali za penzijo boš pa pušnil vsaj polovico na kupni moči.
A ti fant veš, da je trenutno inflacija vsaj 8%? V zadnjem letu se je celo rabljen avto bolj splačalo kupit kot pa denar držat na banki. Rabljeni avtomobili v zandjem letu so outperformalni Sp500. Cene so šle gor 20%.
Zato pa je treba vse poinvestirat in se zakreditirat do amena. To sem naredil tudi sam. Zapufal sem se do amena poleg tega da sem prodal 80% kripta. Zgubit nemoreš nič.
PersonaRuda ::
Bela_Krajina je izjavil:
Ok, samo se tole, ker vem, da ni dobro, ce prevec o tem pisem,...
@Aqua - spet še en film, katerega ti priporočam za ogled:
Infinite (2021)
https://www.imdb.com/title/tt6654210/?r...
Zgodba se gre o reinkarnacijah in da so eni ljudje sposobni se spomnit svojega prejšnjega življenja. To tudi izveš v prvih dveh minutah filma, več pa ne mislim pisati. Vredno ogleda.
miha98 ::
Bela krajina , ka si pa ti kadil??? Kaki phil god , tocme spomenja na brainwashing... te amway fore... nic pobje treba bo delat... sej je tu na slo tech dosti dobrih služb z do 5k plače na mesec... je pa res da moreš znati kaj delaš....
Nekdo mi je na zs napisal, da naj pisem vse kar zelim. Ne. To kar je Phil povedal, sem dojel, da naj pustim druge ljudi in dogodke na miru. Tko da bi rad zacel delat na tem, da pustim pri miru, v smislu, da se ne vmesavam s komentarji. Mislim pa da sem v zadnja pol leta kar dost manj pisal v nekaterih temah, recimo v politiki in volitvah nisem zelel prevec komentirat, sem skusal bit cimbolj neutralen. Zdaj pa odkar se je to zgodilo, pa bom poskusal se bolj upostevat. Jaz bi rad, da ste vsi pomirjeni in da se obnasate po vasi svobodni volji.
Zgodovina sprememb…
val46 ::
Zaradi mene greš lahko nazaj komentirat v teme o politiki in volitvah. Te tu ne bo čisto noben niti malo pogrešal s tem tvojim nabijanjem, k nima nobene veze s samo topic temo!
Ok, prijatelji. Cas je, da se zacnemo v tej temi pogovarjat on topic. O kriptovalutah. Se kdo spomne, ko smo se pogovarjal o ape kovancih? Ali je kdo opazil, kaj si je dal Elon za eno novo slikco na svoj twitter profil. Kaksno neverjetno nakljucje. Ceprav nekateri pravijo, da v tej igri ni nakljucij.
https://twitter.com/elonmusk
Bolt ::
Bela_Krajina je izjavil:
Nekdo mi je na zs napisal, da naj pisem vse kar zelim. Ne. To kar je Phil povedal, sem dojel, da naj pustim druge ljudi in dogodke na miru. Tko da bi rad zacel delat na tem, da pustim pri miru, v smislu, da se ne vmesavam s komentarji. Mislim pa da sem v zadnja pol leta kar dost manj pisal v nekaterih temah, recimo v politiki in volitvah nisem zelel prevec komentirat, sem skusal bit cimbolj neutralen. Zdaj pa odkar se je to zgodilo, pa bom poskusal se bolj upostevat. Jaz bi rad, da ste vsi pomirjeni in da se obnasate po vasi svobodni volji.
FAK! To ne moreš verjet kolko govna lahko en idiot ala Bela_Krajina + 1001 nick lahko sproducira.
Pa dobro saj vemo, da si človek ne more pomagat, da je pač tolk prizadet, da mu ni pomoči. Kolko strani njegovega sranja, ki ne, da samo ne paše v to temo ampak ne paše nikamor, poleg tega vas jeba v glavo z nekimi blodnjami in nikome ništa! Edino žalostno, da modi dopuščajo to sranje. Zraven pa brišejo čist ene brezvezne komentarje in zapirajo teme, ki nikomur ne škodijo ali pa bi jih vsaj uredili to pa ne. Potem se pa čudijo zakaj izpadi določenih uporabnikov!
ŽALOSTNO!
Ne misli, da si dober, če si najboljši med najslabšimi.
Glede na situacijo in trend je bolje, da se ti ne mudi z nakupom. Orkestrirana pumpa BTC-ja velikih ni prepričala RETAIL ribic da bi zagrizle... Spet smo pri bistvu. Brez high greed indexa, brez high sentiment indeksa, FOMO emocij v RETAIL segmentu ni konkretnega bull runa! Odločitev je na tebi.
Še en namig. Spremljaj tudi NASDAQ!
MisterR ::
Pa si se zbudil :)
To je odraz tega, da je FED dvignil obrestno mero za pričakovanih 0.5 in ne 0.75. Še bolj kot obrestna mera je na vse skupaj zelo pozitivno vplivala izjava Powella, da se bo s to politiko FEDa Amerika izognila recesiji.
Ampak se vidi kako nahajpan je trg. Ko je FED nategoval gumico z "inflacija je začasna" je bilo vse zeleno, ko pa so novembra 21 popravili oceno na "inflacija je začasna, ampak bo trajala dlje", in potem še popravek januarja "inflacija bo trajala veliko dlje kot smo pričakovali" pa je trg zmeraj bil rdeč.
Ugibaj kje smo danes. S tem da zamenjas besedo "inflacija" z "recesija".
To je odraz tega, da je FED dvignil obrestno mero za pričakovanih 0.5 in ne 0.75. Še bolj kot obrestna mera je na vse skupaj zelo pozitivno vplivala izjava Powella, da se bo s to politiko FEDa Amerika izognila recesiji.
Ampak se vidi kako nahajpan je trg. Ko je FED nategoval gumico z "inflacija je začasna" je bilo vse zeleno, ko pa so novembra 21 popravili oceno na "inflacija je začasna, ampak bo trajala dlje", in potem še popravek januarja "inflacija bo trajala veliko dlje kot smo pričakovali" pa je trg zmeraj bil rdeč.
Ugibaj kje smo danes. S tem da zamenjas besedo "inflacija" z "recesija".
Bela_Krajina je izjavil:
Ok, prijatelji. Cas je, da se zacnemo v tej temi pogovarjat on topic. O kriptovalutah. Se kdo spomne, ko smo se pogovarjal o ape kovancih? Ali je kdo opazil, kaj si je dal Elon za eno novo slikco na svoj twitter profil. Kaksno neverjetno nakljucje. Ceprav nekateri pravijo, da v tej igri ni nakljucij.
Ce bo kdo slucajno klikal na ta link kasneje, naj povem, da je Elon ze spremenil svojo profil sliko. Ce pa koga zanima kaj je prej imel na profil sliki in o cem se pravzaprav gre, pa je tukaj on cointelegrapha novica s screenshotom elonovega twitterja. Je pa vsaj ostal komentar, tisto o nft, i dunno. Pa ce kliknete na elonove tweets and replies, boste lahko videli se kak drug zanimiv komentar. Srecno vsem prijatelji.
https://twitter.com/Cointelegraph/statu...
Zgodovina sprememb…
Drugac pa se strinjam, z nekaterimi, tukaj, ki imajo v svojem podpisu napisano citiram "ne misli, da si dober"...
Nekateri si zelijo na tem forumu vec on topic debat, vec tech debat, manj politike. Se strinjam. Kot sem ze povedal, sem bistveno zmanjsal komentiranje o politiki. Za kaj vec, pa priporocam pogovor s tistim, ki je dober. gospodu Good tega ne mores zanikat, da ni dober. Je pa lepo povedal, za tiste, ki so nestrpni, ki obsojajo, ki ne spostujejo realnosti, ki bi radi se vmesavali v druge dogodke in ljudi...je vse razlozil. Tako, da spostuj realnost, dobil si manj politike.
Nekateri si zelijo na tem forumu vec on topic debat, vec tech debat, manj politike. Se strinjam. Kot sem ze povedal, sem bistveno zmanjsal komentiranje o politiki. Za kaj vec, pa priporocam pogovor s tistim, ki je dober. gospodu Good tega ne mores zanikat, da ni dober. Je pa lepo povedal, za tiste, ki so nestrpni, ki obsojajo, ki ne spostujejo realnosti, ki bi radi se vmesavali v druge dogodke in ljudi...je vse razlozil. Tako, da spostuj realnost, dobil si manj politike.
PrihajaNodi ::
Ali mislite, da XTZ še ni rekel zadnje in bi lahko imel kak skok do 10usd?
Ja lahko ima skok
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
endelin ::
Ta veliki počasi in potihem prodajajo in potem se zgodi z zamikom POK, dolga vertikalna rdeča črta. Zgleda kot dump v trenutku, ampak ni. To se počasi dogaja že prej.
Money is mindset!
Jaz si najbolj želim funkcije ignore user.
Podpiram. Ker to je odlocitev vsakega posameznika. Ce naprimer dam primer za kripto. Tudi tukaj lahko vsak posameznik ignorira recimo kaksen indikator, ki bi mu lahko dolgorocno koristil. Nekdo bo to morda uposteval razlicne indikatorje, nekdo bo morda uposteval samo en indikator, nekateri pa nobenega. Ampak po mojem mnenju, so recimo trejdarji, ki ne zelijo razcistit nekatere pojme znotraj sebe, bodo veretno tudi v bodoce naleteli na podobne situacije, tudi na drugih podrocjijh zivljenja, dokler ne bodo razresili to v sebi. Drgac pa absolutno podpiram, da vsak zase odloci.
p.s. a niso imeli eni slotech userji ene skripte, za ignore userje?
recimo, ce je nek trejdar zelo bullish, pa mu indikator pokaze nekaj , s cemer se trejdar ne strinja, seveda, lahko ignorira indikator. Vcasih ce kdo rece moon boysom, da bo bear market, seveda moon boysi ne zelijo tega slisat. In obratno seveda. Jaz pa mislim, da lahko marsikaj pomaga.
Zgodovina sprememb…
V kriptu, tisti, ki so kadarkoli kupili kriptovalute, so vecinoma bili holderji. Ali pa vsaj zacasni holderji. Holderji so pac tista vecina, ki ne gleda na indikatorje ampak se prepustijo toku zivljenja, oziroma toku marketa, da jih pelje kot roller coaster, vlakec, na katerem se peljejo. Jih pelje gor pa dol, dozivijo padce in visave, tako kot v zivljenju. Seveda, nekateri ugotovijo, kako gledat kaksne znake, indikatorje in si s tem poskusajo pomagat, da jim bo na poti lazje. Nekateri se naucijo dobro opazovat znake oziroma indikatorje, nekateri malo manj. tako to je.
Zgodovina sprememb…