» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
1597 / 1597
»
»»

jimyboy ::

Alpaca po objavi da bo delistana z Binanc naredila 60x. Eden najbolj norih grafov in manipulacij v zgodovini kripta.:))8-O

Špricer ::

Izgleda, da je konec bula.

Rossi V je izjavil:

Prvo pravilo ,da vas lahko obdavcijo

Je

Zasluzit morate

Tukaj jaz vidim splosni problem?

Spricer s tvojimi 200 euri se dacarji ne bodo ukvarjali

Pa ne govorim obtvojem zasluzku 200 eur btw

Premetavas jih

Naz vidim samo tebe kot problem. Kupuješ medtem ko prodajaš.

Whrn in may, sell away. Bloody september.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Špricer ()

LeQuack ::

BTC gre čez 100k do konca tedna, spet.
Quack !

endelin ::

Upam na bull do konca leta da poberem šila in kopita pred uvedbo roparskega davka. Se bolj splača grindati zlato ker baje je tisto naravni zakon da tam ne sme biti davka na dobiček lol

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

Vsekakor, počakaj točno do 31.12. Nič slabega se ne more zgoditi do takrat.
Quack !

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LeQuack ()

Rossi V ::

Špricer je izjavil:

Izgleda, da je konec bula.

Rossi V je izjavil:

Prvo pravilo ,da vas lahko obdavcijo

Je

Zasluzit morate

Tukaj jaz vidim splosni problem?

Spricer s tvojimi 200 euri se dacarji ne bodo ukvarjali

Pa ne govorim obtvojem zasluzku 200 eur btw

Premetavas jih

Naz vidim samo tebe kot problem. Kupuješ medtem ko prodajaš.

Whrn in may, sell away. Bloody september.

Kupoval sem16-18 k ,ko so se tebi gate tresle

Pri 60k sem ti rekel,da btc samo konsolidira …..ko so se tebi spet gate tresle in si klical 28k

Btc cez 100k

Povedal sem ti,da ceprav btc pade v range 70 k bull run se ni koncan

Mi smo 76k kupovali, tebi z vsemi clanki ,ki jih preberes iz preverjenih strani so se pa zopet gate tresle

Kupujes ko je btc zelen in ne rdece

Zato ta bull run nisi zasluzil niti za dopust

In ne
Z mojimi ocmi bull run se ni koncan

Igrate pa s svojim denarjem,jaz napisem samo kar mislim , kot vsi ostali tu.

Bi bil pa faj se en shake out , da se veliki plajerji dokoncno znebijo retaila kot je spricer

Rossi V je izjavil:

Bi bil pa faj se en shake out , da se veliki plajerji dokoncno znebijo retaila kot je spricer

Ne bo. Je pa zanimivo, dovolj je bil twit od Trumpa, da je a good tume to buy, in market se je takoj obrnil in ne moreš ga več ustaviti.
Quack !

Zgodovina sprememb…

LeQuack je izjavil:

Rossi V je izjavil:

Ne bo. Je pa zanimivo, dovolj je bil twit od Trumpa, da je a good tume to buy, in market se je takoj obrnil in ne moreš ga več ustaviti.

Moja predikcija za market je bila 6100 ,ko si vsi klicali 4-5k

6100 smo dosegli

Tam smo shortali market

Omenil sem vam 4800/4900

Tocno tam smo pristali

Moja naslednja tarca je bila 5800
Kje smo danes ?

Na 5700 in iscem povod za shorte
Nisem se v njih

Ve celi moji main picture pa veste ,da sem spx tarco dvignil na 7000 kajneda

Uzivajte v vikendu

Zakaj bi potem hotel shortati, če veš da bo šlo do 7000?
Quack !

Sluzim v obe smeri

Sploh pa

Nihce ne ve kam bo market sel

Analiziramo

Vsak zase

Ne poslusaj influencerjev in ne kupuj ko je zeleno

In ne kupuj novic

Buy fud
Sell fomo

Ja ampak ne rabiš velik analizirati, da veš da bo šel BTC zdaj vsaj do 100k testirati, najbrž pa ATH. To se bo že iz psihološkega vidika zgodila.
Quack !

CopiumRovte ::

btc gre na nulo, tja kamor spada

CopiumRovte je izjavil:

btc gre na nulo, tja kamor spada

Boj se forumašev, saj te lahko izbrišejo. Take izjave so za njih bogokletne. Njihov največji bog saylor jih je obrnil za 720 stopinj pa mu še vedno verjamejo in kupujejo. Raje fuknejo plačo v dca je moto dečkov na forumu. Kot pa v nujne stvari.

Rossi poslzšaj, po mojih izračunih smo dosegli vrh že 2 dni nazaj, kot sem pisal. Ampak teslo kot si še kar navijaš za dca.

When in may, sell away.

Zgodovina sprememb…

Sedaj postopno padanje čez poletje, septembra crash kot ponavadi, rdeči sept btw. Oktobra se nato kaj nakupuje. Drugi dečki pa naj zabijajo dca sedaj. Se jim bomo smejali.

Saylor ne zapravlja svojega denarja, zato mu je vseeno za vas.

Zgodovina sprememb…

tilio ::

Vitalikov plan za Eth naslednjih 5 let.

Zanimivo...sedaj se Vitalik zgleduje po BTC-ju. S tem je priznal, da je ETH že od začetka ubral napačno pot. Zanimivo bo videti ali lahko Eth to preživi.

Več tukaj

Obstaja pa chain, ki se je zgledoval po BTC-ju že od samega začetka.

tilio je izjavil:

Zanimivo...sedaj se Vitalik zgleduje po BTC-ju. S tem je priznal, da je ETH že od začetka ubral napačno pot. Zanimivo bo videti ali lahko Eth to preživi.

Več tukaj

Ko jim zadiši denar tudi volk menja kožo. To je dejstvo.

Vanquish ::

Po njegovih izracunih :D

Tvoji izracuni so do sedaj bili cisto vsi narobe - edina garancija pri tvojih izracunih je, da so napacni :D

akacija ::

zivjo, glede crypto arbitraže, kako je v praksi? recino z 5 do 10k€, se da kaj narest brez plačljivih tabel-platform, bot-ov...? hvala za odgovore!!!

Trias ::

$98k-$100k BTC is big resistance.

Na 100k je za preko 3 miljarde likvidacij

Vanquish je izjavil:

Koga ti barvaš dečko? Med 90 in 100 je res veelik resistance, kar kaže trenutno na zlom.

Vanquish je izjavil:

Po njegovih izracunih :D

Tvoji izracuni so do sedaj bili cisto vsi narobe - edina garancija pri tvojih izracunih je, da so napacni :D

Zakaj bo te kdo sploh poslušal? Ljudjr so ostali brez denarja, sedaj ko vlagajo v btc z obljubo na ogromnih donosih...

Zgodovina sprememb…

Ti Vanish, če si prepričan, potem nastavi obraz. Jutri bo krvavo. Pojdite po nakupih plenic.

Špricer je izjavil:

Ti Vanish, če si prepričan, potem nastavi obraz. Jutri bo krvavo. Pojdite po nakupih plenic.

Naj kr bo

3.4 sem kupil po 0,155
25.4 sem prodal po 0,1955

Ce bo spet letelo dol bom spet kupil.

tilio je izjavil:

Več tukaj

Zanimivo, da je Bitcoin, ki je najslabši chain, najbolj potraten in najbolj počasen, tako prednjači. Edina njegova prednost je, da je bil prvi. To vse pove o kriptovalutah.

Vanquish je izjavil:

Če ne drugega vsi Slovenci, ki bodo hoteli prodajati zaradi davka.
Quack !

Zgodovina sprememb…

strikeout ::

Bitcoin prednjači tudi zato, ker ima visoko stabilnost omrežja, visoko decentraliziranost in nudi visoko varnost pred vdori v omrežje.

Nekje sem zasledil, da EU planira prepovedati vse kriptovalute, katere nudijo zasebnos/anonimnost, kot so XMR, ZCASH, ... z letom 2027

Miki N ::

strikeout je izjavil:

Bitcoin prednjači tudi zato, ker ima visoko stabilnost omrežja, visoko decentraliziranost in nudi visoko varnost pred vdori v omrežje.

Nekje sem zasledil, da EU planira prepovedati vse kriptovalute, katere nudijo zasebnos/anonimnost, kot so XMR, ZCASH, ... z letom 2027

Verjetno se nanaša na tole:
https://cointelegraph.com/news/eu-crypt...

Ampak saj ne rabiš nobenega vira - vsakemu bi moralo biti pri sebi jasno "na vodi", da EU že od nekdaj želi prepovedati vse kar bi potencialno motilo uvedno totalnega nadzora nad finančnimi tokovi, samo doslej niso vedeli kako ti ga "utrurit na fino" - no v časih ko je vse ekstencialna grožnja bo muc izgleda končno skočil iz zasede. Mogoče so tudi mislili, da imajo več časa pa je malo panika.

To bo še hec. Dolgčas ne bo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

LeQuack je izjavil:

Zanimivo, da je Bitcoin, ki je najslabši chain, najbolj potraten in najbolj počasen, tako prednjači. Edina njegova prednost je, da je bil prvi. To vse pove o kriptovalutah.

Je bil pač prvi. Če bi Satoshi čakal, da bo perfekten ga še danes ne bi izdal. PoS blockchaini in drugi novejši blockchaini so kompleksnejši in poskušajo širiti meje na katere je BTC naletel in preko katerih ne zmore.

strikeout je izjavil:

Vsekakor je BTC uspešen, ker ima dober track record. Mislim pa, da njegova enostavnost igra veliko blogo. Pri BTC-ju ljudje razumejo, da ga samo držiš in avtomatsko denar pada iz neba. Pri drugih sistemih, ki izboljšujejo BTC s smart contracti in ostalo tehnologijo je pa že preveč za razumet. Menim, da bodo ti sistemi postali vpivnejši takrat, ko se bo začela adopcija dappov. Potrebno je nekaj kar hitro raste kot je v web2 bil facebook, tiktok, netflix...

Miki N je izjavil:

Res je. Pročajo, da bo to z letom 2027. To je logično. Mislim pa, da privacy coini, kjer boš lahko dokazoval transakcije z "viewing keyem" ne bodo prepovedani.

Sicer pa je zanimivo tudi to, da so v letu 2024 zamrznili $1.3 milijarde. Več kot v letu 2021,2022,2023 skupaj. Tether & Circle. Zato je bolje uporabljati algoritmičen stablecoin ali pa tak stablecoin, ki ga ni možno zamrzniti.
https://x.com/babysolo_/status/19176604...

oracle ::

LeQuack je izjavil:

Še ena žrtev Dunning-Krugerjevega efekta.

No pa gremo v rdeče..končno. ifre je konec. When in may, sell away. Septembra pa zlom do 10000.
««
1597 / 1597
»
»»