» »

Rusija vs. Ukrajina aka. "Putin - še sladkih 16 let na oblasti?"

Rusija vs. Ukrajina aka. "Putin - še sladkih 16 let na oblasti?"

Temo vidijo: vsi
««
942 / 1093
»»

Windlass ::

Hec je izjavil:

Windlass je izjavil:

Tega tipa je vojaški rok tako stravmatiziral, da še 40 let kasneje travmira s tem.

Eni smo dali tudi kakšen hujši dril skozi in daljši. Eni imamo tudi precej psihofizično zahtevne šihte, pa nismo v ravno poznih najstniških letih več.

Jaz grem stavit, da je bil tale vedno največji slabič daleč naokoli.

Saj ni pomembno. Pomembno je, da imas ti misice, ki jih bos lahko najprej 3 leta koristno uporabljal za dobro drzave in njene varnosti, nato pa se na fronti, ko bos spet navijal za kaksno vojno.

Tako kot se stvari razvijajo jaz nisem ravno profil vojaka, ki ga daš v strelski jarek, to bi bilo malo škoda visoko specializiranega kadra. Ko gre za takole vojno, kot je v Ukrajini imaš realno več šans, da pri 60ih pristaneš v jarku kot pa jaz, ker pač nisi uporaben drugje. Jaz se na tvojem mestu ne bi preveč lagal v korist Rusije, ker si boš res skuhal ekskurzijo v kakšen jarek.

Hec ::

Windlass je izjavil:

Tako kot se stvari razvijajo jaz nisem ravno profil vojaka, ki ga daš v strelski jarek, to bi bilo malo škoda visoko specializiranega kadra. Ko gre za takole vojno, kot je v Ukrajini imaš realno več šans, da pri 60ih pristaneš v jarku kot pa jaz, ker pač nisi uporaben drugje. Jaz se na tvojem mestu ne bi preveč lagal v korist Rusije, ker si boš res skuhal ekskurzijo v kakšen jarek.

Del "obuke" je skupen, potem pa pridejo specializacije. Ampak prve pol leta bos s peki in trgovci ril po istem blatu. Jaz sicer sem proti vojni, ti jo zagovarjas in prve ucinke ze vidimo - denar za nakupe orozja, nimamo pa ljudi, da bi ga uporabljali. Nabornistvo je ultimativna resitev.

Pa tole je stara slika, zdaj bos kaj lazjega od AK-48 dobil.

https://postanivojak.si

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Bellator ()

Koraaz ::

Ringo in ostali vatniki, ki simpate s putinom.

Nehajte se igrati mentalne gimnastike in manipuliarti ljudi z gasligtanjem in obtoževanjem za dejanja, ki jih ljudje niso naredili!

Krivec je en in to sta putin in njegova vlada, ki je začela konflikt najprej leta 2014 z zasedbo Krima in potem še z vdorom vojske v Ukrajino februarja 2022. Točno se ve kdo je napadalec in kdo je branitelj.

Ves čas pozivate za mir in končanje vojne, pod pretvezo, da vam je "mar" za življenja nedolžnih ljudi in vsakega, ki se ne strinja z vami označite za vojnega hujskača, medtem, ko se vam v resnici gre samo za vaše osebne interese po udobju, ker bentite, da se je življenje podražilo, zaradi vojne in se vam je zmanjšal standard.

Priznajte, da vam nikoli ni bilo mar za življenja ljudi! Kje ste bili s svojimi pozivi za mir, ko je vojna divjala na Hrvaškem, Bosni, Čečeniji, Gruziji, Siriji, Egiptu, Palestini, Kuvajtu, Iraku, Iranu, Afganistanu, Koreji, Vietnamu, Afriki? Pa še bi lahko našteval...

Vojne je lahko takoj konec, ko putin ukaže vojski, da vzame šila in kopita ter spakira ven iz Ukrajine. Ne pa tako, da še bolj ojača napade, upajoč, da bo čimprej konec, da je še več žrtev na obeh straneh, medtem, ko vi obtožujete ostale, da hujskajo za vojno!

jest10 ::

Legon je izjavil:

Kolaborante se vedno spuca, ko pride do vojne, tako da pazi kaj si želiš.

Hec pa je, da so za različne ljudi različne definicije, kdo je kolaborant. Tako da se ne veseli preveč, kaj če si se tudi ti že komu "zameril"...

Zgodovina sprememb…

Koraaz je izjavil:

ko vi obtožujete ostale, da hujskajo za vojno!

Ja, saj tocno to pocnes. In zdaj bos cutil posledice, od denarja, ki bo sel za vojsko namesto za socialna stanovanja in posojila, visek lepega pa bo, ko se bos prisilno usposabljal za varnost svoje rodne grude. Dobil bos tocno to kar si hotel.

Zgodovina sprememb…

Hec je izjavil:

Windlass je izjavil:

Del "obuke" je skupen, potem pa pridejo specializacije. Ampak prve pol leta bos s peki in trgovci ril po istem blatu.

Na tvojo žalost ne, tudi v vojnem stanju bi ostal v civilnem sektorju zaradi specifike tega kar počnem, ne glede na vse. Kar pa ne pomeni, da ne bi v skrajni sili šel tudi skozi vojaško usposabljanje.

Kakorkoli, upam da si pripravljen, da te po 40 letih spet kakšen dril sarđant dobi v roke, boš tam precej hitreje kot jaz. Muahahaha.

Windlass je izjavil:

Na tvojo žalost ne, tudi v vojnem stanju bi ostal v civilnem sektorju zaradi specifike tega kar počnem, ne glede na vse. Kar pa ne pomeni, da ne bi v skrajni sili šel tudi skozi vojaško usposabljanje.

Kakorkoli, upam da si pripravljen, da te po 40 letih spet kakšen dril sarđant dobi v roke, boš tam precej hitreje kot jaz. Muahahaha.

No vidis, potem pa sploh ni problema, bova skupaj glasovala za nabornistvo. Saj posamezniki ste irelevantni, bistvo je, da se vecino izolira od skodljivega jedra warmongeringa in se jih izuci, da ga bodo sami prvi najebali v primeru vojne.

Ti pa kar imej svoje specifike. Bo vsem cisto vseeno, ko se bodo bali za lastno rit.

Zgodovina sprememb…

esel ::

jest10 je izjavil:

Legon je izjavil:

Hec pa je, da so za različne ljudi različne definicije, kdo je kolaborant. Tako da se ne veseli preveč, kaj če si se tudi ti že komu "zameril"...

Komu? Se nam že hlače tresejo od strahu pred temi starimi jugonostalgičnimi prdci s stalno urinsko inkontinenco.

esel je izjavil:

jest10 je izjavil:

Legon je izjavil:

Komu? Se nam že hlače tresejo od strahu pred temi starimi jugonostalgičnimi prdci s stalno urinsko inkontinenco.

Ki se jim je vseeno uspelo razmnoziti in pridi do stanovanja, tacas ko sam se vedno iz mamine dojke visis.

Malo ego trpi, mar ne, pa si ga flikas s sanjah o "ukrajinskem rambu" in "ruskem superzlikovcu".

Ves, vcasih smo za to imeli stripe in vsem, razen najbolj zabitim, je bilo jasno, da so dela fikcije.

Zgodovina sprememb…

Hec je izjavil:

Jaz sicer sem proti vojni, ti jo zagovarjas in prve ucinke ze vidimo...

Ti si proti vojni tako, da navijaš za okupatorja?! Čudno, da še nisi bil predlagan za nobelovo nagrado za mir!

Hec je izjavil:

Ja, saj tocno to pocnes.

Kaj počnem? Nastavim ti ogledalo in te soočam z dejstvi in potem obtožuješ ostale z neresnicami na osebnem nivoju. A se ti sploh poslušaš kaj govoriš?!

jest10 ::

esel je izjavil:

jest10 je izjavil:

Legon je izjavil:

Mogoče se ti pa res in moraš za samodokazovanje poguma tole napisati na forum:|

Zgodovina sprememb…

Hec je izjavil:

No vidis, potem pa sploh ni problema, bova skupaj glasovala za nabornistvo. Saj posamezniki ste irelevantni, bistvo je, da se vecino izolira od skodljivega jedra warmongeringa in se jih izuci, da ga bodo sami prvi najebali v primeru vojne.

Ti pa kar imej svoje specifike. Bo vsem cisto vseeno, ko se bodo bali za lastno rit.

Če se bo pojavila potreba, bomo se pač šli usposabljati in če bo res potreba tudi prijeli za puško, kontroler lanserja, krmilo letala, tanka, drona.. Seveda bomo vsi vedeli, da je za to kriv Putin in ne tako kot ti blodiš tukaj.

Morda pa te še kakšna tajna služba pride malo povprašat zakaj agitiraš za Putina (samo opozorim).

Koraaz je izjavil:

Ti si proti vojni tako, da navijaš za okupatorja?!

Ne, to si samo ti tako zmesano bipolaren, da drugega ne razumes. Pojdi nazaj poticko iz kakca delat, dojencek.

Hec je izjavil:

Kaj počnem? Nastavim ti ogledalo in te soočam z dejstvi in potem obtožuješ ostale z neresnicami na osebnem nivoju. A se ti sploh poslušaš kaj govoriš?!

Ja, se malo pocepetaj, se dvakrat ob tla vrzi in naglas zajokaj.

Windlass je izjavil:

Če se bo pojavila potreba, bomo se pač šli usposabljati in če bo res potreba tudi prijeli za puško, kontroler lanserja, krmilo letala, tanka, drona.. Seveda bomo vsi vedeli, da je za to kriv Putin in ne tako kot ti blodiš tukaj.

Morda pa te še kakšna tajna služba pride malo povprašat zakaj agitiraš za Putina (samo opozorim).

Oh, zdaj je pa dojencek se zagrozil s svojimi bipolarnimi izpadi, kjer ne razume, da sem samo za mir. In ga hocem, tudi za ceno nabornistva in let zivljenja, ki jih bodo izgubili warmongerji. Varnost je prva.

Mimogrede, pazi, te lahko pridejo kaksni mozje v belem, s sedativi, obiskat in odtrgat od maminih prsi :)):)):))

Zgodovina sprememb…

esel ::

jest10 je izjavil:

esel je izjavil:

jest10 je izjavil:

Legon je izjavil:

Mogoče se ti pa res in moraš za samodokazovanje poguma tole napisati na forum:|

Vem, da smo na forumu, kjer gre za kup brezveznega nakladanja, lahko pa mi verjameš , da sam nisem eden od teh couch wariorjev, ali kako jih imenujete, ampak mož dejanj in če bi bilo potrebno branit moje interese (dom, družino, svojo državo in sodržavljane) bi to storil brez oklevanja.

Mimogrede, izgleda, da bodo Google razbili in Chrome ne bo vec spadal pod njih.

esel je izjavil:

Vem, da smo na forumu, kjer gre za kup brezveznega nakladanja, lahko pa mi verjameš , da sam nisem eden od teh couch wariorjev, ali kako jih imenujete, ampak mož dejanj in če bi bilo potrebno branit moje interese (dom, družino, svojo državo in sodržavljane) bi to storil brez oklevanja.

Pravilno, na vojaskem usposabljanju bos lahko uzival skupaj z ostalimi in jih ucil pravih vrednot. Nabornistvo ftw.

Zgodovina sprememb…

Hec je izjavil:

Oh, zdaj je pa dojencek se zagrozil s svojimi bipolarnimi izpadi, kjer ne razume, da sem samo za mir. In ga hocem, tudi za ceno nabornistva in let zivljenja, ki jih bodo izgubili warmongerji. Varnost je prva.

Mimogrede, pazi, te lahko pridejo kaksni mozje v belem, s sedativi, obiskat in odtrgat od maminih prsi :)):)):))

Oh, (anal)Rings.. jaz ti zagotavljam, da nisi bil priča in dal skozi 1% težkih stvari v življenju kot jaz, pa sem takole na oko skoraj pol mlajši. Ker ne bi pisal takih traparij, če bi imel kakršnokoli kilometrino v teh bolj grdih momentih civilizacije.

Ampak tako je, ti pa kar sanjaj o tem kako boš naložil mlajši generaciji hudo travmatično izkušnjo vojaškega roka..

Windlass je izjavil:

Hec je izjavil:

Oh, (anal)Rings.. jaz ti zagotavljam, da nisi bil priča in dal skozi 1% težkih stvari v življenju kot jaz, pa sem takole na oko skoraj pol mlajši. Ker ne bi pisal takih traparij, če bi imel kakršnokoli kilometrino v teh bolj grdih momentih civilizacije.

Ampak tako je, ti pa kar sanjaj o tem kako boš naložil mlajši generaciji hudo travmatično izkušnjo vojaškega roka..

Prevec se s samim sabo ukvarjas in svojo nizko samozavestjo. Ze veckrat sem ti povedal, da mi je zate popolnoma vseeno.

Spominjas me na sosolca, ki so ga vsi tepli, cez leta ga srecam kot varnostnika v nekem trgovskem centru kjer hodi kot petelin naokrog, z izbocenimi prsmi, s pistolo in svojimi 150cm.

Zgodovina sprememb…

Hec je izjavil:

Ne, to si samo ti tako zmesano bipolaren, da drugega ne razumes. Pojdi nazaj poticko iz kakca delat, dojencek.

Aha, sedaj, ko ti je zmanjkalo argumentov (saj ne, da si jih prej kaj imel), si se pa osebno spravil name osebno.

Ne samo to, da žališ, obtožuješ vse, ki se ne strinjajo s tvojo narativo, še projiciraš in se igraš mirovnika misleč, da rešuješ življenja, v resnici se ti pa gre samo za tvojo usrano pohlepno rit, ker ne prenese, da se mu je življenje podražilo!

Koraaz je izjavil:

Hec je izjavil:

Aha, sedaj, ko ti je zmanjkalo argumentov (saj ne, da si jih prej kaj imel), si se pa osebno spravil name osebno.

Ne samo to, da žališ, obtožuješ vse, ki se ne strinjajo s tvojo narativo, še projiciraš in se igraš mirovnika misleč, da rešuješ življenja, v resnici se ti pa gre samo za tvojo usrano pohlepno rit, ker ne prenese, da se mu je življenje podražilo!

Nimam se casa z vsakim otrokom, ki bi rad bil odrasel, ukvarjat. Bos na sluzenju vojaskega roka pokazal, kaksen moski si. Mene ne zanima, sem straight.

Zgodovina sprememb…

Hec je izjavil:

Koraaz je izjavil:

Hec je izjavil:

Nimam se casa z vsakim otrokom ukvarjat.

Kaj potem počneš tu?

Get a life, touch grass!

Ampak boš še celo noč pa cel jutrišnji dan se vračal nazaj z novimi obtožbami :))

Koraaz je izjavil:

Hec je izjavil:

Koraaz je izjavil:

Hec je izjavil:

Nimam se casa z vsakim otrokom ukvarjat.

Kaj potem počneš tu?

Get a life, touch grass!

Ampak boš še celo noč pa cel jutrišnji dan se vračal nazaj z novimi obtožbami :))

Dokler ne dobim varnosti, v izrednih razmerah, z nabornisko vojsko. To rabimo. Mi je pa toplo pri srcu, da si se prepoznal za otroka.

Saj vem...

Zgodovina sprememb…

Hec je izjavil:

Prevec se s samim sabo ukvarjas in svojo nizko samozavestjo. Ze veckrat sem ti povedal, da mi je zate popolnoma vseeno.

Spominjas me na sosolca, ki so ga vsi tepli, cez leta ga srecam kot varnostnika v nekem trgovskem centru kjer hodi kot petelin naokrog, z izbocenimi prsmi, s pistolo in svojimi 150cm.

Ne, ravno varnostnik pa nisem (to bi bil odličen kader za pehoto) ampak zanimivo, jaz sem imel ravno en tak vtis o tebi, nekakšna stara bajta z manjvrednostnim kompleksom.

Saj pravim, da je vrhunec tvoje trde kože tisti vojaški rok, pa še zdaj imaš travme zaradi tega :) Res upam, da dobite kakšen obisk.. ne tistih v belih oblekah, ne tistih v črnih oblekah.. ampak tistih v čisto navadnih nevpadljivih oblekah.

Windlass je izjavil:

Hec je izjavil:

Ne, ravno varnostnik pa nisem (to bi bil odličen kader za pehoto) ampak zanimivo, jaz sem imel ravno en tak vtis o tebi, nekakšna stara bajta z manjvrednostnim kompleksom.

Saj pravim, da je vrhunec tvoje trde kože tisti vojaški rok, pa še zdaj imaš travme zaradi tega :) Res upam, da dobite kakšen obisk.. ne tistih v belih oblekah, ne tistih v črnih oblekah.. ampak tistih v čisto navadnih nevpadljivih oblekah.

No ja, jaz upam, da tebe obiscejo v belih. Fantazija ti je usekala ven izven vseh okvirov, tak fantazer je lahko nevaren za druzbo, lahko hitro zamesa realnost in fikcijo.

Zgodovina sprememb…

Hec je izjavil:

Dokler ne dobim varnosti, v izrednih razmerah, z nabornisko vojsko. To rabimo.

Nihče ti ni dolžan nuditi varnosti, kje pa misliš da si? V vrtcu? Sej ves čas praviš, da si "pravi" moški.

Brez skrbi, ko bo pršlo do vojaškega spopada, boš tudi ti vpoklican, tako, da ne imeti sedaj repa med nogami in se zgovarjat 101 razlog, zakaj "ne" moreš v vojsko.

Če nisi dovolj fit za puško nosit boš pa dober za jarke kopat.

Koraaz je izjavil:

Hec je izjavil:

Dokler ne dobim varnosti, v izrednih razmerah, z nabornisko vojsko. To rabimo.

Nihče ti ni dolžan nuditi varnosti, kje pa misliš da si? V vrtcu? Sej ves čas praviš, da si "pravi" moški.

Brez skrbi, ko bo pršlo do vojaškega spopada, boš tudi ti vpoklican, tako, da ne imeti sedaj repa med nogami in se zgovarjat 101 razlog, zakaj "ne" moreš v vojsko.

Če nisi dovolj fit za puško nosit boš pa dober za jarke kopat.

Von der Layne se strinja. Pa vecino slovenske populacije tudi. Minus tisti, ki boste koncali v nabornistvu, se razume.

Ne bom dober niti za jaske kopat, brez skrbi :) Nocem vam sijaja edinega pomembnega trenutka v zivljenju jemati.

Zgodovina sprememb…

Telbanc ::

Hec je izjavil:

JohnyQ_ je izjavil:

Vojno hoče samo Rusija.
Samo oni hodijo čez mejo z orožjem v drugo državo.

Čakamo tvojo obsodbo Rusije.

Obsojam Rusijo. Obsojam tudi vse prasce tukaj, ki so ji pod mitraljeze in granate stlacili s svojim bednim navijanjem uboge Ukrajince, ko pa bi lahko najebali samo Zelensky in njegov mafijski stab.

Zahtevam cimprejsnjo uvedbo nabornistva, od 18 do 44, 3 leta resnega usposabljanja po vzoru JLA, za moske in zenske, brez izjem. In vsakoletno manevre do 45 leta, po celotni Evropski Uniji.

Da bomo varni!

Ženske ne, ker bom jaz odpru erotično masažo. :D Ne mi kvarit biznisa z traparijami.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Hec je izjavil:

fantazer je lahko nevaren za druzbo, lahko hitro zamesa realnost in fikcijo.

Se strinjam. Trditi, da je za invazijo na Ukrajino kriv kdorkoli drug kot Putin je nevarno.

Evo, ko ne verjamete: https://foreignpolicy.com/2025/02/12/eu...

https://www.courthousenews.com/calls-gr...

https://www.brusselstimes.com/1463824/a...

Kot sem povedal, kuhanje zabe se je ze zacelo, najprej denar za orozje, potem pa nabornistvo.

Tocno to se bo zgodilo, kar sem vam napovedal. Zaradi zastrasevanja druzbe s strani nekaj internetnih trolov in pokvarjenih EU politikov, se je ze zacelo omenjati nabornistvo.

Moram reci, da prav poetic justice. Kako se vam bom smejal, ko boste gnili po kasarnah, za drobiz.

Zgodovina sprememb…

Windlass je izjavil:

Hec je izjavil:

Se strinjam. Trditi, da je za invazijo na Ukrajino kriv kdorkoli drug kot Putin je nevarno.

Trdit da maš ti vse kure na broju, je tud nevarno ?:D

Windlass je izjavil:

Hec je izjavil:

Ja, pazi, da te ne obiscejo poleg belo oblecenih, se normalno obleceni. Pa tisti tretji, obleceni v zelene palcke.

Zgodovina sprememb…

Pithlit ::

Pa dejte že nehat trole futrat no. Nimate nič samospoštovanja?
Life is as complicated as we make it...

Pithlit je izjavil:

Pa dejte že nehat trole futrat no. Nimate nič samospoštovanja?

Zato se s transekcualcem, ki se na slo-techu izdaja za zensko, da privlece adolescentne fantke v debate, ne pogovarjam. Najmanj zavrzena oseba, mogoce bi jo morali Windlassovi normalno obleceni karakterji obiskati, da preverijo ali gre tudi za kaksnega mladoletnika.

Zgodovina sprememb…

Telbanc je izjavil:

O, ne. Zdaj sta že 2..

Kaj, a je spet kakšen KAB padel na otroško bolnišnico v Ukrajini, da tako lezete na plano kot gliste po dežju?

Windlass je izjavil:

Telbanc je izjavil:

O, ne. Zdaj sta že 2..

Tako ja, temu se rece, prestejte se na prvi-drugi. Lepo, da treniras.

Zgodovina sprememb…

Hec je izjavil:

Kot sem povedal, kuhanje zabe se je ze zacelo, najprej denar za orozje, potem pa nabornistvo.

Tocno to se bo zgodilo, kar sem vam napovedal. Zaradi zastrasevanja druzbe s strani nekaj internetnih trolov in pokvarjenih EU politikov, se je ze zacelo omenjati nabornistvo.

Moram reci, da prav poetic justice. Kako se vam bom smejal, ko boste gnili po kasarnah, za drobiz.

Romunija tudi: https://www.rferl.org/a/romania-manadat...

Valda, Slovenski mediji tega ne omenjajo ampak tole bo odlicno. Mogoce si boste lahko se cevlje sami kupili.

Zgodovina sprememb…

Lonsarg ::

@Ring0Ruin, marsikaj se zna zgodit, od naborništva do vojne in še česa. Ammpak karkoli slabega se bo zgodilo se bo ker je EU premalo in prepočasi ukrepala proti Rusiji in zaradi ničesar drugega.

1. fail je bil da so Krim prepusili z tako malo ukrepanja da je Putin videl da se splača še kaj, ampak dobro, recimo da prvič popustiš in upaš...
2. fail je že bil ko niso EU države za enforcanje minsk dogovora poslala vojsko tja, takrat ko Rusov "uradno" še ni bilo v Ukrajini bi to dejansko bilo izvedljivo
3. fail je bil tako mehko ukrepanje ob polni invaziji Ukrajine, sploh potem po par mesecih ko se je videlo da Kijev ne bo padel (recimo da pred tem si EU ni upala bolj resno commitat) bi EU komot na polno tja dala 100+ miljard v šusu v roku mesecev, ne pa ko so jih dali po kapljah v 3 letih

https://t.me/divgen/64536

Dost vredostojen Divgen; "Ruske oborožene sile so dosegle ulico. Lomonosov severno od Sudzhe."

JohnyQ_ ::

Telbanc je izjavil:

Dost vredostojen Divgen; "Ruske oborožene sile so dosegle ulico. Lomonosov severno od Sudzhe."

Dost žalostno za Ruse, da sploh morajo v Rusiji osvobajat karkoli :D

Lonsarg je izjavil:

@Ring0Ruin, marsikaj se zna zgodit, od naborništva do vojne in še česa. Ammpak karkoli slabega se bo zgodilo se bo ker je EU premalo in prepočasi ukrepala proti Rusiji in zaradi ničesar drugega.

1. fail je bil da so Krim prepusili z tako malo ukrepanja da je Putin videl da se splača še kaj, ampak dobro, recimo da prvič popustiš in upaš...
2. fail je že bil ko niso EU države za enforcanje minsk dogovora poslala vojsko tja, takrat ko Rusov "uradno" še ni bilo v Ukrajini bi to dejansko bilo izvedljivo
3. fail je bil tako mehko ukrepanje ob polni invaziji Ukrajine, sploh potem po par mesecih ko se je videlo da Kijev ne bo padel (recimo da pred tem si EU ni upala bolj resno commitat) bi EU komot na polno tja dala 100+ miljard v šusu v roku mesecev, ne pa ko so jih dali po kapljah v 3 letih

EU ni imela spora z Rusijo, dokler ga ni sama zacela, tako, da bos tezko trdil, da je prepocasi ukrepala. Sploh ne bi smela, poslala bi humanitarno pomoc Ukrajincem in to je to.

Posledice vasega zagovarjanja vtikanja v notranje zadeve dveh poslovnih partnerjev, so pa v celoti na vasi navijaski strani. Trdim, da bi jih Ukrajina precej bolje odnesla, ce bi Ruska vojska zaprla Zelenskya in njegove mafijce, ze na zacetku.

Sicer pa meni je vseeno. Ker me bodo slovenski naborniki branili. In, ko pride do spopada, bodo umirali zame.

Bojo pac pazili, da ne razplamtijo sovrastva do vojne, ali pa bodo sami trpeli.

Zgodovina sprememb…

Telbanc je izjavil:

Šele zdaj? A niste rekli 20 minut po avgustovskem vpadu v Kursk da je že vsega konec in vsi Ukrajinci mrtvi?

Nerodna reč..

uporabnik97 ::

Danes ste si pa zaslužili sendvič fantje kolaborantje.

Kolaborant je kdor pomaga okupatorju in v aktualnem primeru kolaboranti simpatizirajo z Rusijo. So pa kot vedno polni izgovorov za svojo kolaboracijo.

mzakelj ::

Mulci vojna ni Call of Duty al pa CS2 !!! Ni reset tipke. Ko te ni več te ni..

Kayzon ::

Hec je izjavil:

Hec je izjavil:

Valda, Slovenski mediji tega ne omenjajo ampak tole bo odlicno. Mogoce si boste lahko se cevlje sami kupili.

Kako je to sploh misljeno, nabor koliko starih ljudi? A se gre za rezerviste,vojake ali navadne civile?

gozdar1 ::

Očitno se je ruskapro paganda premaknila iz pomoči ukrajini (ker baje podaljšuje vojno) v "skrb" za slovenske nabornike. Putin pa še kar nič kriv, njegova vojska je baje še kar na dopustu.

Legon ::

Hec je izjavil:

Legon je izjavil:

Je kvizling pretežka beseda zate kaj? bogi.

Ne vem, jaz bi napisal s Qjem. Nisem tak fan nad Vuk Karadicem kot si ocitno ti.

Eni pač nismo hlapci vsakemu tujcu, ki pride mimo in poslužujemo pravil zapisa, ki veljajo v slovenskem jeziku. Tudi kadar gre za poslovenjene besede, ki izvirajo iz tujih jezikov. O tem, da ima to krakroli z Kdrađićem, pa sanjajo bedaki, ki niso dorasli temi.

Koraaz je izjavil:

Hec je izjavil:

Ne se preveč obremenjevat s tem. To je standarden vzorec. Dva - tri dni ruske propaganede, potem popustijo tablete in se začnejo nekotrolirani izpadi, sledi ban, dva dni mira in potem ponovi vajo z novim nickom.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Legon ()

Legon je izjavil:

Ne se preveč obremenjevat s tem. To je standarden vzorec. Dva - tri dni ruske propaganede, potem popustijo tablete in se začnejo nekotrolirani izpadi, sledi ban, dva dni mira in potem ponovi vajo z novim nickom.

To ni ruska propaganda ampak anti idiotsko delovanje. Dejansko cela zadeva sploh nima nobeno vezo ne z Rusijo ne z Ukrajino ampak gre predvsem za kazanja idiotov v idiokraciji, ki se jih da nategnit karkoli s strani zblojene in pokvarjene slovenske in evropske politike. Se celo proti njihovi lastni koristi, ki je sploh ne razumejo. Bo treba sluziti vojaski rok? "Vi okom, mi skokom". Bedaki.

Sicer ja, traja pribljizno 3 dni, ker zdruzene sile quislingov (ja, si izdajalec, delujes proti interesom lastnega naroda za ameriske interes) nedemokraticno cenzurirajo drugacno mnenje. Fasisti pac.

In tudi danes se bodo "vsi" fasiti pojavili ob isti uri.

Zgodovina sprememb…

damirj79 ::

Hec je izjavil:

Legon je izjavil:

To ni ruska propaganda ampak anti idiotsko delovanje. Dejansko cela zadeva sploh nima nobeno vezo ne z Rusijo ne z Ukrajino ampak gre predvsem za kazanja idiotov v idiokraciji, ki se jih da nategnit karkoli s strani zblojene in pokvarjene slovenske in evropske politike. Se celo proti njihovi lastni koristi, ki je sploh ne razumejo. Bo treba sluziti vojaski rok? "Vi okom, mi skokom". Bedaki.

Sicer ja, traja pribljizno 3 dni, ker zdruzene sile quislingov (ja, si izdajalec, delujes proti interesom lastnega naroda za ameriske interes) nedemokraticno cenzurirajo drugacno mnenje. Fasisti pac.

In tudi danes se bodo "vsi" fasiti pojavili ob isti uri.

Za razliko od tebe, ki si dejaven 24h na dan, 24/7. Ups, 24/3, ker en teden tvoj account ne bo zdržal.

Kayzon je izjavil:

Hec je izjavil:

Hec je izjavil:

Kako je to sploh misljeno, nabor koliko starih ljudi? A se gre za rezerviste,vojake ali navadne civile?

Gre za obvezno služenje vojaškega roka. Nekaj kar smo v času debelih krav opustili. In imamo zdaj problem. Za razliko od rusije, kjer to niso. Še celo več, že dolgo let vzgajajo otroke, od 6 ali 7 let dalje, v prave male nacistke. Več kot 2 miljona jih je že.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: damirj79 ()

damirj79 je izjavil:

Gre za obvezno služenje vojaškega roka. Nekaj kar smo v času debelih krav opustili. In imamo zdaj problem. Za razliko od rusije, kjer to niso. Še celo več, že dolgo let vzgajajo otroke, od 6 ali 7 let dalje, v prave male nacistke. Več kot 2 miljona jih je že.

Ja, ocitno si bil delezen ruske vzgoje.

damirj79 je izjavil:

Ups, 24/3, ker en teden tvoj account ne bo zdržal.

Ne more zdrzat, ker fasisti pac ne zdrzite demokraticne presoje vasega bullshita in se zato posluzujete cenzure.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: floyd1 ()

damirj79 ::

Hec je izjavil:

Samo razmisljati znam, pa sem prisel med ljudi, ki ne znajo razmisljati, da jih malo izobrazim. Zalostno, da nekdo, z znanjem o dunajskih zrezkih, ve vec kot celotna jata petelinov tule.

Ti si naš novi Mesija. Hvala bogu, da te imamo. Edini, ki si spregledal new world order. Nas boš popeljal na pravo pot spet.

windigo ::

Windlass je izjavil:

Torej? Zdaj si samo pokazal da si se zlagal in še vedno tumbaš na čustveno noto in udarnimi izrazi, da je nekdo ˝zažgal˝ nekoga kot čarovnico ob stebru in priročno ignoriraš da so te isti ljudje tudi reševali žrtve iz stavbe.

Če nimaš iskrenih namenov, te jaz ne morem prisiliti, si pa vseeno svinjski apologet nasilja ker to počneš.

Če sem lagal jaz, si tudi ti. Ampak jaz nisem warmonger, ti pa si. Poleg bedakov, so tudi anti-majdanovci v kaosu ovirali prihod gasilcev. Eni, ker so bili žleht, drugi, ker niso niti vedeli, kaj se dogaja.
Kakorkoli obrneš, so pro-majdanski huligani ustrelili 6 anti-majdanskih huliganov in zažgali še 40 drugih ljudi. Anti-majdanski huligani so ustrelili 2 pro-majdanska.

Eskalacija nasilja je bila takšna, da je dobila simbolni pomen.
Ceterum censeo Balandeque fascistum esse
««
942 / 1093
»»