Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi

jimyboy ::
Alpaca po objavi da bo delistana z Binanc naredila 60x. Eden najbolj norih grafov in manipulacij v zgodovini kripta.

Špricer ::
Izgleda, da je konec bula.
Naz vidim samo tebe kot problem. Kupuješ medtem ko prodajaš.
Whrn in may, sell away. Bloody september.
Prvo pravilo ,da vas lahko obdavcijo
Je
Zasluzit morate
Tukaj jaz vidim splosni problem?
Spricer s tvojimi 200 euri se dacarji ne bodo ukvarjali
Pa ne govorim obtvojem zasluzku 200 eur btw
Premetavas jih
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Špricer ()

endelin ::
Upam na bull do konca leta da poberem šila in kopita pred uvedbo roparskega davka. Se bolj splača grindati zlato ker baje je tisto naravni zakon da tam ne sme biti davka na dobiček lol
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()

LeQuack ::
Vsekakor, počakaj točno do 31.12. Nič slabega se ne more zgoditi do takrat.
Quack !
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LeQuack ()

Rossi V ::
Izgleda, da je konec bula.
Prvo pravilo ,da vas lahko obdavcijo
Je
Zasluzit morate
Tukaj jaz vidim splosni problem?
Spricer s tvojimi 200 euri se dacarji ne bodo ukvarjali
Pa ne govorim obtvojem zasluzku 200 eur btw
Premetavas jih
Kupoval sem16-18 k ,ko so se tebi gate tresle
Pri 60k sem ti rekel,da btc samo konsolidira …..ko so se tebi spet gate tresle in si klical 28k
Btc cez 100k
Povedal sem ti,da ceprav btc pade v range 70 k bull run se ni koncan
Mi smo 76k kupovali, tebi z vsemi clanki ,ki jih preberes iz preverjenih strani so se pa zopet gate tresle
Kupujes ko je btc zelen in ne rdece
Zato ta bull run nisi zasluzil niti za dopust
In ne
Z mojimi ocmi bull run se ni koncan
Igrate pa s svojim denarjem,jaz napisem samo kar mislim , kot vsi ostali tu.

Bi bil pa faj se en shake out , da se veliki plajerji dokoncno znebijo retaila kot je spricer

Bi bil pa faj se en shake out , da se veliki plajerji dokoncno znebijo retaila kot je spricer
Ne bo. Je pa zanimivo, dovolj je bil twit od Trumpa, da je a good tume to buy, in market se je takoj obrnil in ne moreš ga več ustaviti.
Quack !
Zgodovina sprememb…

Ne bo. Je pa zanimivo, dovolj je bil twit od Trumpa, da je a good tume to buy, in market se je takoj obrnil in ne moreš ga več ustaviti.
Moja predikcija za market je bila 6100 ,ko si vsi klicali 4-5k
6100 smo dosegli
Tam smo shortali market
Omenil sem vam 4800/4900
Tocno tam smo pristali
Moja naslednja tarca je bila 5800
Kje smo danes ?
Na 5700 in iscem povod za shorte
Nisem se v njih
Ve celi moji main picture pa veste ,da sem spx tarco dvignil na 7000 kajneda
Uzivajte v vikendu

Sploh pa
Nihce ne ve kam bo market sel
Analiziramo
Vsak zase
Ne poslusaj influencerjev in ne kupuj ko je zeleno
In ne kupuj novic
Buy fud
Sell fomo
Nihce ne ve kam bo market sel
Analiziramo
Vsak zase
Ne poslusaj influencerjev in ne kupuj ko je zeleno
In ne kupuj novic
Buy fud
Sell fomo

Ja ampak ne rabiš velik analizirati, da veš da bo šel BTC zdaj vsaj do 100k testirati, najbrž pa ATH. To se bo že iz psihološkega vidika zgodila.
Quack !

CopiumRovte je izjavil:
btc gre na nulo, tja kamor spada
Boj se forumašev, saj te lahko izbrišejo. Take izjave so za njih bogokletne. Njihov največji bog saylor jih je obrnil za 720 stopinj pa mu še vedno verjamejo in kupujejo. Raje fuknejo plačo v dca je moto dečkov na forumu. Kot pa v nujne stvari.
Rossi poslzšaj, po mojih izračunih smo dosegli vrh že 2 dni nazaj, kot sem pisal. Ampak teslo kot si še kar navijaš za dca.
When in may, sell away.
Zgodovina sprememb…

Sedaj postopno padanje čez poletje, septembra crash kot ponavadi, rdeči sept btw. Oktobra se nato kaj nakupuje. Drugi dečki pa naj zabijajo dca sedaj. Se jim bomo smejali.
Saylor ne zapravlja svojega denarja, zato mu je vseeno za vas.
Saylor ne zapravlja svojega denarja, zato mu je vseeno za vas.
Zgodovina sprememb…

tilio ::

Vitalikov plan za Eth naslednjih 5 let.
Zanimivo...sedaj se Vitalik zgleduje po BTC-ju. S tem je priznal, da je ETH že od začetka ubral napačno pot. Zanimivo bo videti ali lahko Eth to preživi.
Več tukaj
Obstaja pa chain, ki se je zgledoval po BTC-ju že od samega začetka.
Ko jim zadiši denar tudi volk menja kožo. To je dejstvo.

Vanquish ::
Po njegovih izracunih :D
Tvoji izracuni so do sedaj bili cisto vsi narobe - edina garancija pri tvojih izracunih je, da so napacni :D
Tvoji izracuni so do sedaj bili cisto vsi narobe - edina garancija pri tvojih izracunih je, da so napacni :D

akacija ::
zivjo, glede crypto arbitraže, kako je v praksi? recino z 5 do 10k€, se da kaj narest brez plačljivih tabel-platform, bot-ov...? hvala za odgovore!!!

Na 100k je za preko 3 miljarde likvidacij
Koga ti barvaš dečko? Med 90 in 100 je res veelik resistance, kar kaže trenutno na zlom.
Po njegovih izracunih :D
Zakaj bo te kdo sploh poslušal? Ljudjr so ostali brez denarja, sedaj ko vlagajo v btc z obljubo na ogromnih donosih...
Zgodovina sprememb…

Ti Vanish, če si prepričan, potem nastavi obraz. Jutri bo krvavo. Pojdite po nakupih plenic.

Vanquish ::

Vitalikov plan za Eth naslednjih 5 let.
Zanimivo...sedaj se Vitalik zgleduje po BTC-ju. S tem je priznal, da je ETH že od začetka ubral napačno pot. Zanimivo bo videti ali lahko Eth to preživi.
Več tukaj
Obstaja pa chain, ki se je zgledoval po BTC-ju že od samega začetka.
Zanimivo, da je Bitcoin, ki je najslabši chain, najbolj potraten in najbolj počasen, tako prednjači. Edina njegova prednost je, da je bil prvi. To vse pove o kriptovalutah.
Na 100k je za preko 3 miljarde likvidacij
Če ne drugega vsi Slovenci, ki bodo hoteli prodajati zaradi davka.
Quack !
Zgodovina sprememb…

strikeout ::
Bitcoin prednjači tudi zato, ker ima visoko stabilnost omrežja, visoko decentraliziranost in nudi visoko varnost pred vdori v omrežje.
Nekje sem zasledil, da EU planira prepovedati vse kriptovalute, katere nudijo zasebnos/anonimnost, kot so XMR, ZCASH, ... z letom 2027
Nekje sem zasledil, da EU planira prepovedati vse kriptovalute, katere nudijo zasebnos/anonimnost, kot so XMR, ZCASH, ... z letom 2027

Miki N ::
Bitcoin prednjači tudi zato, ker ima visoko stabilnost omrežja, visoko decentraliziranost in nudi visoko varnost pred vdori v omrežje.
Verjetno se nanaša na tole:
https://cointelegraph.com/news/eu-crypt...
Ampak saj ne rabiš nobenega vira - vsakemu bi moralo biti pri sebi jasno "na vodi", da EU že od nekdaj želi prepovedati vse kar bi potencialno motilo uvedno totalnega nadzora nad finančnimi tokovi, samo doslej niso vedeli kako ti ga "utrurit na fino" - no v časih ko je vse ekstencialna grožnja bo muc izgleda končno skočil iz zasede. Mogoče so tudi mislili, da imajo več časa pa je malo panika.
To bo še hec. Dolgčas ne bo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miki N ()

Zanimivo, da je Bitcoin, ki je najslabši chain, najbolj potraten in najbolj počasen, tako prednjači. Edina njegova prednost je, da je bil prvi. To vse pove o kriptovalutah.
Je bil pač prvi. Če bi Satoshi čakal, da bo perfekten ga še danes ne bi izdal. PoS blockchaini in drugi novejši blockchaini so kompleksnejši in poskušajo širiti meje na katere je BTC naletel in preko katerih ne zmore.

Vsekakor je BTC uspešen, ker ima dober track record. Mislim pa, da njegova enostavnost igra veliko blogo. Pri BTC-ju ljudje razumejo, da ga samo držiš in avtomatsko denar pada iz neba. Pri drugih sistemih, ki izboljšujejo BTC s smart contracti in ostalo tehnologijo je pa že preveč za razumet. Menim, da bodo ti sistemi postali vpivnejši takrat, ko se bo začela adopcija dappov. Potrebno je nekaj kar hitro raste kot je v web2 bil facebook, tiktok, netflix...

Res je. Pročajo, da bo to z letom 2027. To je logično. Mislim pa, da privacy coini, kjer boš lahko dokazoval transakcije z "viewing keyem" ne bodo prepovedani.
Sicer pa je zanimivo tudi to, da so v letu 2024 zamrznili $1.3 milijarde. Več kot v letu 2021,2022,2023 skupaj. Tether & Circle. Zato je bolje uporabljati algoritmičen stablecoin ali pa tak stablecoin, ki ga ni možno zamrzniti.
https://x.com/babysolo_/status/19176604...

oracle ::

No pa gremo v rdeče..končno. ifre je konec. When in may, sell away. Septembra pa zlom do 10000.