» »

Rusija vs. Ukrajina aka. "Putin - še sladkih 16 let na oblasti?"

Rusija vs. Ukrajina aka. "Putin - še sladkih 16 let na oblasti?"

Temo vidijo: vsi
««
936 / 1094
»»

fikus_ ::

Če se bodo uspeli "veliki trije" v EU dogovoriti (DE, FR, UK). Poljska postaja gospodarsko in vojaško močna, njih bo tudi potrebno upoštevati, potem sta pa še IT in ESP.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

Lonsarg ::

Ja res so pokazali svoj pravi obraz, torej da niso anti-amerika in pro-eu samostojnost kot so radi govorili.

Ampak da je to dvoje bil vedno le izgovor in da imajo Rusijo pac raje kot EU in si zelijo da pridemo spet pod sovjetsko zvezo.

Saj imam v druzini en tak primer, meni da nas bo Putin odresil vse pokvarjene zahodne kulture, da kao rabimo enega Putina izvolit v Sloveniji cimprej da nas odresi. Lol smesno in zalostno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

bbbbbb2024 ::

bm1973 je izjavil:

Sheteentz je izjavil:

Kako bi pa ti naredil še bolj neposredne demokratične volitve bruseljskih "voditeljev", kot jih pa imamo zdaj?

Tako, da te diktatorske EU komisije sploh ne bi bilo.

Ne vem kdaj smo državljani EU glasovali za to, da je EU komisija neka nadvlada nad lokalnimi vladami.

Poleg tega že vsaj zadnjih 15 let poteka proces, da bi se malim ali nezaželenim članicam odvzel glas in možnost veta.

Lažeš kot pes.
Državljani EU smo glasovali za svoje lokalne politike, ki sedijo v Svetu EU, ter sprejemajo sklepe, ki so obvezujoči za Evropsko Komisijo, ki jih mora udejaniti.
Državljani EU smo glasovali za EU poslance, ki sprejemajo zakone in direktive, ki se potem aplicirajo direktno na EU-27 ali pa jih nacionalne zakonodaje morajo vgraditi v svojo zakonodajo.

Šefa Evropske Komisije potrdijo izvoljeni poslanci EU, skupaj s teamom komisarjev, kjer so komisarji porazdeljeni med članicami. Komisarji so šefi generalnih direktoratov Evropske Komisije.

Ne obstaja "proces", ki bi odvzel glas, obstajata dva mehanizma:
- če se država članica ne drži vladavine prava, kar mora potrditi sodišče EU, se državi lahko vzamejo sredstva EU
- če se članica EU ne drži ustanovne pogodbe, se jo lahko izključi iz glasovanja

To drugo opcijo še ni uporabil nihče.

Tako da ne širi laži, ker EU poznam kar podrobno. Od vseh sistemov demokracije, se EU-27 še najbolj približa idealnim standardom demokracije, daleč bolj kot ZDA in recimo Rusija. In seveda daleč bolj kot Anglija, ki ima lordsko zbornico, kamor prideš z dedovanjem, oz. lordskim naslovom in ne na podlagi glasu ljudstva.

Zgodovina sprememb…

Windlass ::

windigo je izjavil:

Windlass je izjavil:

No zdaj ko si se naučil, da je ukaz prišel iz pro-ruske strani, ...

A boš že nehal lagat, p****? En Vam mora biti cel čas policaj in stopat na prste, ker če ne ni čudno da imamo zdaj v Ukrajini to kar imamo.

Skupina 2. maj je opisala naslednje ozadje: odeške oblasti so hotele očistiti Kulikovo polje pred 9. majem in zato uporabiti nogometne huligane. Policija v dogovoru s par vodji je namerno odpeljala največje razbijače stran s Kulikovega polja in je imela bistveno vlogo pri tem, kar se je zakuhalo v mestu. Mogoče so celo hoteli pokazati, da so pro-majdanski protesti nezaželeni. Dve imeni sta izpostavljeni zaradi operativnih napak oz. nesposobnosti: Fuchedzhi in tatin sine Bodelan.
Prvi je s tem povzročil spopad v mestu z več mrtvimi, drugi naj bi bremzal odziv na Kulikovem polju, da se kamp lepo do konca poruši, kot je bilo planirano.
Bodelan se je še kar nekaj časa svaljkal po Odesi, brez da bi ga to, kar se je zgodilo, zlomilo, ni pobegnil naslednji dan, ampak šele, ko je pogruntal, da bi se lahko "srečal s posledicami".
Ne vem, ali je šlo tukaj za pro-karkoli, bolj za omejenost. V Rusijo je pobegnil, ker je le tja verjetno edino lahko. In ker je tata del fevdalno-političnih struktur, ki so včasih presegale državne meje.

V spominu pa je ostalo, da so huligani z rumeno modrimi zastavami pobili in požgali tam kup ljudi in da oblasti niso ravno hitele z reševanjem.

Torej? Zdaj si samo pokazal da si se zlagal in še vedno tumbaš na čustveno noto in udarnimi izrazi, da je nekdo ˝zažgal˝ nekoga kot čarovnico ob stebru in priročno ignoriraš da so te isti ljudje tudi reševali žrtve iz stavbe.

Če nimaš iskrenih namenov, te jaz ne morem prisiliti, si pa vseeno svinjski apologet nasilja ker to počneš.

JohnyQ_ ::

Lonsarg je izjavil:

Ja res so pokazali svoj pravi obraz, torej da niso anti-amerika in pro-eu samostojnost kot so radi govorili.

Ampak da je to dvoje bil vedno le izgovor in da imajo Rusijo pac raje kot EU in si zelijo da pridemo spet pod sovjetsko zvezo.

Da. Onanirajo na SZ in sanjajo o delitvi evrope kot za časa železne zavese.
Ampak nihče pa ne hiti pakirat kovčkov da bi se preselil v Rusijo. Res zanimivo.

gozdar1 ::

Anti amerika so bili samo dokler je bila ta anti rusija, dejansko pa podpirajo ruski imperjalizem, ki mu je eu napoti.

bm1973 ::

fikus_ je izjavil:

Če se bodo uspeli "veliki trije" v EU dogovoriti (DE, FR, UK). Poljska postaja gospodarsko in vojaško močna, njih bo tudi potrebno upoštevati, potem sta pa še IT in ESP.

Poljka je že vojaško močna, saj so zadnja leta naročili cel kup topov, tankov in letal.

Plus precej rusofobni so... Je pa vprašanje, če se bodo hoteli boriti za interese Nemčije, Francije in Beneluxa...

Sam se mi zdi, da so padli za zastarelo vojaško doktrino...

Brez ameriških satelitov in ostalega kompleksa je vse to novo orožje precej omejeno.

Lonsarg je izjavil:

Saj imam v druzini en tak primer, meni da nas bo Putin odresil vse pokvarjene zahodne kulture, da kao rabimo enega Putina izvolit v Sloveniji cimprej da nas odresi. Lol smesno in zalostno.

Tudi jaz imam take med znanci.
Njihov "argument" je da bodo tako dedci spet dedci. Da sedaj smo na zahodu preveč poženščeni.
Pa ne bo več LGBTQ+ in WOKE.

Hec ::

Se pocasi kristalizira:

No zdaj koncno vemo, da gre za proxy vojno ZDA proti Rusiji.

bm1973 ::

Saj to vemo že od leta 2014...

bm1973 je izjavil:

Manjsina. Zanimivo bi bilo najti, po slo-techu, kdo vse so bili "rusofili", ki so to trdili, od javnih oseb. Mogoce so imeli se kaj drugega prav.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

Hec je izjavil:

Torej Obama je nagovoril Putina da 2014 napade Ukrajino ? Da zavzame Krim in pošlje neoznačene vojake čez mejo, da podpihujejo nemire na V Ukrajine ?
Zanimivo, zanimivo...

Še nedolgo nazaj smo poslušali o zlobnih anglosasih, ki želijo uničiti Ruse. Zdej pa kar tekmujete kdo bo globje zlezel v Trumpovo zadnjico.

JohnyQ_ je izjavil:

Hec je izjavil:

Torej Obama je nagovoril Putina da 2014 napade Ukrajino ? Da zavzame Krim in pošlje neoznačene vojake čez mejo, da podpihujejo nemire na V Ukrajine ?
Zanimivo, zanimivo...

Še nedolgo nazaj smo poslušali o zlobnih anglosasih, ki želijo uničiti Ruse. Zdej pa kar tekmujete kdo bo globje zlezel v Trumpovo zadnjico.

United States Secretary of State je rekel, da je to proxy vojna. Vseeno je, kaj probas vmesati notri, si nerelevanten, tokrat je prislo iz vrha ZDA.

Zgodovina sprememb…

Hec je izjavil:

bm1973 je izjavil:

Manjsina. Zanimivo bi bilo najti, po slo-techu, kdo vse so bili "rusofili", ki so to trdili, od javnih oseb. Mogoce so imeli se kaj drugega prav.

To vas je samo par, da ne rečem kaj, ki imate težave z razumevanjem da so šli Rusi čez mejo v Ukrajino in ne obratno.

JohnyQ_ je izjavil:

Hec je izjavil:

bm1973 je izjavil:

To vas je samo par, da ne rečem kaj, ki imate težave z razumevanjem da so šli Rusi čez mejo v Ukrajino in ne obratno.

Zdaj se je izkazalo, da niso imeli tezav z razumevanjem oni, ampak vsi ostali. Saj ravno zato me zanima, kaj so se povedali, ker so se izkazali za najbolj relevanten vir. Vse ostalo vedno bolj zaudarja po lazeh in manipulacijah.

A se kdo spomne, kdo vse so bili, je prevec za iskat po tej temi, John Mearsheimer je ze bil eden njih. Chomskya se tudi spomnim.

Zgodovina sprememb…

Hec je izjavil:

JohnyQ_ je izjavil:

Hec je izjavil:

bm1973 je izjavil:

Zdaj se je izkazalo, da niso imeli tezav z razumevanjem oni, ampak vsi ostali. Saj ravno zato me zanima, kaj so se povedali, ker so se izkazali za najbolj relevanten vir. Vse ostalo vedno bolj zaudarja po lazeh in manipulacijah.

Povedali so mu, da ima Putin Trumpa na povodcu in da mora delati v korist Rusije.

Rubio nekoč
Rubio and Senate colleagues introduced a bipartisan resolution calling for Vladimir Putin and members of the Russian regime to be held accountable for the numerous acts of war, aggression, and human rights abuses that Russian forces have committed during their invasion of Ukraine. (Rubio.senate.gov, 03.07.22)

To je popolnoma nepomembno, ker se ti bo vsak smejal, ko bos hotel razloziti, od kod imas ves informacij kot državni sekretar ZDA. Drzave, ki je zakuhala vojno in zdaj to tudi odkrito prizna.

Zgodovina sprememb…

Kakorkoli obračaš so Rusi agresor.

Kdo zmaga je zame postranskega pomena. Je pa žalostno gledati vas lažnjive kljukce, ki kar tekmujete kdo bo hitreje slekel hlače in bolj na široko nastavil rit.
Ste pač ljudje, ki ste v šoli navijali za bulija in ki bi na ulici v primeru pretepa, še sami obrcali tistega na tleh. Vse da bi se dobrikali močnejšemu. In to vas dela patetične.

JohnyQ_ je izjavil:

Kdo zmaga je zame postranskega pomena. Je pa žalostno gledati vas lažnjive kljukce, ki kar tekmujete kdo bo hitreje slekel hlače in bolj na široko nastavil rit.
Ste pač ljudje, ki ste v šoli navijali za bulija in ki bi na ulici v primeru pretepa, še sami obrcali tistega na tleh. Vse da bi se dobrikali močnejšemu. In to vas dela patetične.

Noben se ne pogovarja o Rusiji. Nepomemni trolcki tam okrog Urala.

Jaz omenjam ZDA in vojno, zaradi katere jaz zdaj slabse zivim, krivec za njo pa je ZDA in elite EU.

S tem, da je ZDA zdaj to priznala, elite EU pa bi mi se vedno rade unicevale zivljenje.

Zgodovina sprememb…

Hec je izjavil:

JohnyQ_ je izjavil:

Hec je izjavil:

Zanimivo, zanimivo...

United States Secretary of State je rekel, da je to proxy vojna. Vseeno je, kaj probas vmesati notri, si nerelevanten, tokrat je prislo iz vrha ZDA.

To pa pri trenutni administraciji niti najmanj ne pomeni, da je izrečeno tudi res. Navsezadnje že tedne servirajo ruska stališča, pa da je zelenski diktator, pa take stvari..

Tako da mi ne prosim s takimi, ker še 2 meseca nazaj je bilo karkoli iz ameriške strani itak zahodna propaganda in ni za vas veljalo nič.

Windlass je izjavil:

ker še 2 meseca nazaj je bilo karkoli iz ameriške strani itak zahodna propaganda in ni za vas veljalo nič.

Seveda, saj zato me cudi, da ste zdaj tako hitro obrnili jadro.

Zgodovina sprememb…

Hec je izjavil:

JohnyQ_ je izjavil:

Noben se ne pogovarja o Rusiji. Nepomemni trolcki tam okrog Urala.

Jaz omenjam ZDA in vojno, zaradi katere jaz zdaj slabse zivim, krivec za njo pa je ZDA in elite EU.

S tem, da je ZDA zdaj to priznala, elite EU pa bi mi se vedno rade unicevale zivljenje.

Dej ne smeši se.
3 leta ste tumbali o zlobnih anglosasih. Sedaj pa ko je na oblasti skorumpirani trump, ki ga rusi držijo za jajca da pleše za njih. Zdej so pa američani oh in sploh. Kot sem rekel patetično.

In tvoje tumbanje o krivdi ZDA/EU, da je Rusija napadla ukrajino je tako gnil argument kot tisti, da je ženska sama kriva za posilstvo ker je imela prkratko krilo. Patetično in bolno.

Ti in tebi podobni ste ljudje brez hrbtenice in morale.
Na ulici bi zbrcali na tleh ležočega, da ise dobrikali nasilnežu. In zagovarjali bi posiljevalca da ga je zavedlo prekratko krilo.

Smeti človeštva.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: JohnyQ_ ()

Hec je izjavil:

Windlass je izjavil:

ker še 2 meseca nazaj je bilo karkoli iz ameriške strani itak zahodna propaganda in ni za vas veljalo nič.

Seveda, saj zato me cudi, da ste zdaj tako hitro obrnili jadro.

Tipično, hitro obtožit drugega to kar sami počnete. To je povsem kremeljski modus operandi

Prej je bilo tako, da če je zahodnjak rekel najbolj samoumevno stvar npr. nebo je modro, ste vi tulili da je zeleno. Če je Putin rekel da prašiči letijo, ste rekli da imajo 4 pare kril.

Nobene zmožnosti kritičnega razmišljanja, samo da ustreza narativi dekadentnega zahoda, pa grejo možgani na off kar se tebe tiče.

esel ::

Hec je izjavil:

To je popolnoma nepomembno, ker se ti bo vsak smejal, ko bos hotel razloziti, od kod imas ves informacij kot državni sekretar ZDA. Drzave, ki je zakuhala vojno in zdaj to tudi odkrito prizna.

Po novem ima ZDA lahko informacije le od centralnega ruskega komiteja, ker jih druge države, nekoč močne zaveznice ne delijo več z njimi.

“The allies, including Israel, Saudi Arabia and members of the so-called Five Eyes (Australia, Canada, New Zealand, the United Kingdomj spy alliance of English-speaking democracies, are examining how to possibly revise current protocols for sharing intelligence to take the Trump administration’s warming relations with Russia into account, the sources said.”

https://www.nbcnews.com/politics/nation...

Windlass je izjavil:

Tipično, hitro obtožit drugega to kar sami počnete.

900+ strani mi je prica, kdo to zares pocne. Ampak ne trati sape, bomo pocakali se kaksen mesec ali dva, mogoce leto, pa bo vse jasno.

Sicer sem pa jaz absolutno za vsesplosen strah pred Rusijo, ves denar v orozje, vse do 40 let pa na obvezno 3 letno sluzenje vojaskega roka, da bo lahko to orozje sploh kdo vihtel. Ne glede na spol. Podpisem vsak referendum na to temo.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Gregor P ()

Hec je izjavil:

Se pocasi kristalizira:

Kaj pomeni ta križ na čelu?!

fikus_ je izjavil:

Pepelnicja (ash) whatever. Nek katoliski praznik propagira... sem tudi jaz pobuljil, malo ta scena kot tiste nase magicne formule nad vrati, ki jih tudi nikoli nisem razumel.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hec ()

Pac-Man ::

Hec je izjavil:

United States Secretary of State januarja 2022, 7 minut:

Senator Rubio Explains What is Happening In Ukraine
The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.

Pac-Man je izjavil:

Hec je izjavil:

Seveda, zdaj pa ko je prisel do pravih informacij, je lahko povedal resnico. Veliki mozje priznajo zmoto, butlji pa jo gonijo v neskoncnost.

Zgodovina sprememb…

ššš ::

Hec je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Pepelnicja (ash) whatever. Nek katoliski praznik propagira... sem tudi jaz pobuljil, malo ta scena kot tiste nase magicne formule nad vrati, ki jih tudi nikoli nisem razumel.

G + M + B in aktualna letnica. Magija.

ššš je izjavil:

G + M + B in aktualna letnica. Magija.

Ja, a ni definicija magije, da z nekimi neracionalnimi ukrepi "dosezes" (ali upas, da bos dosegel, flipcoin pa to) nekaj kar je realno nemogoce?

Zgodovina sprememb…

Hec je izjavil:

Pac-Man je izjavil:

Hec je izjavil:

Seveda, zdaj pa ko je prisel do pravih informacij, je lahko povedal resnico. Veliki mozje priznajo zmoto, butlji pa jo gonijo v neskoncnost.

Ti trdiš da je prišel sedaj do pravih informacij. Kako pa veš da je sedaj prišel do pravih informacij, da ni slučajno sedaj zaveden pa je imel prej prave informacije ?

Kdo se je z tanki zapeljal čez mejo je mnogo mnogo bolj zanesljiva informacija, kot pa tvoja trditev da "je sedaj prišel do pravih informacij".

Zgodovina sprememb…

JohnyQ_ je izjavil:

Hec je izjavil:

Pac-Man je izjavil:

Hec je izjavil:

Ti trdiš da je prišel sedaj do pravih informacij. Kako pa veš da je sedaj prišel do pravih informacij, da ni slučajno sedaj zaveden pa je imel prej prave informacije ?

Ne, jaz vidim, da je prisel do pravih informacij. Saj ves, o ZDA se ne dvomi, oni so nadbitje, nadbog, nadvse, boljsi, bolj pametni, lepsi, in, ce oni recejo, kdo si ti, da bi jim oporekal. Nek clovecek iz "fly over country", ki je niti na zemljevidu ne najdes, bo bolj pameten kot ameriski secretary of state. Da nisi mogoce ruski vohun, ki spodkopava amerisko vlado?

Zgodovina sprememb…

Hec je izjavil:

JohnyQ_ je izjavil:

Hec je izjavil:

Pac-Man je izjavil:

Hec je izjavil:

Ne, jaz vidim, da je prisel do pravih informacij. Saj ves, o ZDA se ne dvomi, oni so nadbitje, nadbog, nadvse, boljsi, bolj pametni, lepsi, in, ce oni recejo, kdo si ti, da bi jim oporekal. Nek clovecek iz "fly over country", ki je niti na zemljevidu ne najdes, bo bolj pameten kot ameriski secretary of state. Da nisi mogoce ruski vohun, ki spodkopava amerisko vlado?

Jaz dvomim o vseh.
Hkrati pa vidim kdo je šel delat štalo v sosednjo državo in to so v tem primeru Rusi.

In tvoje tumbanje o krivdi ZDA/EU, da je Rusija napadla ukrajino je tako gnil argument kot tisti, da je ženska sama kriva za posilstvo ker je imela prkratko krilo. Patetično in bolno.

Ti in tebi podobni ste ljudje brez hrbtenice in morale.
Na ulici bi zbrcali na tleh ležočega, da ise dobrikali nasilnežu. In zagovarjali bi posiljevalca da ga je zavedlo prekratko krilo.

Smeti človeštva.

Zgodovina sprememb…

JohnyQ_ je izjavil:

Jaz dvomim o vseh.
Hkrati pa vidim kdo je šel delat štalo v sosednjo državo in to so v tem primeru Rusi.

Slabo vidis, ce ti je Bela Hisa priznala, da gre za njeno proxy vojno. Dobesedno so ti povedali, da so oni krivi, ti pa se kar nekaj o Rusih nabijas. Ccccc...

Zgodovina sprememb…

gozdar1 ::

Bela hiša tudi pravi, da je zelenski diktator...pa še marsikaj, kar ni res.

esel ::

Hec je izjavil:

JohnyQ_ je izjavil:

Jaz dvomim o vseh.

Slabo vidis, ce ti je Bela Hisa priznala, da gre za njeno proxy vojno. Dobesedno so ti povedali, da so oni krivi, ti pa se kar nekaj o Rusih nabijas. Ccccc...

Torej se ZDA gredo že desetletje Proxy vojno in medtem ko sami porabljajo manj kot 1% svojega bdpja in do sedaj še noben njihov vojak ni umrl, istočasno nasprotnik porablja 20% bdpja njihovo aktivno delovno prebivalstvo umira v miljonih in je tik pred ekonomskim zlomom, se kar naenkrat posuješ s pepelom “dobesedno” in se iz te vojne častno umakneš. Vprašanje zate, zakaj?

gozdar1 je izjavil:

Od kdaj ni res? Jaz se spomnim, da ste tukajle kot papige ponavljali vsemu kar je rekla Bela Hisa.

Pa kako raje americani kot rusi in podobno.

Kaj, ste na novo prefarbani? Ste zdaj lila pikčasti, kot je pel Iztok Mlakar?

No nima veze, pridem mimo cez kaksen mesec, da se pogovorimo ali Ukrajina se obstaja.

Zgodovina sprememb…

Hec je izjavil:

JohnyQ_ je izjavil:

Jaz dvomim o vseh.

Torej je Putin CIA asset? CIA tajni agenti so ga držali v šahu in ga prislili v napad na ukrajino? Zanimivo :)

Zmajc ::

Seveda, samo sedanja proruska garnitura, ki samo ponavlja Kremeljske enovrstičnice ima "ta prave informacije". Prejšnja je pa "grdo, grdo, lagala".

WhiteAngel ::

fikus_ je izjavil:

Hec je izjavil:

Se pocasi kristalizira:

Verjetno je bila pepelnična sreda. Se trudi ta bedak poceni pridobiti krščanske volivce.

Putin pravi, da gre za proxy vojno, ja. Kdo je pa ta bedak, da njegove neumnosti naprej širi po MSM, pa ne vem.

gozdar1 je izjavil:

Ja, samo se čez nekaj dni Trump ni spomnil tega. Ali je zato dementen?

WhiteAngel je izjavil:

Putin pravi, da gre za proxy vojno, ja. Kdo je pa ta bedak, da njegove neumnosti naprej širi po MSM, pa ne vem.

Saj je tudi iz Usa strani prišla enaka info. Tako da nekaj že bo na tem.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: fikus_ ()

WhiteAngel je izjavil:

Ne pravi samo Putin ampak vedno vec razgledanega sveta. Ta bedak je pa USA Secretary of State in mnogo, MNOGO bolj relevanten vir kot kdorkoli drug. V bistvu ostane samo se Trump in seveda Rubio ni sel nic reci novinarjem kar nista pregledala skupaj.

In, ce Bela Hisa prizna, da se gre za proxy vojno amerike proti rusiji, potem tezko zanikas, mar ne? Razen, ce bi rad povedal, da ves ti vec, ker ti kremen v alpah tako pravi.

JohnyQ_ je izjavil:

Hec je izjavil:

JohnyQ_ je izjavil:

Jaz dvomim o vseh.

Torej je Putin CIA asset? CIA tajni agenti so ga držali v šahu in ga prislili v napad na ukrajino? Zanimivo :)

Poglej, po eni svoji neumnosti spustis se nekaj enakih nerelevantnih neumnosti in potem se se nekaj nasmihas. Si vredu?

Zgodovina sprememb…

Hec je izjavil:

JohnyQ_ je izjavil:

Hec je izjavil:

JohnyQ_ je izjavil:

Jaz dvomim o vseh.

Poglej, po eni svoji neumnosti spustis se nekaj enakih nerelevantnih neumnosti in potem se se nekaj nasmihas. Si vredu?

Jaz za razliko od tebe ne pišem neumnosti.
Samo tebe sprašujem, kako je to proxi vojna če je putin začel napad. Druge razlage ni kot da je CIA assest in dela kot mu CIA govori.

JohnyQ_ je izjavil:

Samo tebe sprašujem, kako je to proxi vojna če je putin začel napad. Druge razlage ni kot da je CIA assest in dela kot mu CIA govori.

Ko bos vedel kaj je proxy vojna, bos nehal pisati neumnost. Najbrz... Mogoce...

Sicer tole o CIA sem tudi ze videl od nekega drugega lika v tej temi in ze takrat se mi je zdelo, da je najbrz prizadet.

Zgodovina sprememb…

Hec je izjavil:

JohnyQ_ je izjavil:

Američani so silili Ukrajince da so šli čez mejo v Rusijo ?

Aja ne niso... Hmmmm torej samo govoriš neumnosti.

JohnyQ_ je izjavil:

Hec je izjavil:

JohnyQ_ je izjavil:

To, da poves neumnost in jo potem sam potrdis in/ali zanikas ni argument. Je samo prikaz mentalitete.

Zgodovina sprememb…

Hec je izjavil:

JohnyQ_ je izjavil:

Hec je izjavil:

JohnyQ_ je izjavil:

To, da poves neumnost in jo potem sam potrdis in/ali zanikas ni argument. Je samo prikaz mentalitete.

P.S. Girkin je sam priznal da so Rusi z neoznačenimi ruskimi vojaki šli čez mejo in netili spopade in nemire. Pohvalil se je celo, da brez intervencije njega in njegovih enot bi protesti zamrli, njemu pa jih je uspelo spremeniti v oborožen konflikt. Potem pa so ga Rusi zaprli. Kr jim ni bilo všeč da je začel govoriti resnico.

Še MH-17 so sestrelili z BUK-om ki so ga pretihotapili čez mejo iz Rusije.

JohnyQ_ je izjavil:

Hec je izjavil:

JohnyQ_ je izjavil:

Hec je izjavil:

JohnyQ_ je izjavil:

P.S. Girkin je sam priznal da so Rusi z neoznačenimi ruskimi vojaki šli čez mejo in netili spopade in nemire. Pohvalil se je celo, da brez intervencije njega in njegovih enot bi protesti zamrli, njemu pa jih je uspelo spremeniti v oborožen konflikt. Potem pa so ga Rusi zaprli. Kr jim ni bilo všeč da je začel govoriti resnico.

Še MH-17 so sestrelili z BUK-om ki so ga pretihotapili čez mejo iz Rusije.

Tule si poglej: https://slo-tech.com/forum/c142087

Ves cas pocnes samo to, izjavis neumnost in jo v isti sapi ovrzes, hkrati pa se pocutis pametnega.

Pac, pomilovanja vredno. Se dobro, da bo vojne kmalu konec in se boste taki lahko poskrili nazaj v fbjevo povprecje.

... do naslednje proticepilske akcije...

Zgodovina sprememb…

sparklyslo ::

Hec je izjavil:

WhiteAngel je izjavil:

Ne pravi samo Putin ampak vedno vec razgledanega sveta. Ta bedak je pa USA Secretary of State in mnogo, MNOGO bolj relevanten vir kot kdorkoli drug. V bistvu ostane samo se Trump in seveda Rubio ni sel nic reci novinarjem kar nista pregledala skupaj.

Ha, ha .. razgledanega sveta? Nekdo, ki je razgledan se strinja s Putinom ali Trumpom ?
Eden je postal diktator iz KGB obveščevalca, drugi bi rad postal diktator s celim kupom obtožb o korupciji, podkupovanju, laganju.

Ne, razgledan svet jima je pravkar dejal ne. In za tem bo stalo 800 milijard EUR.

Zgodovina sprememb…

««
936 / 1094
»»