» »

Rusija vs. Ukrajina aka. "Putin - še sladkih 16 let na oblasti?"

Rusija vs. Ukrajina aka. "Putin - še sladkih 16 let na oblasti?"

Temo vidijo: vsi
««
947 / 1084
»»

Hec ::

arnecan1 je izjavil:

Hec je izjavil:

Ali vecina slovencev, ker ko bi zagledali ta poden od druzbe, bi jih vsak normalen bojkotiral.

Najdite mi nekaj primerljivega v EU. Izzivam vas.

Zaenkrat še imamo premalo emigrantov. Ampak saj jih hitro uvažamo.

No-go cone z šarijami že imamo, smo še korak do tega, v ZDA imamo črnce tukaj pa svoje "begunce".

Tudi v Rusiji imajo probleme z Kavkazijci in Srednje Azijci.

Multikulti pač.;((

Ne, sorry. To ni primerljivo z EU. Pac fasisticni bullshit, kjer se kot pravi fasist izogibas odgovoru. Kje v EU je kot med avtohotnimi americani v videu?

V Sloveniji imamo po osamosvojitvi klosarje, ki jih pred tem ni bilo videti (dokazi!). Kot posledico divjega neoliberalisticnega kapitalizma.

Ampak prasci, so uspeli, nafukati vecino, da je pa to normalno. Da je vse ok, ce so kar naenkrat klosarji na cesti, prej jih pa ni bilo. FU!

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: phantom ()

damirj79 ::

Hec je izjavil:

JohnyQ_ je izjavil:

Hec je izjavil:

OutOfTheBox je izjavil:

Seveda, dezela priloznosti egoisticnih narcisticnih gnojev, ki jih interesira samo lastna korist. Niti Rusija ne zmore tega.

Zakaj si poln jeze? V čem je problem?

Hvala na vprasanju, zato ker kreteni kot si ti, prepricujete ljudi, da je zivljenje v sekretu normalno in je cisto ok, ce obsodimo 90% populacije (v kateri ste tudi sami) na zivotarjenje v sekretu civilizacije kot je ZDA. Za to, da profitirate nakaj eurov na uro s strani vasega gospodarja, verjetno marketinske agencije.

Mi nismo pravi naslov.
Nesi jezo v Kremelj ki je začel to sranje 2014.

Kremeljski palček se ti smeji iz svojega bunkerja.

Jaz sem ze davno izven te propagande za dusevno motene, ne zanima me ne Ukrajina ne Rusija.

Mene zanimajo idioti, ki so dovolj neumni, da jih to se zanima, po tem, ko je Ukrajina na polno popusila in Rusija zmagala.

Ker v teh idiotih je bistvo zgodbe. Zakaj se vedno navijajo, ko je vse izgubljeno.

Sami razmislite, zakaj? Osebne koristi? Osebne koristi od ukrajinskih borcev, ki umrejo za njihov profit?

Tole so pa vasi ideali, razumem, da ste mariborski fasisti zadovoljni tudi s tem, ampak jaz pa nekako nisem, evropske vrednote so skregane s tem, kar si lobisticni prasci zelijo:

Zakj si želiš in nam hočeš natakniti putina, ki je še veliko bolj skorumpirano ščene? Zakj bi si kdo pei zdravi pameti to želel?

Hec je izjavil:

OutOfTheBox je izjavil:

Seveda, dezela priloznosti egoisticnih narcisticnih gnojev, ki jih interesira samo lastna korist. Niti Rusija ne zmore tega.

Hvala na vprasanju, zato ker kreteni kot si ti, prepricujete ljudi, da je zivljenje v sekretu normalno in je cisto ok, ce obsodimo 90% populacije (v kateri ste tudi sami) na zivotarjenje v sekretu civilizacije kot je ZDA. Za to, da profitirate nakaj eurov na uro s strani vasega gospodarja, verjetno marketinske agencije, ki ji revni radi nastavite anus, da prezivite.

Napiše se "hvala za vprašanje" in ne "hvala na vprašanju", ker to slednje te takoj izda, da je tvoje poreklo južno od Kolpe. Posledično je vse tvoje žolčno pisanje in kritiziranje popolnoma jasno. Case closed. Next.

Pa še komentar, raje sem v našem EU sekretu, kot v ruski greznici.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: damirj79 ()

JohnyQ_ ::

Hec je izjavil:

JohnyQ_ je izjavil:

Hec je izjavil:

OutOfTheBox je izjavil:

Hvala na vprasanju, zato ker kreteni kot si ti, prepricujete ljudi, da je zivljenje v sekretu normalno in je cisto ok, ce obsodimo 90% populacije (v kateri ste tudi sami) na zivotarjenje v sekretu civilizacije kot je ZDA. Za to, da profitirate nakaj eurov na uro s strani vasega gospodarja, verjetno marketinske agencije.

Mi nismo pravi naslov.
Nesi jezo v Kremelj ki je začel to sranje 2014.

Kremeljski palček se ti smeji iz svojega bunkerja.

Jaz sem ze davno izven te propagande za dusevno motene, ne zanima me ne Ukrajina ne Rusija.

Mene zanimajo idioti, ki so dovolj neumni, da jih to se zanima, po tem, ko je Ukrajina na polno popusila in Rusija zmagala.

Za nekoga ki ga to ne zanima, si presenetljivo aktiven tukaj :))

fikus_ je izjavil:

Legon je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Spet sprenevedanje in bluzenje. Na Cipru so se neposredno spopadli TR in GR vojaki, podobno je bilo v zraku spopadi letal TR in GR! Ali to ni vojna?! morebiti posebna vojaška operacija?!

In? NATO je primarno obrambno zaveznistvo. Kljucen je 5 clen, ki pa nic me govori o tem ce pride do konfliktov v tretjih drzavah. Kakorkoli se delas bedaka, je dejstvo da Turcija ni napadla Grcije, niti Grcija ni napadla Turcije.

Napadi na vojaske baze ali enote v tretjih drzavah niso razlog za aktivacijo 5 clena. Ampak spet kot navadi bluzis o stvareh ki ti niso niti priblizno jazne

Prvo se poduči in nato komentiraj. Moram še tebi enkrat napisat, da sta se TR in GR vojska neposredno spopadli, streljali so na en drugega in ubijali nasprotne vojake, tudi v zraku so bili bolje,....
Če to ni vojna med članicama NATO-a pa ne vem kaj je?!

Nauči se brat. Tvoja trditev je bila, da NATO ni odreagiral in bi po tvojem mnenju moral. In ker ni odreagiral, je NATO po tvojem zaenqr*c vreden. Odgovore zakaj ni, si dobil in to je v bistvu tvojo hipotezo ovrglo. Boš lajal kot kuža še naprej v polno luno.

sbawe64 ::

Legon je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Spet sprenevedanje in bluzenje. Na Cipru so se neposredno spopadli TR in GR vojaki, podobno je bilo v zraku spopadi letal TR in GR! Ali to ni vojna?! morebiti posebna vojaška operacija?!

In? NATO je primarno obrambno zaveznistvo. Kljucen je 5 clen, ki pa nic me govori o tem ce pride do konfliktov v tretjih drzavah. Kakorkoli se delas bedaka, je dejstvo da Turcija ni napadla Grcije, niti Grcija ni napadla Turcije.

Napadi na vojaske baze ali enote v tretjih drzavah niso razlog za aktivacijo 5 clena. Ampak spet kot navadi bluzis o stvareh ki ti niso niti priblizno jazne

Katero članico so branili v Jugoslaviji, Libiji, Siriji ?
2020 is new 1984
Corona World order

sbawe64 je izjavil:

Legon je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Katero članico so branili v Jugoslaviji, Libiji, Siriji ?

Po tvoje ne more neka država ki je v Natu samostojno napadet Jugoslavije, Libije, Sirije...?

Ne vem kako je tu nato povezan.

sbawe64 ::

A hočeš povedati, da nato ni obrambno zavezništvo ? Ko tako napadajo krene tretje države ?
2020 is new 1984
Corona World order

sbawe64 je izjavil:

A hočeš povedati, da nato ni obrambno zavezništvo ? Ko tako napadajo krene tretje države ?

Hočem reči da če država ki je članica NATA dela X ni nujno da je to karkoli povezano z natom.
Brez problema se ena clanica ali pa pet njih odloči da bo napadlo neko tretjo državo pa nima nato nič tu.

Hec je izjavil:

OutOfTheBox je izjavil:

Hvala na vprasanju, zato ker kreteni kot si ti, prepricujete ljudi, da je zivljenje v sekretu normalno in je cisto ok, ce obsodimo 90% populacije (v kateri ste tudi sami) na zivotarjenje v sekretu civilizacije kot je ZDA. Za to, da profitirate nakaj eurov na uro s strani vasega gospodarja, verjetno marketinske agencije, ki ji revni radi nastavite anus, da prezivite.

Freudian slip :D
Zdej vemo da gre za užaljenenga srba, ki je še danes jezen da so bili srbi naspankani po tazadnji :))

P.S. kje so bili Rusi da vam bi poagali? Ni jih bilo, sam za koristne idiote vas imajo :))

kow ::

Moskovski konjusari.

A niso enega Srba Rusi nekaj pretepali tam na fronti?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

Pa ne sam to.
Še v rit so jih fukali. Potem ko se začeli pritoževat srbi so jih pa pretepli in zaprli.

Pa taki prijatli so :))

arnecan1 ::

Hec je izjavil:

Ne, sorry. To ni primerljivo z EU. Pac fasisticni bullshit, kjer se kot pravi fasist izogibas odgovoru. Kje v EU je kot med avtohotnimi americani v videu?

V Sloveniji imamo po osamosvojitvi klosarje, ki jih pred tem ni bilo videti (dokazi!). Kot posledico divjega neoliberalisticnega kapitalizma.

Ampak prasci, so uspeli, nafukati vecino, da je pa to normalno. Da je vse ok, ce so kar naenkrat klosarji na cesti, prej jih pa ni bilo. FU!

Demokrati preteklosti so fašisti sedanjosti. Pač Overtonovo okno.

Tri stvari so se dosedaj v praksi vedno sfižile.
1. Socializem in komunizem
2. Fašizem in nacizem
3. Multikulti in Indija Koromandija

fikus_ ::

damirj79 je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Legon je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Prvo se poduči in nato komentiraj. Moram še tebi enkrat napisat, da sta se TR in GR vojska neposredno spopadli, streljali so na en drugega in ubijali nasprotne vojake, tudi v zraku so bili bolje,....

Nauči se brat. Tvoja trditev je bila, da NATO ni odreagiral in bi po tvojem mnenju moral. In ker ni odreagiral, je NATO po tvojem zaenqr*c vreden. Odgovore zakaj ni, si dobil in to je v bistvu tvojo hipotezo ovrglo. Boš lajal kot kuža še naprej v polno luno.

Spet mi podtikas neke trditve in bluziš!
Citiraj kje sem to trdil, ali pa utihni!
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

fikus_ je izjavil:

damirj79 je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Legon je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Spet mi podtikas neke trditve in bluziš!
Citiraj kje sem to trdil, ali pa utihni!

Saj sem te že citiral. Ali te moram dvakrat?

Hec je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

Hec je izjavil:

Ali vecina slovencev, ker ko bi zagledali ta poden od druzbe, bi jih vsak normalen bojkotiral.

Najdite mi nekaj primerljivega v EU. Izzivam vas.

Zaenkrat še imamo premalo emigrantov. Ampak saj jih hitro uvažamo.

No-go cone z šarijami že imamo, smo še korak do tega, v ZDA imamo črnce tukaj pa svoje "begunce".

Tudi v Rusiji imajo probleme z Kavkazijci in Srednje Azijci.

Multikulti pač.;((

Klošarji so bili tudi pod jugoslavijo. Ne rabim dokazovat nič.

Zgodovina sprememb…

Telbanc ::

https://www.rtvslo.si/slovenija/tudi-ta...

Začel se je PR stunt. Snežinkice bojo lah šle u Ukrajino.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Gregor P ::

"Strokovnjak/-inja za obrambni menedžment in sociologijo vojske"?!? Kakšen študij je pa to zdaj?8-O
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Telbanc ::

Pozabil sem prej dodat, upam da boste dobli vsaj eno leto služenja, ki se vam tko kot tistim v bivši JNA ne bo štelo u penzijo. :))

Če pa vam slučajno bojo, bojo uni tastari menda tojk pr sebi, da bojo sprožili ustavni spor. Usrana država, ki se poserje na svoje vojake, ki so Slovenijo osamosvajali. potem jim pa u zahvalo še služenja ni priznala pri upokojitvi. "ker prispevki niso bli plačani". Za kanon futr smo bli dobri, za pokojninsko dobo pač ne.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

Zacelo se je. A veste, proukrajinski cucki, tako se analizira sedanjost in napoveduje prihodnost.

Lahko se mi klanjate, vam dovolim.

Telbanc je izjavil:

Za kanon futr smo bli dobri, za pokojninsko dobo pač ne.

Kaj je pa s tem narobe, saj si neoliberalist, ponosen bi moral biti na brezsramno izkoriscanje delovne sile, ne pa da zdaj svojo religijo zavracas iz osebnih interesov.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Gregor P ()

blackbfm ::

ponosen bi moral biti na brezsramno izkoriscanje delovne sile

a tko kot putin ko za 200 dollarsov crkujejo zanj v ledenih rovih in plinovodih

blackbfm je izjavil:

ponosen bi moral biti na brezsramno izkoriscanje delovne sile

a tko kot putin ko za 200 dollarsov crkujejo zanj v ledenih rovih in plinovodih

Vsak vas mozganski izbljuvek je samo se en majhen pospesek v smer, ki je nocete obiskati.

Bos povedal, koliko sklec lahko naredis.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Gregor P ()

blackbfm ::

več kot putin

ššš ::

Kr delejte se norca iz 60letnih Rusov. Mi smo takoj za njimi. S spletne strani SV:
-Vojaški obvezniki so moški državljani od 17. do 50. leta oziroma rezervni častniki do 60. leta starosti.

Letniki 1965 do 2008. Haha

blackbfm je izjavil:

več kot putin

Aja seveda, SDSovski aparatciki rabijo dodatno razlago: misljeno je, ko bos natreniral, na vojaskem roku.

Zakaj se pa s Putinom primerjas, pa ne vem, verjetno manjvrednostni kompleks.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

Jazon ::

ššš je izjavil:

Kr delejte se norca iz 60letnih Rusov. Mi smo takoj za njimi. S spletne strani SV:
-Vojaški obvezniki so moški državljani od 17. do 50. leta oziroma rezervni častniki do 60. leta starosti.

Letniki 1965 do 2008. Haha

Glede na to, da je naš slab približek predsednika države skrajno naklonjen enakosti med spoloma, naj dodajo še ženske. #onave

Hec je izjavil:

Zacelo se je. A veste, proukrajinski cucki, tako se analizira sedanjost in napoveduje prihodnost.

Lahko se mi klanjate, vam dovolim.

Telbanc je izjavil:

Za kanon futr smo bli dobri, za pokojninsko dobo pač ne.

Kaj je pa s tem narobe, saj si neoliberalist, ponosen bi moral biti na brezsramno izkoriscanje delovne sile, ne pa da zdaj svojo religijo zavracas iz osebnih interesov.

Aja sej članka nisi prebral ne?

Hec je izjavil:

blackbfm je izjavil:

več kot putin

Aja seveda, SDSovski aparatciki rabijo dodatno razlago: misljeno je, ko bos natreniral, na vojaskem roku.

Zakaj se pa s Putinom primerjas, pa ne vem, verjetno manjvrednostni kompleks.

Ruski vazal zopet piše neumnosti. A to ste imeli včeraj zvečer kolegij z ruskimi propagandisti, katere točke morate danes obdelati, da boste dobili žemljo kruha in 35 rubljev? :)

Zgodovina sprememb…

damirj79 je izjavil:

Aja sej članka nisi prebral ne?

Samo smrkav si se prevec pod nosom, da bi imel izkusnje, kako se politicno komplicirane stvari zacnejo... najprej dobtinica v maksimalno nedolzni obliki, na koncu dobis pa tono prepecenca na glavo. In se vecini zdi cisto normalno, saj imajo ze toliko drobtinic v laseh, da sploh ne vedo vec kaj je normalno. Ce se je tema pojavila v medijih, je nekdo ze zacel kampanijo.

damirj79 je izjavil:

Ruski vazal zopet piše neumnosti. A to ste imeli včeraj zvečer kolegij z ruskimi propagandisti, katere točke morate danes obdelati, da boste dobili žemljo kruha in 35 rubljev? :)

Vemo, kdo profitira od kriznih razmer in ima zgodovino preprodaje orozja po balkanu. Fasisti, tako, da je cisto jasno, od kod tvoja warmongerska mnenja.

Zgodovina sprememb…

Jazon ::

stonetoss.com Fast Friends Comic

Dobro jutro Ukrajina
(Dobroho Ranku Ukrayino)

Jazon je izjavil:

Dobro jutro Ukrajina
(Dobroho Ranku Ukrayino)

Dobra :D

In zalostna, v enem trenutku se je nekaterim, sicer levicarjem, cisto utrgalo in so zaceli zagovarjati vojno, pa je cisto vseeno kdo je koga.

Enako sranje se je zgodilo z antivaxerstvom, kjer nihce pri zdravi pameti ne more zagovarjati antivaxerskega sranja, ampak iz nekega bolanega razloga, so med korono nekateri kreteni enacili fasiste s cepivom, kar nima nobenega smisla.

Vcasih je levicarstvo veljalo za napredno, zdaj pa sem videl, da je med njimi enako stevilo idiotov kot med fasisticno volilno bazo.

Zgodovina sprememb…

floyd1 ::

RTV: Ukrajina sprožila največji napad z brezpilotniki doslej
Pestro bo, pestro. Ampak ko sem prišel do tistega, da so ostanki sestreljenega...;(( Rusi imajo res največjo smolo na tem svetu s "sestreljenimi" droni.

Hec je izjavil:

Jazon je izjavil:

Dobro jutro Ukrajina
(Dobroho Ranku Ukrayino)

In zalostna, v enem trenutku se je nekaterim, sicer levicarjem, cisto utrgalo in so zaceli zagovarjati vojno, pa je cisto vseeno kdo je koga.

Enako sranje se je zgodilo z antivaxerstvom, kjer nihce pri zdravi pameti ne more zagovarjati antivaxerskega sranja, ampak iz nekega bolanega razloga, so med korono nekateri kreteni enacili fasiste s cepivom, kar nima nobenega smisla.

Vcasih je levicarstvo veljalo za napredno, zdaj pa sem videl, da je med njimi enako stevilo idiotov kot med fasisticno volilno bazo.

Ali pa je ta bolj realna?

damirj79 je izjavil:

Hec je izjavil:

Jazon je izjavil:

Dobro jutro Ukrajina
(Dobroho Ranku Ukrayino)

Tale bo realnosti najblizje, saj se zaradi vasega vecletnega warmongerstva in podpore ni dalo ustaviti ameriske proxy vojne:

Zgodovina sprememb…

Gregor P ::

floyd1 je izjavil:

Pestro bo, pestro. Ampak ko sem prišel do tistega, da so ostanki sestreljenega...;(( Rusi imajo res največjo smolo na tem svetu s "sestreljenimi" droni.

Tako Rusi vsaj (z)vedo, da se očitno nekaj dogaja v državi. Sicer oni v Moskvi vojne itak ne občutijo zares.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

Hec je izjavil:

damirj79 je izjavil:

Hec je izjavil:

Jazon je izjavil:

Dobro jutro Ukrajina
(Dobroho Ranku Ukrayino)

Tale bo realnosti najblizje, saj se zaradi vasega vecletnega warmongerstva in podpore ni dalo ustaviti ameriske proxy vojne:

To je naredil tvoj prijatelj putana. Zahvali se mu, res je pravi mirovnik. čisto v skladu s tvojim nazi fašističnim mišljenjem.

Zgodovina sprememb…

floyd1 je izjavil:

Jah Zelenskyev PR je moral nekaj narediti, ker v Kursku jih dobivajo tako po "pic__", da se nima vec s cim za hvalit.

damirj79 je izjavil:

To je naredil tvoj prijatelj putana. Zahvali se mu, res je pravi mirovnik. čisto v skladu s tvojim nazi fašističnim mišljenjem.

Sem zgoraj vse povedal, brez nesnage ki drka na vojno, je ze davno ne bi bilo vec.

Zgodovina sprememb…

Sheteentz ::

Kakšna Ameriška proxy vojna lol, saj se Rusi bojujejo v tuji državi.

Gospodič "hvala na vprašanju", bo treba malo na zrak :)

Sheteentz je izjavil:

Dejstvo, priznano s strani Bele Hise. Bos ze ugotovil kaj pomeni.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Bellator ()

Hec je izjavil:

floyd1 je izjavil:

Jah Zelenskyev PR je moral nekaj narediti, ker v Kursku jih dobivajo tako po "pic__", da se nima vec s cim za hvalit.

damirj79 je izjavil:

Sem zgoraj vse povedal, brez nesnage kot si sam, te vojne ne bi bilo vec. Ze davno ne.

Zakaj sam sebe vzvišeno imenuješ nazi fasištična nesnaga, mi je popolnoma jasno. Kar nadaljuj, se strinjam kako se ocenjuješ.

damirj79 je izjavil:

Zakaj sam sebe vzvišeno imenuješ nazi fasištična nesnaga, mi je popolnoma jasno. Kar nadaljuj, se strinjam kako se ocenjuješ.

Se razume, da ti s tako karfiolo v glavi, bralno razumevanje ne more biti blizu. Kozmodisk si nabavi, da fixiras hrbtenico, preden se iztrga in te zadavi v agoniji krize pripadnosti.

Zgodovina sprememb…

Sheteentz ::

Hec je izjavil:

Sheteentz je izjavil:

Pa ne smeš verjeti vse, kar ti jenkiji pravijo. Vklopi kritični faktor, razmišljaj!

Sheteentz je izjavil:

Hec je izjavil:

Sheteentz je izjavil:

Pa ne smeš verjeti vse, kar ti jenkiji pravijo. Vklopi kritični faktor, razmišljaj!

To trdim ze od zacetka vojne, tako, da je zalostno, da je trumpova administracija prej prisla ven z uradno izjavo, kot je tebi potegnilo.

In potem se bi rad nekaj kitil s kriticnim razmisljanjem. Klovn.

Na splosno je zalostno, da je idiot, kot je Trump, bolj normalen v glavo kot celoten puslc tega fasisticnega echo chamberja.

Zgodovina sprememb…

bm1973 ::

Torej, kar reče uradni predstavnik ameriške vlade, je laž?!?!!?

Svašta, prej je bilo pa vse res...

bm1973 je izjavil:

Torej, kar reče uradni predstavnik ameriške vlade, je laž?!?!!?

Svašta, prej je bilo pa vse res...

Prej je bila laž, zdej pa resnica?
:))

A pol anglosasi niso več glavno zlo :))

Putin je CIA agent, preko njega zda vodi proxi vojno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: JohnyQ_ ()

JohnyQ_ je izjavil:

Nic se ni spremenilo. Samo za razliko od prej, so zaceli delati nekaj koristnega za Ukrajino in priznali svoje svinjarije.

Ki ste jih "kriticno razmisljujoci" tepci, tako dolgo zanikali. Tole kar se usipa po tebi in ostalih warmongerjih je samo vase sesteto sranje prejsnjih let.

Po mojem sem vam okrog 100 strani rekel, da bo resnica prisla na dan in boste izpadli podobni idioti, kot antivaxerji. In ste res.

Zgodovina sprememb…

Hec je izjavil:

JohnyQ_ je izjavil:

Nic se ni spremenilo. Samo za razliko od prej, so zaceli delati nekaj koristnega za Ukrajino in priznali svoje svinjarije.

Ki ste jih "kriticno razmisljujoci" tepci, tako dolgo zanikali.

Preprosto dejstvo je da je Putin začel vojno 2014.

Vse tole tvojo nabijanje je mentalna gimnastika za opravičevanje agresije v drugi državi.

Si bil enako zagret za opravičevanje ameriške agresije v Iraku? :))

JohnyQ_ je izjavil:

Seveda, najprej americani postavijo vecje kapacitete za crpanje nafte v Kuvajtu (pod katerim je en mali zalivcek iraskega naftnega bazena), kot jih ima celoten Irak, potem ima v enem trenutku Sadam dovolj in napade Kuvajt, americani pa pridejo branit svojo nalozbo, pod lazjo, da ima Irak kemijsko orozje, ki ni nikoli najdeno. Je se en dodatni del o varcevanju nafte, ki jo nacrpas, ma si preneumen, da bi razumel, tako, da bom izpustil.

V enem stavku sem povedal o tej vojni vec, kot si ti kadarkoli vedel.

Zgodovina sprememb…

Hec je izjavil:

OutOfTheBox je izjavil:

Zdej vemo da gre za užaljenenga srba, ki je še danes jezen da so bili srbi naspankani po tazadnji :))

P.S. kje so bili Rusi da vam bi poagali? Ni jih bilo, sam za koristne idiote vas imajo :D

JohnyQ_ je izjavil:

Hec je izjavil:

OutOfTheBox je izjavil:

P.S. kje so bili Rusi da vam bi poagali? Ni jih bilo, sam za koristne idiote vas imajo :D

Da ne bos mislil, da odgovajam za tebe, pisem za druge, zato, da si lahko drugi ustvarijo predstavo kaksen idiot si.

In ne razocaras.

Zgodovina sprememb…

Hec je izjavil:

JohnyQ_ je izjavil:

Seveda, najprej americani postavijo vecje kapacitete za crpanje nafte v Kuvajtu (pod katerim je en mali zalivcek iraskega naftnega bazena), kot jih ima celoten Irak, potem ima v enem trenutku Sadam dovolj in napade Kuvajt, americani pa pridejo branit svojo nalozbo, pod lazjo, da ima Irak kemijsko orozje, ki ni nikoli najdeno. Je se en dodatni del o varcevanju nafte, ki jo nacrpas, ma si preneumen, da bi razumel, tako, da bom izpustil.

V enem stavku sem povedal o tej vojni vec, kot si ti kadarkoli vedel.

Srbi in Rusi.
Vedno so jim drugi vsega krivi.

Lastne odgovornosti ne poznajo.

Hec je izjavil:

damirj79 je izjavil:

Se razume, da ti s tako karfiolo v glavi, bralno razumevanje ne more biti blizu. Kozmodisk si nabavi, da fixiras hrbtenico, preden se iztrga in te zadavi v agoniji krize pripadnosti.

Razumemo, da ti tista ena kvasovka v glavi, ne omogoča razumevanje sveta okoli sebe. Sicer si pa tipično rusko trobilo, ko ti nekdo stopi na rep, mijavkaš. Pametnega pa tako nič ne poveš. Samo žaljenje. Sporoči tvojim šefom v rusiji, da si ne zaslužiš niti tiste žemlje.
««
947 / 1084
»»