Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
tilio ::
Se pravi zlato ki je letos že 50+% gor, in v preteklosti nikoli ni tako raslo, ima prostor za rast?
jaz sem vse zlato prodal pred meseci, 75% srebra pa te dni. Ostalo prodam v 2026 verjetno.
Držal sem 15-17 let. 3.5x sem naredil na zlato in enako na srebro.
Ne verjamem, da gre lahko gor še 100%.
Edorta ::
Letos bo kmalu mimo in v letu 2026 ni zraslo še nič.
Pri zlatu in srebru se je treba najprej vprašati, koliko pa oboje v 2026 lahko pade? Veliko denarja čaka nekoliko bolj spodaj, ker marsikdo ne mara nakupov okoli ATH. To je podlaga za investiranje. Ni to kripto, vrednost se tukaj ne bo kar tako prepolovila.
Pozornost na obe kovini je zdaj maksimalna. Kjer je pogled, tja gre denar. Potreba po obeh kovinah enormna v vseh segmentih uporabe. Morda se ustvari neka pametna koleracija.
Seveda se lahko motim.
Pri zlatu in srebru se je treba najprej vprašati, koliko pa oboje v 2026 lahko pade? Veliko denarja čaka nekoliko bolj spodaj, ker marsikdo ne mara nakupov okoli ATH. To je podlaga za investiranje. Ni to kripto, vrednost se tukaj ne bo kar tako prepolovila.
Pozornost na obe kovini je zdaj maksimalna. Kjer je pogled, tja gre denar. Potreba po obeh kovinah enormna v vseh segmentih uporabe. Morda se ustvari neka pametna koleracija.
Seveda se lahko motim.