» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
1642 / 1642
»
»»

tilio ::

LeQuack je izjavil:

Se pravi zlato ki je letos že 50+% gor, in v preteklosti nikoli ni tako raslo, ima prostor za rast?

jaz sem vse zlato prodal pred meseci, 75% srebra pa te dni. Ostalo prodam v 2026 verjetno.

Držal sem 15-17 let. 3.5x sem naredil na zlato in enako na srebro.

Ne verjamem, da gre lahko gor še 100%.

Edorta ::

Letos bo kmalu mimo in v letu 2026 ni zraslo še nič.
Pri zlatu in srebru se je treba najprej vprašati, koliko pa oboje v 2026 lahko pade? Veliko denarja čaka nekoliko bolj spodaj, ker marsikdo ne mara nakupov okoli ATH. To je podlaga za investiranje. Ni to kripto, vrednost se tukaj ne bo kar tako prepolovila.
Pozornost na obe kovini je zdaj maksimalna. Kjer je pogled, tja gre denar. Potreba po obeh kovinah enormna v vseh segmentih uporabe. Morda se ustvari neka pametna koleracija.
Seveda se lahko motim.

PujsekPepe ::

Ce sam printajo. Zlato je pac dolgo blo zapostavljeno isto srebro.

alekskac ::

Tud zlato bodo v prihodnje na veliko "printali". Zlato je ena od "valut" za katero ne vemo čisto točno, koliko ga je na Zemlji (sicer itak ni grozno redek element). Nazadnje so si kitajci odkrili pri sebi doma veliko nahajališče, da jim ne bo ptreba več po svetu kupovat. https://www.euronews.com/business/2025/... , dobrih 1400 ton zaenkrat. Ruda res ni vrhunska, je pa vseeno zlato. Letos so si ga nakupili 25 ton frišnega, toliko bi si verjetno lahko tudi doma nakopali v prihodnje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: alekskac ()

Traktor1989 ::

Špricer je v Polju. Najlepše naše božično darilo. Mir da je tu.
Mir božji s teboj. Bog te blagoslovi.

Kako ves?

Traktor1989 ::

V zasebno pošto mi je poslal.
Je rekel da ne gre več in rabi pomoč od kripto.
Če ne, bo visel za vrat na božični smreki kot okras.
Upam da ga rešijo in da bo nehal s kripto.

wilbur ::

Men je pa špricer kot indikator. Ko se prične oglašat vem da smo blizu dna, ko je čas za nakupe ( bolj dolgoročne).

Špricer ::

Traktor1989 je izjavil:

V zasebno pošto mi je poslal.
Je rekel da ne gre več in rabi pomoč od kripto.
Če ne, bo visel za vrat na božični smreki kot okras.
Upam da ga rešijo in da bo nehal s kripto.

Ne boš se me znebil pubec. Polje je predaleč zame. P...ni mi. Vsekakor še nismo videli vsega. Počasi na 76000, nato pa 30000, aprila pa 15000. Potem se boste pa zbudili na smrekici.

:D
Tragikomedija
««
1642 / 1642
»
»»