Forum » Pomoč in nasveti » Po zagonu se pojavi no signal na ekranu
Po zagonu se pojavi no signal na ekranu
musicfreak ::
Zamenjal sem stock cooler z novim dark rock 4. Sedaj pa ko racunalnik znova hocem prizgat se pojavi na zaslonu no signal. Pravtako vidim da se na graficni ne vrtijo fani, ampak lucka na graficni sveti. Kaj bi bilo to?
musicfreak ::
Sem, isto kot je blo
Je mozno da sem prevec paste uporabil? Nekaj sem je razmazal tudi zraven procesorja
Je mozno da sem prevec paste uporabil? Nekaj sem je razmazal tudi zraven procesorja
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: musicfreak ()
DeeCoy ::
musicfreak je izjavil:
Sem, isto kot je blo
Pasta je neprevodna, nebi smelo vplivat. Preveri, če si vse kable priklopil nazaj na grafično, matično.
In pa spet, 3. točka tele teme: Kako napisati temo v Pomoč in nasveti [Pozor: samo za rač. težave!]
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DeeCoy ()
Han ::
Lahko da si zvil ali zlomil pin v podnožju (Intel) ali na procesorju (AMD), do česar lahko pride tudi, če premočno zategneš hladilnik...
Highlag ::
Odvisno od paste nekatere so prevodne...
Pa imaš monitor v ustrezen konektor vštekan? DA ni na MB?
Pa imaš monitor v ustrezen konektor vštekan? DA ni na MB?
Never trust a computer you can't throw out a window
solatko ::
3. točka - Če gre za strojni problem, opišite vašo konfiguracijo, Če gre za programskega, pa povejte natančno verzijo programa. Če niste prepričani, potem nam opišite oboje.
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pregrevanje prenosnikaOddelek: Strojna oprema | 1869 (1342) | mulc007 |
» | Termalna pasta koliko?Oddelek: Pomoč in nasveti | 6596 (5593) | Pentium |
» | Katera termalna pastaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 4942 (4451) | SuperVeloce |
» | Spremeba frekvence procesorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1274 (952) | PROTOTIP |
» | Kako zakleniti cevovode na r9700pro?Oddelek: Strojna oprema | 1374 (1136) | Pyr0Beast |