» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
1545 / 1551
»»

Kripto ::

Bitcoin še vedno dumpajo in posledično algoritmi masakrirajo alte. Zgleda se počasi zaključuje veseli december za kripto. To je to za letos, z zelo veliko verjetnostjo. Po novem letu morda še kaj pumpnejo bitcoin do 20. januarja. Veliko pa ni za pričakovati.
Wealth is mindset!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kripto ()

Rossi V ::

Ste se malo odvadili korekcij k ne?

Spricer ves histericen spet

Si spet top kupoval z vsemi svojimi clanki s top strani?

Btc ne gre samo gor in bull run se ni koncan but....

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Rossi V ()

JazianG ::

BTC je definitivno doomed. Cathy Wood je na BloombergTv razlagala da bo šel do milijona. Gotov je.

Alti

99% jih je neuporabnih

Iz njih se naucite potegniti samo profite

Počasi bo zlezel nižje...
Wealth is mindset!

legendary ::

aulcnik je izjavil:

BTC bo šel gor

Tudi meni deluje, da bo šel v kratkem gor in se sedaj namesto selloffa dela akumulacija. Je pa res, da nikoli ne veš.

Kripto je izjavil:

Počasi bo zlezel nižje...

Lahko gre kar hitro nizje

In potem se bolj hitro visje🙂

Bull run se ni koncan

Rekel sem vam pri 60 k ko so se vam tresle gate in recem vam zdaj

Ampak......

Zgodovina sprememb…

Vselakor vidim vecje donose v eth
Ki ga je spricer prodajal medtem ko je kupil bottom z mano 1800-2100

Ne vem kako sploh kaj zasluzi z vsemi svojimi top clanki in obvestili

V kriptu morate stvarem dat cas

Alti so dobri samo za bunce dokler eth ne poseze po novem ath

U glavnem spricer
S svojo histerijo prodajas bottom in kupujes top

Zgodovina sprememb…

Pri 60k sem vam rekel ,da btc ni zakljucil

In ponovno vam recem enako

Bull run ni koncan ne glede na korekcijo,ki verjetno se izvaja

Kripto definitivno ni lahek

In me prav zanima koliko izmed vas junakov ,ki premetavate svoje solde je zasluzilo

Btc je sel iz 16k na 100k

Koliko izmed vas je zasluzilo,ko premetavate ta svoj denar?

Xrp ?
Vsi ste se smejali
Je se smesno?

Zgodovina sprememb…

tilio ::

Rossi V je izjavil:

In me prav zanima koliko izmed vas junakov ,ki premetavate svoje solde je zasluzilo

Xrp ?
Vsi ste se smejali
Je se smesno?

Jaz se ne pritožujem. Z glavno vrečo, ki jo imam in tudi na splošno sem v lepem plusu že od oktobra 2020. Kupiš blue chipe in držiš. Buy in hold premaga večino trading strategij. DCA v blue chipe for the win.

Zanimivo dejstvo... če bi vsi minerji sproti prodajali rewarde po obstoječi ceni...
Bitcoin unlocks 3,125 BTC every 10 minutes. It is $42M every single day!

hamez66 ::

Rossi V je izjavil:

Xrp ?
Vsi ste se smejali
Je se smesno?

Vsi smo malo pokasirali, še Špricer je pokasiral 1000 eur, pa ves čas joče.

Špricer ::

Rossi V je izjavil:

Vselakor vidim vecje donose v eth
Ki ga je spricer prodajal medtem ko je kupil bottom z mano 1800-2100

Ne vem kako sploh kaj zasluzi z vsemi svojimi top clanki in obvestili

V kriptu morate stvarem dat cas

Alti so dobri samo za bunce dokler eth ne poseze po novem ath

U glavnem spricer
S svojo histerijo prodajas bottom in kupujes top

Tale bul je še kako over. Black swan je mimo.

aulcnik ::

legendary je izjavil:

aulcnik je izjavil:

BTC bo šel gor

Tudi meni deluje, da bo šel v kratkem gor in se sedaj namesto selloffa dela akumulacija. Je pa res, da nikoli ne veš.

mene ne skrbi, četudi ne gre to leto gor, bo pa vesel pričetek 2025 innoi ath-ji😊

vevericek8 ::

2017 oziroma prve dni 2018 je bilo res noro za par kovancev (npr Ada, Verge, Xrp,...)

Taksnih gainov zagotovo ne bomo vec videli; npr ada x50 v dobrem mesecu. Ampak to so bili outlierji. Vecina klasicnih coinov kot so npr ICX, ZRX in podobni "bluechipi" so sli tam nekje x10.

Tokrat pomoje bi x2-x5 marsikater coin lahko sel, kaksen outlier x10 in je to cisto zadovoljiv altszn v mejah realnih zmoznosti.

Največji opeharjenci smo forumaši, sledijo frizerke, fitneserji, natakarji, mehaniki...

merlin2 ::

Špricer je izjavil:

Največji opeharjenci smo forumaši, sledijo frizerke, fitneserji, natakarji, mehaniki...

Si kot žid. Vedno žrtev, pa največji problem si sam. Upam le da ti forumaši niso nasedal v vsem tem času.
Tisti, ki nismo poslušal tvojih neumnosti smo močnooo v plusu.

95% trejderjev je na izgubi.

Mato989 ::

vevericek8 je izjavil:

2017 oziroma prve dni 2018 je bilo res noro za par kovancev (npr Ada, Verge, Xrp,...)

Taksnih gainov zagotovo ne bomo vec videli; npr ada x50 v dobrem mesecu. Ampak to so bili outlierji. Vecina klasicnih coinov kot so npr ICX, ZRX in podobni "bluechipi" so sli tam nekje x10.

Tokrat pomoje bi x2-x5 marsikater coin lahko sel, kaksen outlier x10 in je to cisto zadovoljiv altszn v mejah realnih zmoznosti.

Recimo znanec je dal not 11k v en coin v 2017 ne spomnim se več kateri je bil in 900k ven čez X mesecev...

x2 je večina coinov itak že šla... to pač ni altseason jebiga... iz jurija, 2 jurčka ni noben true gains... Če ne morš nardit z jurčka, skoraj letne neto plače ni alt season in plače so napram 2017 šle orenk gor...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

zodiak ::

Mar bi ga malo požical, da ti kup stanovanje ali dva...

Tody ::

Vpršanje je zakaj Mato ni isto naredil...

Tody je izjavil:

Vpršanje je zakaj Mato ni isto naredil...

Ker sem bil prepameten, oz preveč usran da bi vseh mojih takrat 10k vložka fuknil v nek ICO, on je pa pač bil dovolj nor da ga je bolel K...

Lennzi ::

Mato, povzetek. V kriptu lahko zaslužiš, če si pameten ali če imaš jajca.
Problem nastane ko misliš, da si pameten in da imaš jajca.

3man ::

Lennzi je izjavil:

To je to. Citat leta! Bravo :)

P.S.
Za vse ostalo je tu Bitcoin.

Lennzi je izjavil:

Glede na to da sem zaslužil vseeno cca 7x originalnega vložka sem potem pameten... hvala =)

Gregor P ::

Kaj pa zdaj, ko zelena ven seka, a še vedno depra:D
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

kriptobog ::

Mato989 je izjavil:

vevericek8 je izjavil:

Recimo znanec je dal not 11k v en coin v 2017 ne spomnim se več kateri je bil in 900k ven čez X mesecev...

x2 je večina coinov itak že šla... to pač ni altseason jebiga... iz jurija, 2 jurčka ni noben true gains... Če ne morš nardit z jurčka, skoraj letne neto plače ni alt season in plače so napram 2017 šle orenk gor...

To je neka tvoja kvazi definicija alt season ja.

Mato989 je izjavil:

Lennzi je izjavil:

Glede na to da sem zaslužil vseeno cca 7x originalnega vložka sem potem pameten... hvala =)

V nekaj letih si naredil samo 7x? Za to ne rabis pameti. Sploh pa ne pri kriptu lol. Tukaj bi se jaz vprasal kaj za vraga si delal, da si pri vsej tej rasti potegnil vn samo 7x.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kriptobog ()

Ali bodo prazniki obarvani rdeče?
Wealth is mindset!

Lennzi ::

Bog in batina.
Ne primerjaj sebe s povprečnimi Janezi.
Ti si top 1% trejdarjev na svetu. Čestitke za mejnik 100M.
When 1B?

mAXTER ::

Dokler BTC ne doseže/preseže 100K oz. se ne odbije od 94k navzgor bo najverjetneje še malo krvavic na trgu...pričakuje se lahko celo korekcija do 85k ali še malo nižje do 81k. Bodite pozorni 8-)

mAXTER je izjavil:

Dokler BTC ne doseže/preseže 100K oz. se ne odbije od 94k navzgor bo najverjetneje še malo krvavic na trgu...pričakuje se lahko celo korekcija do 85k ali še malo nižje do 81k. Bodite pozorni 8-)

Bitcoin v rang 80k ali nižje, alti -40%. Odlična priložnost za nakupe.
Wealth is mindset!

vevericek8 ::

Kripto je izjavil:

mAXTER je izjavil:

Bitcoin v rang 80k ali nižje, alti -40%. Odlična priložnost za nakupe.

sanja svinja kukuruz

V bullu se ob padcih DCA-ja, sicer boš zamudil vse pumpe navzgor. Razen, če si res dober trader ampak poskusi kažejo, da so opice enako dobri traderji kot "profiji".

mAXTER je izjavil:

jaz ne vidim nobene korekcije tja do 81, 81 kakorkoli že, največ ja do ranga 89-90K. nevem kako tehnično analizo uporabljaš

aulcnik je izjavil:

mAXTER je izjavil:

jaz ne vidim nobene korekcije tja do 81, 85 kakorkoli že, največ ja do ranga 89-90K. nevem kako tehnično analizo uporabljaš

tilio je izjavil:

V bullu se ob padcih DCA-ja, sicer boš zamudil vse pumpe navzgor. Razen, če si res dober trader ampak poskusi kažejo, da so opice enako dobri traderji kot "profiji".
jaz še nsiem nobenga profa srečal , da bi zadel čisto dno

aulcnik je izjavil:

mAXTER je izjavil:

jaz ne vidim nobene korekcije tja do 81, 81 kakorkoli že, največ ja do ranga 89-90K. nevem kako tehnično analizo uporabljaš

aulcnik je izjavil:

mAXTER je izjavil:

jaz ne vidim nobene korekcije tja do 81, 85 kakorkoli že, največ ja do ranga 89-90K. nevem kako tehnično analizo uporabljaš

tilio je izjavil:

jaz še nsiem nobenga profa srečal , da bi zadel čisto dno
oz vrh

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: aulcnik ()

Bo za božično darilo 100k ?:)
Wealth is mindset!

legendary ::

Nope. Dobrodošlo bo, če zaključimo nad 95k oz. še bolje 96k. V idealnem scenariju bi nato upal na konsolidacijo med 96-99k in po novem letu nad 100k ter tudi nad ATH.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: legendary ()

100k je realno za Božička :)
Wealth is mindset!

IgorCardanof ::

Zelo realno. 120k do novega leta.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

mAXTER ::

Evo BTC odboj malo pod 94k, naslednja tarča med 99k ter 104k...

Gregor P ::

Bolj se jokate bolj zeleno je :D
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Gremo na 100k minimalno...
Wealth is mindset!

LeQuack ::

Zakaj ne na 200k? Na 100k zdaj ni več neki posebnega.
Quack !

LeQuack je izjavil:

Zakaj ne na 200k? Na 100k zdaj ni več neki posebnega.

Saj res, zakaj ne kar 300k. Morda zato, ker je najprej treba prebiti 110k...pa tudi še ni šlo kar tako. Pa je bilo med 108 in 110k samo še slaba 2k razlike.
Wealth is mindset!

Buggy ::

huh..upam da prejsnji teden niste prodajali v paniki. Sekundarni account imam v fiatu, pa mi je zal da nisem kupil, main je pa prejsne tedenskem po dipu ze skoraj kjer je bil. Sem celo skenslal sell trigger, ker zna tole do januarja dobiti se nekaj zagona, sploh glede na danasnji dan

LeQuack ::

A ni tko da day trading ne deluje?
Quack !

Buggy ::

meni je bolj vsec 7 dnevna frekvenca, day trading moras kar dobr snipat za tistih 5-10% ce jih dobis, pa pol je se prevec transakcij...ce imas zivce pol ja, ce imas drope kot so bili prejsni teden in imas panic sell pol si verjetno naredil zgubo. Ce panicno ne prodajas, ker si momentalno zgubil 10-20% v dipu, ki se korigira v dnevu ali dveh ali tednu-mesecu si golden..vsekakor bolje kot bit 2 leti v fiatu, kot sem bil jaz >:D
Jeklena jajca in weak hands...predvsem pa greed je kar fura tole sceno in nic drugega, da si ne bo kdo kej prevec domisljal

ViperR ::

hja supertrenda(bna podlagi dnevnih svečnikov) mi kažeta še vedno 2 xsell za btc.
uf še daleč je pot btcja, da se prekine ta medvedji trend in da potrdimo bika. Še vedno sta aktivirana dva supertrenda oz sell bearsa, katerih signal btc na 1 dnevnih svečnikih še ni prekinil. Vzpostavljena sta na nvoju ,98949, drugi pa pri vrednosti dobrih 103K. Šele ko btc prebije ta slednji sell signal se lahko oddahnemo.

aulcnik je izjavil:

hja supertrenda(bna podlagi dnevnih svečnikov) mi kažeta še vedno 2 xsell za btc.
uf še daleč je pot btcja, da se prekine ta medvedji trend in da potrdimo bika. Še vedno sta aktivirana dva supertrenda oz sell bearsa, katerih signal btc na 1 dnevnih svečnikih še ni prekinil. Vzpostavljena sta na nvoju ,98949(atr perioda 10/1), drugi(atr 11/2) pa pri vrednosti dobrih 103K. Šele ko btc prebije ta slednji sell signal se lahko oddahnemo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: aulcnik ()

ViperR je izjavil:

https://x.com/CardanoRami/status/187144...

:))

Še en pokazatelj, da je ada scam, ki dosega visok tps le med oddajniki v drevesih v Nigeriji, da lahko kmetje med sabo komunicirajo, ker je voki- toki predrag :))

IgorCardanof ::

No sej za charlesa se ve, da je brez diplome in da je dolgo casa lagal o tem, da ima doktorat. Vsa zasnova cardana in izbira tech stacka pa tudi dokazuje, da je bolj midcurve kot karkoli bolj desno.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.
««
1545 / 1551
»»