» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
692 / 1559
»»

ViperR ::

nino13 je izjavil:

Pozdravljeni, kdo uporablja SEPA/EUR za deposit na Kraknu?
Kam se vpiše reference note v UPN ju? Pod referenco ni mogoče vpisovati črk, pod namen pa kolikor vem ni dovolj.

Vpises v Namen in ne pod referenco.

Senior Dev ::

Vpišeš v namen: Menjava pravega denarja za virtualnega

In potem nakažeš.

Denarja ni več. Čarovniški trik?
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin

ViperR ::

Senior Dev je izjavil:

Vpišeš v namen: Menjava pravega denarja za virtualnega

In potem nakažeš.

Denarja ni več. Čarovniški trik?

Ti probaj napisat get a life pa vidi ce bo pomagalo

Motion ::

@Mato
Se še igraš z boti na kucoini. Kolk uspeha si mel kaj?

PrihajaNodi ::

Senior Dev je izjavil:

Dober dan je izjavil:

Še uporabljamo binance, ali počasi najdemo alternativo?

Binance RIP. Najdi nekaj boljšega, ker to je res sranje od borze.
Ne me narobe razumet, sranje v smislu nečednih poslov in čudnih poslovnih praks. Vprašanje če ni na koncu še Ponzi, ampak je kaj takega zelo težko dokazovat. Lahko pa se bana brez slabe vesti tako kriptoborzo po mojem strokovnem mnenju.

Drzi. Tam je toliko nakradenih ethjev da glava pece, njihov support je sranje. Kraken je se vedno top
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Morison ::

Senior Dev je izjavil:

Dober dan je izjavil:

Še uporabljamo binance, ali počasi najdemo alternativo?

... po mojem strokovnem mnenju.
:)):)):))
Vse si povedal!
Tvoje strokovno mnenje je vredno tolk kot kilo dreka.:))
Ne verjet seniorju, ker vas trola.
Binance normalno poslujejo in še nekaj časa bodo.

endelin ::

Jaz vem da bi umaknil zadeve iz binanc. Na kak trezor ali drugam. Ta bull run so šli na raven kazinoja. Sam vprašanje kdaj CZ zgine kje v indiji kjer bo fasal izredno redko bolezen

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

endelin je izjavil:

Jaz vem da bi umaknil zadeve iz binanc. Na kak trezor ali drugam. Ta bull run so šli na raven kazinoja. Sam vprašanje kdaj CZ zgine kje v indiji kjer bo fasal izredno redko bolezen

Ravno zaradi takih, da se lepo izrazim osebkov z IQem sobne temperature, trolov in pusiev, kot sta vidva je tako kot je.

IgorCardanof ::

endelin je izjavil:

Binance naredi po neki nizki oceni recimo 10mlrd$ prometa dnevno. Ce upostevamo neke nizke feeje recimo 0.05% na trade, to pomeni, da naredijo dnevno 5m$. Pa ta ocena je izredno pesimisticna + da delajo denar tudi na razne druge nacine. Res mislis, da bi CZ sedaj v tem momwntu naredil rugpull?

Imo se mi to zdi podobno kot da bi recimo Facebook vse osebne podatke prodal neki hekerski skupini, potem pa zbrisal vse skupaj. Zakaj bi to naredil, ce pa z navadnim poslovanjem zasluzis 1000x vec?

https://www.coingecko.com/en/exchanges/...

Oziroma se da tuki vidt dnevni volume Binancea za pretekle mesece. V maju je nekatere dni to preseglo 100mlrd$. Tiste dni so samo s provizijami naredili vsaj 50m$ dnevno.

Zakaj v takih razmerah ne bi se naprej ostajal najboljsa menjalnica?

Zgodovina sprememb…

Anney ::

Zakaj? Ker enega Jožeka iz spodnjega dupleka moti, da ne more nakazati preko SEPE. Zato!
Jožek ne zna drugače.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Anney ()

Anney je izjavil:

Zakaj? Ker enega Jožeka iz spodnjega dupleka moti, da ne more nakazati preko SEPE. Zato!
Jožek ne zna drugače.

Točno to.

PersonaRuda ::

Ko sem si odprl račun na Binance je bila edina možnost:
- Na drugo borzo si nakažeš denar (Bitstamp recimo), tam kupiš BTC, ta BTC pošlješ na Binance, kupuješ shitcoine na Binance, prodaš shitcoine za BTC, pošlješ ta BTC na Bitstamp (plačaš provizijo), prodaš BTC za EUR, narediš SEPA nakazilo iz Bitstamp.

Kje je sedaj problem pri SEPA nakazilu? Ga ni. Razen, da plačaš eno provizijo 0,25% več. Drobiž v primerjavi z dobički.

Zgodovina sprememb…

PersonaRuda ::

Drugače pa:

Mato989 ::

Motion je izjavil:

@Mato
Se še igraš z boti na kucoini. Kolk uspeha si mel kaj?

Nehal sem nardil profita 25$ iz 220$ v ene 5 dnevih pol je pa dropnilo vse pa sem raje dal v Celsius tokene...

Tisti bot je bv, razen če ti rata da se premika v nekem rangu skoz ki ga nastaviš da je dobiček
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Kot zanimivost: Pred nekaj deset leti so bili kiti (whalei) na robu izumrtja. Tvorila se je mednarodna komisija, ki je potem kitolov začela regulirat in od takrat naprej, se populacija kitov ponovno povečuje.

Zamislite si, kakšna bi bila situacija danes, če bi takrat kiti dejansko izumrli Danes potem ne bi bilo novenih whaleov več in kripto se ne bi tako ogromno manipuliral kot se sedaj. Samo so jih morali rešit takrat in tako nam danes delajo hude preglavice in nam uničujejo naše kripto dneve ...

MaticSLO ::

HEX ima trenutno uponly supercycle :))

Sam se ga spomnem od samega zacetka, kupil ga seveda nisem. Ne vem tocno kaj pocne, ampak izgleda je zelo dobro zasnovan ponzi. Sedaj ga pa zagotovo ne mislim kupiti, verjetno je slo ze vec kot x1000

Svaka čast za x1000, MaticSLO. Kdor je priden pač nekega dne dobi nagrado. Čestitke še enkrat.

strawman ::

Noro, hvala za info. Omenjajo da lahko lockaš HEX za 5555 dni za največji APY.
Kdo gre to dejansko delat pri zdravi pameti?

Nekaj so jih seveda šenkali za adoption na začetku:
HEX is distributed to Bitcoin holders by way of a snapshot of the Bitcoin UTXO set that occurred on 2 December 2019 at block height 606227. The distribution of HEX to Bitcoin holders is 10,000 HEX per 1 BTC. Bitcoin holders are able to claim HEX only during the first year of launch.

kow ::

Kdorkoli trenutno potrpezljivo DCA-ja, bo imo do konca leta nagrajen.

belimato ::

Nagrajen z debelim rdečim dildom.

Po dolgem cajtu gremo spet lepo gor. Je prav fajn gledat tako plezanje.

m0LN4r ::

Vedezevalke moje drage, kaj je zdaj to, ne me razocarat?
Od maja oz. ze 2 mesca gremo v povprecju samo dol.

https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

merlin2 ::

Se men samo zdi ali pa je 24 urno povprečje procentualno prvič v korist XLM nasproti BTC ?!

Do sedaj je plezalo ali padalo vse bolj kot ne po vrednosti BTC..

Kakšna razlaga poznavalci?

m0LN4r je izjavil:

Vedezevalke moje drage, kaj je zdaj to, ne me razocarat?
Od maja oz. ze 2 mesca gremo v povprecju samo dol.

Daj na letne grafe, pa povej kje smo

Dobro jutro!

Neverjetno spet kakšna rast ponoči. Zadnje dni imam kar spet navado, da zvečer žrebam 2-3 kovance naključno na Binance Futures in grem 10x long na slepo. Potem se pa zjutraj zbudim in lepo x2-x10 na svoj osnovni vložek. Res neverjetna rast!

Presenetljivo, iz kamikaze smo se delali norca, ko je napovedoval BTC na 300k konec leta, samo se sedaj lepo vidi, njegova napoved je bila BTC na 80k v začetku avgusta, pa imamo do takrat še skoraj mesec dni BTC je pa več kot na pol poti že do tja. Do 80k mu manjka malo več kot 1 dupliranje, kar vemo, da je v kriptu lahko samo en vikend. Zelo dobra napoved! Hvala tebi in upam da so ti hvaležni tudi vsi, ki so ti zaupali!

ETH prebija 1900$ in gre proti 2000$ kar je skoraj neverjetno za ta čas. Lep performer je tale ETH. Kdor ga je pred časom kupoval pri 1400$, ima že lep donos.

link_up ::

Senior Dev je izjavil:

ETH prebija 1900$ in gre proti 2000$ kar je skoraj neverjetno za ta čas. Lep performer je tale ETH. Kdor ga je pred časom kupoval pri 1400$, ima že lep donos.

eth bo zamenjal btc...ampak ne se tako zelo kmalu. :)
In and Out

c3p0 ::

Naj še malo pade, da dokupimo...

link_up je izjavil:

Definiraj zelo kmalu? Imo 2023 eth ze prehiti BTC.

kow je izjavil:

link_up je izjavil:

Definiraj zelo kmalu? Imo 2023 eth ze prehiti BTC.

zelo kmalu != se tako zelo kmalu :P
In and Out

Mene res preseneča, da se BTC dominanca še vedno vleče okrog 4x% in ne višje.
Iz kakšnega razloga pa pričakujete flippening?
BTCju preprosto ne bo uspelo imeti vloge kot store of value?
Bo ETH adoption tako narastel? PoS bo vsekakor vplival na zalogo ETH na menjalnicah.

Winning strategy:

Zvečer na slepo 10x longaš poljuben kovanec, zjutraj na slepo 10x shortaš poljuben kovanec. Z uporabo te strategije imam sedaj trenutno 10k$, osnovni vložek je bil 18k$.

Aja lol, šele zdaj ugotavljam, da sem vbistvu naredil minus ...

Ok, ne tok zmagovalna strategija :|

Zgodovina sprememb…

belimato ::

Kje so slike jaht fantje? Če v 2021 biku niste prišli do svoje jahte je bolje da kar zaključite. Take priložnosti za free money ne bo več.

Kdo prodaja? Kako lahko še zmer dol pada, če je pa že toliko padlo??

Vse gre gor, samo kripto ne :|

Ok še nekaj resnega: Imo se je zdele velik ljudi pozicioniral notr v BTC s stoplossi/likvidacijami malo pod 30k. Če pade 30k, potem bo začelo padat malo hitreje po mojem mnenju. Problem tega padca je tudi lepo počasno padanje, tako da imajo vsi, ki imajo namen vstopit dovolj časa (in so to že storili), nažalost je pa več tistih, ki prodajajo kot tistih, ki kupujejo.

strawman je izjavil:

Bo ETH adoption tako narastel?

Zlahka.

Bitfineški whalei držijo short pozicije še zmeraj odprte:
https://www.tradingview.com/chart/o8WvV...

Čez 3 dni se zgodi največji GBTC unlock (16000 BTCjev). Če prodajajo, prodajajo z nekaj 10% izgube. Glede na to pa da se folk umika iz riskantnih naložb, možno, da bodo vsaj nekateri prodajali vseeno in požrli to izgubo.

belimato je izjavil:

Kje so slike jaht fantje? Če v 2021 biku niste prišli do svoje jahte je bolje da kar zaključite. Take priložnosti za free money ne bo več.

To sem prebral tudi leta 2018 po crashu =)

IgorCardanof je izjavil:

Winning strategy:

Zvečer na slepo 10x longaš poljuben kovanec, zjutraj na slepo 10x shortaš poljuben kovanec. Z uporabo te strategije imam sedaj trenutno 10k$, osnovni vložek je bil 18k$.

Dej spel se že idiote jedan!
Troler na kvadrat!
A spet nisi vzel tablet al pa so ti že popustile.
WTF

Webmojster ::

Morison je izjavil:

IgorCardanof je izjavil:

Winning strategy:

Dej spel se že idiote jedan!
Troler na kvadrat!
A spet nisi vzel tablet al pa so ti že popustile.
WTF

A si jezen, ker se prepoznaš v njemu?

Drugače pa, če se ne boste zabavali in našli stvari za počet, potem ne boste preživeli bear marketa, ki nas čaka.

Brez Seniorjevih vložkov marsikdo od nas ne bi dočakal minulega bulla, ker bi v bear marketu vsi odšli. Tako pa nas je on s svojimi humorističnimi vložki in specifičnim načinom trolanja zabaval in nas držal, da smo kripto še spremljali in v tem bullu tudi zaslužili kak evro.

Hvala Senior!

IgorCardanof je izjavil:

Drugače pa, če se ne boste zabavali in našli stvari za počet, potem ne boste preživeli bear marketa, ki nas čaka.

Brez Seniorjevih vložkov marsikdo od nas ne bi dočakal minulega bulla, ker bi v bear marketu vsi odšli. Tako pa nas je on s svojimi humorističnimi vložki in specifičnim načinom trolanja zabaval in nas držal, da smo kripto še spremljali in v tem bullu tudi zaslužili kak evro.

Hvala Senior!

Marš govno jedno!

A. Smith ::

Morison je izjavil:

IgorCardanof je izjavil:

Hvala Senior!

Marš govno jedno!

Mando, a ti razumeš, da vsi ostali mislimo, da si ravno TI govno? Lahko nam narediš tudi uslugo in se spokaš ven iz teme, ker tvoj doprinos je, razen zmerljivk in psovk, nikakršen.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

Naslednjič prodaj pri vrhu in ne bit preveč požrešen. Zdaj si pa v težki situaciji, izgubil si že več kot 80% portfolija, a ma res smisel sedaj prodajat? Odločiš se da ne, potem pa čez en mesec izveš, da je šel tvoj portfolio še /2. Ja ni prijetno.

Meni ni problem, zajebal si, bom vzel, da svoje frustracije spuščaš tu na forumu na drugih. Naslednič pa ne pametuj preveč kot začetnik, kako si s svojim dogejem naredil x10000, ker si šel 100x long pri 1c.

Kdaj začnete kupovat ETH? 1700? 1500? 1000?

deco16 ::

Skoz po malem, pol ko gre pa gor pa prodajat :)

uvodV?? ::

Sama negativna energija

paradoxxx ::

A. Smith je izjavil:

Morison je izjavil:

IgorCardanof je izjavil:

Hvala Senior!

Marš govno jedno!

Mando, a ti razumeš, da vsi ostali mislimo, da si ravno TI govno? Lahko nam narediš tudi uslugo in se spokaš ven iz teme, ker tvoj doprinos je, razen zmerljivk in psovk, nikakršen.

+1.

IgorCardanof je izjavil:

...
S tega racuna sem si naredil prevec bruk, bom raje koncal in zacel znova. Se slisimo v novi iteraciji!

IgorCardanof je izjavil:

Nimam kolegov v RL, tako da ni problem. Imam ta forum pa potem še nekaj pišem na medover.net in pa na zadovoljna.si

IgorCardanof je izjavil:

Jaz sem trol in delam kakor hočem. Nič kar rečem ne nosi kakšne uporabne vrednosti in nič kar rečem, ne bi smelo veljati kot resnica.

IgorCardanof je izjavil:

Res je. Pa še mejhn kurac imam.

Mhahahaha:))

A. Smith je izjavil:

A. Smith a TI veš da TVOJE govno še bolj smrdi!

Ni problem. Jaz sem s tem računom itak zaključil. Dober je samo še za podjebavanje pacientov ala tezos, mato, gando in tebi podobnih.
Lahko me takoj zbrišejo.
Samo potem od modov pričakujem, da zbrišejo tudi ostale paciente, ki so zasrali to temo.

Čisto resno, če v vsakem človeku vidiš probleme, potem si najbrž ti tisti človek, ki je problematičen. Pa tega sedaj ne vzemi kot napad ampak kot nasvet. Začni delat na sebi. Na koncu denar nima veliko veze, če si čista psihična razvalina.

strawman je izjavil:

Kdaj začnete kupovat ETH? 1700? 1500? 1000?

ce bo sreca bo zletel na 1270...bo pa tam zagotovo le par minut. :)
In and Out
««
692 / 1559
»»