Forum » Problemi človeštva » Rusija vs. Ukrajina aka. "Putin - še sladkih 16 let na oblasti?"
Rusija vs. Ukrajina aka. "Putin - še sladkih 16 let na oblasti?"
Temo vidijo: vsi

Hec ::
Samo razmisljati znam, pa sem prisel med ljudi, ki ne znajo razmisljati, da jih malo izobrazim. Zalostno, da nekdo, z znanjem o dunajskih zrezkih, ve vec kot celotna jata petelinov tule.
Ti si naš novi Mesija. Hvala bogu, da te imamo. Edini, ki si spregledal new world order. Nas boš popeljal na pravo pot spet.
Kam fasisti peljete, smo ze imeli priliko videti v prejsnjem stoletju. Ocitno ves cloveski fasisticni gnoj priplava ven vsakih 100 let in zakuha vojno.
Saj na koncu se napolni fojbe z njimi, samo vmes pa zakuhajo miljone smrti, tako, da bi bilo fino, da se vasih napak ne ponavlja vec.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Bellator ()

damirj79 ::
Gre za obvezno služenje vojaškega roka. Nekaj kar smo v času debelih krav opustili. In imamo zdaj problem. Za razliko od rusije, kjer to niso. Še celo več, že dolgo let vzgajajo otroke, od 6 ali 7 let dalje, v prave male nacistke. Več kot 2 miljona jih je že.
Ja, ocitno si bil delezen ruske vzgoje.
Nisem, niti 1%. Sicer sva tam bila skupaj, ti si se pa kr dobro odzival na propagando in si vse popil. Jaz sem videl, da je to en drek in sel stran. Tebe so pa odlično natrenirali.

Gre za obvezno služenje vojaškega roka. Nekaj kar smo v času debelih krav opustili. In imamo zdaj problem. Za razliko od rusije, kjer to niso. Še celo več, že dolgo let vzgajajo otroke, od 6 ali 7 let dalje, v prave male nacistke. Več kot 2 miljona jih je že.
Ja, ocitno si bil delezen ruske vzgoje.
Nisem, niti 1%. Sicer sva tam bila skupaj, ti si se pa kr dobro odzival na propagando in si vse popil. Jaz sem videl, da je to en drek in sel stran. Tebe so pa odlično natrenirali.
Seveda, obnasas se tocno kot Putin. Bully, ki mora biti vse po njegovo, ce pa ni, so zate cisto sprejemljivi ukrepi kot je cenzura.
Zgodovina sprememb…

Samo razmisljati znam, pa sem prisel med ljudi, ki ne znajo razmisljati, da jih malo izobrazim. Zalostno, da nekdo, z znanjem o dunajskih zrezkih, ve vec kot celotna jata petelinov tule.
Ti si naš novi Mesija. Hvala bogu, da te imamo. Edini, ki si spregledal new world order. Nas boš popeljal na pravo pot spet.
Kam fasisti peljete, smo ze imeli priliko videti v prejsnjem stoletju. Ocitno ves cloveski fasisticni gnoj priplava ven vsakih 100 let in zakuha vojno.
Saj na koncu se napolni fojbe z njimi, samo vmes pa zakuhajo miljone smrti, tako, da bi bilo fino, da se vasih napak ne ponavlja vec.
Fašizem je ostal samo še v rusiji in glavah rusofilov. In tvoji. V naših je mirno.

Fašizem je ostal samo še v rusiji in glavah rusofilov. In tvoji. V naših je mirno.
Ne, fasizem je politicna panoga, kjer neizobrazen in nerazgledan plejb najde zunanjega sovraznika in vzpostavi na podlagi tega diktaturo mocnega populista. In tocno to pocnete.
Potem se malo prevec napetelinite, napadete nekaj prevelikega, si razbijete zobe in koncate v fojbah, sibiriji,... in potem je 100 let pred vami mir.
Potem pa dekadenca miru in blagostanja povzroci, da se spet razvije neizobrazen in nerazgledan plejb in zgodba se ponovi. Zato vas je treba zatolci ze na zacetku, preden zacnete delati resno skodo, zal smo to ze zamudili, ste ze ustvarili napetosti med EU in Rusijo in to cisto po nepotrebnem.
Zdaj boste to placali z nabornistvom in ce boste nadaljevali z bivanjem na fronti. Ustavite se, za lastno dobro.
EU: https://foreignpolicy.com/2025/02/12/eu...
Nemcija: https://www.courthousenews.com/calls-gr...
Belgija: https://www.brusselstimes.com/1463824/a...
Romunija: https://www.rferl.org/a/romania-manadat...
Si res tega zelis, zase? Ker tukaj gre za tvojo rit, ne ukrajinsko.
Zgodovina sprememb…

Seveda, obnasas se tocno kot Putin. Bully, ki mora biti vse po njegovo, ce pa ni, so zate cisto sprejemljivi ukrepi kot je cenzura.
Slabo opazuješ, ne vidiš svojega vrtička, kjer se dogaja enako in še slabše. Jaz sem ti samo ogledalo nastavil. Bully si ti, kjer mora biti vse po tvoje.

WhiteAngel ::

Slabo opazuješ, ne vidiš svojega vrtička, kjer se dogaja enako in še slabše. Jaz sem ti samo ogledalo nastavil. Bully si ti, kjer mora biti vse po tvoje.
Ne ti podtikas, pac fasist, jaz opisujem.
WhiteAngel je izjavil:
Ne, fasizem je politicna panoga, kjer neizobrazen in nerazgledan plejb najde zunanjega sovraznika in vzpostavi na podlagi tega diktaturo mocnega populista. In tocno to pocnete.
Tako to počnejo na ruski nacionalni TV in v Severni Koreji, ja.
In ti tule.
Zgodovina sprememb…

JohnyQ_ ::
Vojsko imamo pa profesionalno, sedaj jo bomo samo bolje opremili, da ne bomo zanimivi za kremeljskega norca.
Profesionalna vojska ni dovolj, Rusi bi jo izbrisali v nekaj dnevih. Celotna populacija mora biti vojasko usposobljena.
In zdaj bo dovolj denarja, da vas bomo vse opremili z gas masko za domov in nujno opremo, da v primeru vojne pridete do najblizjega zbiralisca SV, na 3 letnem urjenju pa se boste naucili vsega kar so morali ubogi Ukrajinci, ki ste jih tako nesramno vrgli v boj skoraj brez "obuke".
Vam pa bomo zrihtali trening, Izraelci se nas bodo bali, ko bodo videli, kaksni boste ven iz obveznega vojaskega roka prisli.
Vse to tvoje natolcevanje o vojnih hujskačih izvira iz kremeljskih soban.
Vseeno mi je, najbolj pomembno je, da na svoji kozi obcutis vojasko usposabljanje, najmanj 3 letno, da bos lahko razmislil, kaj vse bi lahko s tem denarjem in prostim casom bolj pametnega pocel, pa si raje vzpodbujal vojno in protiukrepe. Taksna druzbena izobrazba je preprosto nujna, vsaka snezinka se mora zavedati odgovornosti pri netenju sovrastva in vojne, razen tega pa mora spoznati razliko med udejstvovanjem in navijanjem.
Saj ne bomo marširali nad moskvo. Samo branili bomo svoje meje pred kremeljskimi norci. Tako da rabimo samo dobro opremljeno profesionalno vojsko z moderno oborožitvijo. Toliko da odvrnemo neumno ideje kremeljskih norcev.

Ja, saj super, najprej boste norce sprovocirali, da se boste, cisto po nepotrebnem, morali iti pobijati po jarkih, potem bodo pa spet oni vsega krivi.
Mogoce je pa treba na vsakih 100 let pocistiti genski bazen gnoja, ki se nabere. Tisti, ki imamo denar bomo pa tako ali tako prestavili svoje velecenjene v toplejse kraje, tacas, ko se boste zbijali.
Have fun.
Mogoce je pa treba na vsakih 100 let pocistiti genski bazen gnoja, ki se nabere. Tisti, ki imamo denar bomo pa tako ali tako prestavili svoje velecenjene v toplejse kraje, tacas, ko se boste zbijali.
Have fun.
Zgodovina sprememb…

Ja, saj super, najprej boste norce sprovocirali, da se boste, cisto po nepotrebnem, morali iti pobijati po jarkih, potem bodo pa spet oni vsega krivi.
Have fun.
Fant, na napačno drevo lajaš.
Norcem smo ponudili roko (trgovinsko sodelovanje) in nekaj časa je to šlo, potem pa je norost prevladala in so začeli harat o sosednjih državah.
Sedaj bomo rabili vojsko za odvračanje norcev. Žal je taka kruta realnost.

Have fun.
Norcem smo ponudili roko (trgovinsko sodelovanje) in nekaj časa je to šlo, potem pa je norost prevladala in so začeli harat o sosednjih državah.
Kruta realnost je, da se fasisti radi vtikate v notranje zadeve drzav, ki se vas ne ticejo. In se potem cudite, da vas ne marajo. Kr ena brezvezna Ukrajina, tam nekje 1500 kilometrov stran in vi se greste spicit zaradi tega s potencialno najbolj koristnim trgovskim partnerjem EU na dolgi rok, ki je poleg tega se vojasko najbolj zajeban. Ocitno ste nori. Mazohisti.
Po drugi strani nimate nobenega problema s fasisticnim Izraelom. Ker je "vas", fasist fasistu ne izkljue oko ali kako ze?
Zgodovina sprememb…

Have fun.
Kruta realnost je, da se fasisti radi vtikate v notranje zadeve drzav, ki se vas ne ticejo. In se potem cudite, da vas ne marajo. Kr ena brezvezna Ukrajina, tam nekje 1500 kilometrov stran in vi se greste spicit zaradi tega s potencialno najbolj koristnim trgovskim partnerjem EU na dolgi rok. Ocitno ste nori.
Kruta realnost je to, da ruski fašisti harajo po sosednjih državah.
Ukrajina ni ruska notranja zadeva.
Gruzija tudi ni Ruska notranja zadeva.
Žalostno je pa je da ti tule 24ur na dan dežuraš in lažeš o tem. Ampak to je slabo plačano delo s tem ne bo zaslužka za tople kraje, kvečjemu za sendvič s posebno salamo.

darkolord ::
Ko je Hitler napadel Poljsko, je bila tudi notranja zadeva ene brezvezne države, ki se nas ne tiče, kajne?
PS. Ukrajina je manj kot 500 km od Slovenije

Kruta realnost je to, da ruski fašisti harajo po sosednjih državah.
Ukrajina ni ruska notranja zadeva.
Gruzija tudi ni Ruska notranja zadeva.
Je tvoja notranja zadeva? V cem si drugacen? Ker ti je CNN za ameriske interese tako povedal? Ker je modno?
Ko je Hitler napadel Poljsko, je bila tudi notranja zadeva ene brezvezne države, ki se nas ne tiče, kajne?
Ne pozabi, da je Hitler bil avstrijec, in tvoje jabolko ni padlo dalec od njegovega drevesa. Kr neko random sranje si privlecete iz riti in potem populisticno primerjate, ker vam pac tako pase. Kvadre tudi skozi okroglo luknjo rinete, a?
Zgodovina sprememb…

Ne ti podtikas, pac fasist, jaz opisujem.
Sem ti nastavil ogledalo, sedaj opisuješ sebe. Hecno ne. Če edino ti voziš po avtocesti v eno smer, v ostali pa kontra, je verjetneje, da voziš ti v nasprotno smer, kot pa vsi ostali. Ti širiš dalje fašizem in nacizem, ostali smo proti temu.
Have fun.
Take plaže rusija ne premore. Zakaj ne bi šel v sibirijo, če ti je rusija ideal? Kamorkoli drugam boš šel, bo kompromis. Si to želiš?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: damirj79 ()

kow ::
Vidim, da rusofili ne pojenjajo. Ocitno so se dalec od zmage. Srbi bi se lahko kaj naucili iz Sirije, Armenije itd.
Rus te na koncu pusti na cedilu. Za njih ste le balkanski Rusi. Zdej, ce vam je to kul, pol jim sluzite se naprej. Je smiselno.
Rus te na koncu pusti na cedilu. Za njih ste le balkanski Rusi. Zdej, ce vam je to kul, pol jim sluzite se naprej. Je smiselno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()

MadMen ::
Have fun.
A je to bogastvo z nami v sobi?

Kot prorus bi se pa lahko šel borit na rusko stran, če te prej ne dobimo in zapremo zaradi sodelovanja z okupatorjem.

Telbanc ::
Kot prorus bi se pa lahko šel borit na rusko stran, če te prej ne dobimo in zapremo zaradi sodelovanja z okupatorjem.
Zaenkrat okupatorja ni še nikjer? Tko da boš šel verjetno najprej ti v zapor, subverzivnost in podpihovanje. Če sploh veš kva to pomen beseda "okupator". Verjetno ne, k strelaš take kozle.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()

koral45 ::
Sem po dolgem času pogledal deepmap in vidim da so Rusi končno zasedli Časiv jar....o tem se je že govorilo več kot pol leta nazaj da je ta vasica tik pred zasedbo in sedaj je končno padla...torej kaj lahko rečemo v tem primeru? Ja nič, verjetno "počasi se daleč pride", čeprav je pot do Kijeva še doolga. Časopisi pa pumpajo na veliko da se mora Evropa takoj oborižit...calm and relax Evropa!

Take plaže rusija ne premore. Zakaj ne bi šel v sibirijo, če ti je rusija ideal? Kamorkoli drugam boš šel, bo kompromis. Si to želiš?
Vidis, saj pocasi ti bo potegnilo, da take plaze rusija ne premore ti je s skrajnimi moci umirajocih mozganov uspelo deducirati. Ce te prej ne pobere, morda zmores, da bom sel na lepse. V rusiji se bos pa ti boril.
Vidis, saj bo tudi tebi potegnilo, da nisem pro rus ali pro ukrajinec, sem pa anti idiot. Skratka vas tule vecine ne maram prevec.
Zgodovina sprememb…

Vidis, saj pocasi ti bo potegnilo, da take plaze rusija ne premore ti je s skrajnimi moci umirajocih mozganov uspelo deducirati. Ce te prej ne pobere, morda zmores, da bom sel na lepse. V rusiji se bos pa ti boril.
Verjamem, da tista tvoja edina možganska celica težko dojame. Sem prestar za vpoklic, ampak ti pa za putina nisi, povprečna starost putinove vojske je 44let, komot te z veseljem vzamejo. Mene pa ne.
Vidis, saj bo tudi tebi potegnilo, da nisem pro rus ali pro ukrajinec, sem pa idiot. Skratka vas tule vecine ne maram prevec.
Sem te popravil, si naredil napako.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: damirj79 ()

Verjamem, da tista tvoja edina možganska celica težko dojame. Sem prestar za vpoklic, ampak ti pa za putina nisi, povprečna starost putinove vojske je 44let, komot te z veseljem vzamejo. Mene pa ne.
Se pravi za oborozevanje niti podpore mladih fejstbukavih ne bo. Ojej, tole se bo pa torej koncalo nasprotno kot pravis in bomo z Rusi se prijatelji.
Se enkrat, v tvoji bipolarni zblaznenosti, ne da imam rad ali ne maram Rusijo, ne da imam rad ali ne maram Ukrajino.
Bedake in fasiste kot si ti sovrazim, ki delate skodo v druzbi in nabirate poceni politicne tocke s strasenjem ljudi. No ti in ostalih 50 tvojih klonov tukaj.
Zgodovina sprememb…

MadMen ::
Zaenkrat okupatorja ni še nikjer? Tko da boš šel verjetno najprej ti v zapor, subverzivnost in podpihovanje. Če sploh veš kva to pomen beseda "okupator". Verjetno ne, k strelaš take kozle.
Boš mogel v šula hodit, ker očitno ne razumeš prebranega konteksta.

shmandi ::

AvtoR ::
Vidis, saj bo tudi tebi potegnilo, da nisem pro rus ali pro ukrajinec, sem pa anti idiot. Skratka vas tule vecine ne maram prevec.
Bedake in fasiste kot si ti sovrazim, ki delate skodo v druzbi in nabirate poceni politicne tocke s strasenjem ljudi. No ti in ostalih 50 tvojih klonov tukaj.
Očitno se gledaš v ogledalu in nam očitaš kaj smo. V glavnem kar dobro si se opisal.
Sem ti že večkrat svetoval, da si poišči strokovno pomoč, tablete ne pomagajo več. Ni normalno da v tako lepem vremenu kot ga imamo sedaj 20ur na dan preždiš za tipkovnico in trosiš rusko propagando. Zdaj ali si res popoln idiot ali pa plačanec ki dela za sendvič s poli salamo. Kar naprej nas poučuješ da moramo nastavit rit, da nas rusi nasadijo. Rusi naj spokajo v svojo vukojebino in bo takoj mir. Nihče jim nič noče in nihče jih ne ogroža. Vse so sami izgovori, da bi širili svoj imperij in interesno sfero. Problem je ker vsi bežijo stan od njih. Nimajo nič za ponudit, razen revščine, laži, bede in hegemonije.
In ti to sranje podpiraš?
Sram te bodi, malo samorefleksije prosim.
Raje malo več prispevam za vojsko in sem svoboden, kot pa da sem reven in brez svobode pod rusi. To je jasno 90% folka, razen rusofilom. Če tako pogrešaš ruse, ti predlagam, da se preseliš v ruski raj. Vsi bomo tega veseli.
Očitno se gledaš v ogledalu in nam očitaš kaj smo. V glavnem kar dobro si se opisal.
Sem ti že večkrat svetoval, da si poišči strokovno pomoč, tablete ne pomagajo več. Ni normalno da v tako lepem vremenu kot ga imamo sedaj 20ur na dan preždiš za tipkovnico in trosiš rusko propagando. Zdaj ali si res popoln idiot ali pa plačanec ki dela za sendvič s poli salamo. Kar naprej nas poučuješ da moramo nastavit rit, da nas rusi nasadijo. Rusi naj spokajo v svojo vukojebino in bo takoj mir. Nihče jim nič noče in nihče jih ne ogroža. Vse so sami izgovori, da bi širili svoj imperij in interesno sfero. Problem je ker vsi bežijo stan od njih. Nimajo nič za ponudit, razen revščine, laži, bede in hegemonije.
In ti to sranje podpiraš?
Sram te bodi, malo samorefleksije prosim.
Raje malo več prispevam za vojsko in sem svoboden, kot pa da sem reven in brez svobode pod rusi. To je jasno 90% folka, razen rusofilom. Če tako pogrešaš ruse, ti predlagam, da se preseliš v ruski raj. Vsi bomo tega veseli.

sbawe64 ::
True or false?
Obstaja tudi tretja opcija, ki se ji reče triangulacija signala.
Sploh če gre za relativno majhno področje, ki ga lahko realtime nadzoruješ z brezpilotniki z ustrezno opremo.
Iz zgodovine je bilo to lepo vidno iz podmorniške vojne v ww2, izraz 'radio silence'.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()

Telbanc ::
Boš mogel v šula hodit, ker očitno ne razumeš prebranega konteksta.
A pol smo okupirani tud od Izraelcev ?

Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

True or false?
Obstaja tudi tretja opcija, ki se ji reče triangulacija signala.
Sploh če gre za relativno majhno področje, ki ga lahko realtime nadzoruješ z brezpilotniki z ustrezno opremo.
Iz zgodovine je bilo to lepo vidno iz podmorniške vojne v ww2, izraz 'radio silence'.
In kako boš "trianguliral" starlink signal brez dostopa pa veš samo ti...

Legon ::
Zakaj naj ne bi bilo mogoče določit lokacije starlinkovih terminalov z triangulacijo? Tako kot se da vsak drug oddajnik. Enako se jih da izsledit tudi s termokamerami.

Ne, samo ti si tako nerazgledan in neizobrazen, da ne ves kaj pomeni trianguliranje.
Rabis 2 tocki in iz obeh premico v smeri, kjer je najmocnejsi signal (na presecisce posljes raketo). To so znali ze 100 let nazaj, sicer z vrtenjem anten na roko, poslusanju moci signala na slusalke in risanjem na zemljevid. Samo omenim, da ves koliko si za casom.
Danes je zadeva verjetno ze iz satelita izvedljiva.
Zgodovina sprememb…

Miki N ::
Verjetno BS - britanski mediji so totalno nezanesljivi gelde tega konflikta, odkar je pa Don napizdil Tamauga, se jim je pa itak skegljalo in že skoraj dobesedno halucinirajo.

Bellator ::
Kdaj bomo ukinili RTV?
ртвсло.ру:
Ruske posebne enote blizu mesta Sudža v ruski Kurski oblasti so presenetile tamkajšnje ukrajinske sile tako, da so prešle več kilometrov po plinovodu.
24ur:
Generalštab ukrajinskih oboroženih sil je objavil posnetek poskusa infiltracije ruskih specialnih enot v mesto Sudzha v regiji Kursk, kjer trenutno poteka fronta. Infiltrirati so se poskusili z uporabo predora za plinovod. Ukrajinske sile so jih hitro odkrile.
ртвсло.ру:
Ruske posebne enote blizu mesta Sudža v ruski Kurski oblasti so presenetile tamkajšnje ukrajinske sile tako, da so prešle več kilometrov po plinovodu.
24ur:
Generalštab ukrajinskih oboroženih sil je objavil posnetek poskusa infiltracije ruskih specialnih enot v mesto Sudzha v regiji Kursk, kjer trenutno poteka fronta. Infiltrirati so se poskusili z uporabo predora za plinovod. Ukrajinske sile so jih hitro odkrile.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bellator ()

endelin ::
Za ekstremistično govno od BV so ruski vojaški blogerji glavni vir informacij?
Bruham vsakič ko sem prisiljen plačati položnico
Bruham vsakič ko sem prisiljen plačati položnico
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()

Legon ::
Ne, samo ti si tako nerazgledan in neizobrazen, da ne ves kaj pomeni trianguliranje.
Rabis 2 tocki in iz obeh premico v smeri, kjer je najmocnejsi signal (na presecisce posljes raketo). To so znali ze 100 let nazaj, sicer z vrtenjem anten na roko, poslusanju moci signala na slusalke in risanjem na zemljevid. Samo omenim, da ves koliko si za casom.
Kako ugotoviš, da bogi rusifilček niti osnovne šole nima - blodi o tem kako iz dveh točk narišeš trikotnik. Saj ne, da to izhaja že iz samega termina.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Legon ()

Sam si res bučman
Pred 100 leti so vrteli antene in lovili 12-40 GHz signal in pošiljali rakete...
Ni to KW Ali UKW

Ganon ::
Kdaj bomo ukinili RTV?
ртвсло.ру:
24ur:
Boris Vasev. Dovolj povedanega.

Pa saj so jih res presenetili... ampak na škodo svojih življenj. Sicer je rusov baje neejeno, sto.specijalcev gor ali dol

Kdaj bomo ukinili RTV?
ртвсло.ру:
24ur:
Kot kaže, vsi zmagujejo.
Le lokacija je druga.
The enemy public Deep State records the advance of Russian troops to the north and northwest of Sudzha.
According to the Telegram channel, Ukraine has partially retreated in Russkoye and Cherkasskoye Porechny. At the same time, Lebedivka, according to the public, has been completely liberated by Russian troops (thanks to which the Russian Federation has advanced significantly to the highway, which further complicates the logistics of the Ukrainian Armed Forces along it).
At the same time, Bild military observer Julian Repke writes that the Russian Army has completely recaptured all three villages mentioned above.
Z-channels also report that fierce fighting is taking place in Malaya Loknya, a village in the north of the Kursk bridgehead.
Concerning whether the Russians entered Sudzha, the data is contradictory. So far, there is no objective evidence of such an entry. Ukrainian publics deny this. They write that the Russians entered the "Sudzha area" via a gas pipeline. At the same time, the Ukrainian Armed Forces military in their publics deny that the forces that broke through were destroyed, as Ukrainian Telegram channels reported yesterday.
At the same time, Russian military publics report a significant advance of Russians to the south of Sudzha towards the highway, which creates a threat of blocking the city, and also greatly complicates the supply of the Ukrainian troop group both in Sudzha and in the entire Kursk region.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order

Bellator ::
Z ameriško podporo gre rusom bolje, ja. Ravno zato mora EU vložiti vsa razpoložljiva sredstva v obrambo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bellator ()

Windlass ::
Kdaj bomo ukinili RTV?
ртвсло.ру:
24ur:
Boris Vasev. Dovolj povedanega.
Mimogrede, en od top komentarjev zanika vojne zločine v Buči. Vehementno nam namreč pojasni, da so to naredili Ukrajinci svojim. Saj sem prijavil za izbris ampak očitno se moderatorju ne zdi nič narobe s tem. Ta RTV je res ena kremeljska celica po mojem.

mancslo ::
Okej okej (anal)RingofRuin, gotovo zdajle ni suhih hlačk v Sloveniji zaradi tvojega širokoustenja. Pa tudi kaj štirinožnega v sosedovi štali se ti gotovo ne bi upiralo.
Nič ne govori kaj smo mi naredili iz Ukrajine. Tvoj idol jo je okupiral, Ukrajinci pa niso nastavili riti, tako kot bi jo ti in kvizlingi tvoje sorte.
Hvala za komplimente, ampak partnerja si bos moral najti med enakospolno usmerjeni ali zivalmi, kot ti narekuje podzavest. Mene ne zanimas.
Glede mojega ideala, je konec vojne in cim tesnejse sodelovanje z Rusijo v skupno korist. Ljubitelj morilcev, trupel in vojne si pa sam, zato jo tudi tako navduseno agitiras. In Ukrajinci so nastavili rit, ZDA, EU in taksnim kot si ti. Zato pa je toliko mrtvih. Zelo verjetno bi bilo za njih bolje, ce bi jo Putinu na zacetku, vsaj drzava bi jim se stala. To pac dobis, ce nasedes ZDA, EU sluzastim diplomatom in warmongerskim otrokom na spletu. Pokol namesto miru.
Tako putkotu kot unmu kavboju en velik fuck off. Kr malo morgen si bosta jemala kar vama paše...

Rusi iz plinovoda
Military Summary, uporablja DS zemljevid
To je sedaj že tretjič.
To je sedaj že tretjič.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()

Mimogrede, en od top komentarjev zanika vojne zločine v Buči. Vehementno nam namreč pojasni, da so to naredili Ukrajinci svojim. Saj sem prijavil za izbris ampak očitno se moderatorju ne zdi nič narobe s tem. Ta RTV je res ena kremeljska celica po mojem.
Mimogrede, precej hecno, da ne opazis, da se obnasas tocno tako, kot ocitas drugim. Enako sranje si.
Rusi iz plinovoda
To je sedaj že tretjič.
Military Summary gledate???

Vam dam kaj bolj resnega, samo ste verjetno preneumni in ne boste razumeli

https://www.youtube.com/@AlexChristofor...
Zadnji, ampak iskreno receno, glede na vaso zblojenost in absolutno nesticnost z realnostjo, lahko za 4 leta nazaj vse pogledate, toliko, da boste vedeli, za kaksne kretene so vas imeli... morda upraviceno:
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Gregor P ()

borut_p ::
Tako je ... samo tvoja resnica je prava, vsi ostali so blesavi. Si se ze kaj pogledal v ogledalo