Forum » Pomoč in nasveti » W2K - COM 1-5 (in use)
W2K - COM 1-5 (in use)
Paramedic ::
V w2k sem hotel na novo namestiti modem. Ta starga odstranim in na koncu pride do tega da mam vse COM porte v uporabi, razen 2, 6 in 7. Uporablja ga pa v resnici samo modem, ki ima sedaj ime 3COM Windows Modem PCI ADI #5. Zakaj 5!?? Saj imam samo 1 modem, pa prej je bil brez številke, zdej ma pa kar petko!Ok, res da vse deluje, ampak zakaj so vsi COMi zasedeni (razen 2, 6, 7), če jih pa nič ne uporablja. V BIOSu imam serijske porte izklopljene, ker jih ne rabim.
End transmission.
miranpozar ::
To je tipična fora PCI modemov in njihovih driverjev! Če vse dela, pusti kot je.
Jaz pa vztrajam pri ISA US Robotics Sportster... tisti z jumperji, ker lahko sam nastavim kaj in kako, ne pa da mi Winblows neki po svoje serjejo!
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Jaz pa vztrajam pri ISA US Robotics Sportster... tisti z jumperji, ker lahko sam nastavim kaj in kako, ne pa da mi Winblows neki po svoje serjejo!
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Ja sej vsi windowsi tako serjejo, da bi šel billa na gobec. Zaka ne morem izbrat COM1, če pa nimam nč gor! Piše da je v uporabi. Pa to je še kr OK, ampak zakaj ma modem zaporedno št. 5?!
End transmission.
ABX ::
Zato ker si preveč čačkau po winsih in si intaliral (ali winsi zate) ene 20 modemov. Potem pa dobiš modeme z zaporednimi številkami
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Če sm ga prvo odstranu pol pa dal refresh. Ma tti winsi so čist...grr! Zdej mam pa modem 5 na COM 2; namesto modem .[nič]. na COM 1
End transmission.
alien-w ::
hihi, zanimivo, pri tebi je tako, da porabi prevec portov, pri meni je pa ravno obratno. Ne najde ga na nobenem! Sicer zadeva dela, toda za SMARTSMS moram uporabljati cfos (imitator porta).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 56 K MODEM-dostop do interneta na potovanjuOddelek: Omrežja in internet | 1684 (1423) | harvey |
» | 3Com USR ISDN Pro TaOddelek: Strojna oprema | 1821 (1480) | Wad@ |
» | Modem motorolaOddelek: Pomoč in nasveti | 2841 (2221) | joco |
» | Modemi - Windowsi jih ne zaznajo!(podarim DivX Film, RES!)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1811 (1618) | miranpozar |
» | 3comUSR ISDN ProTA (telekom - problemi)Oddelek: Strojna oprema | 1758 (1586) | sb |