» »

MSN Web Messenger in alternative

MSN Web Messenger in alternative

Keyser Soze ::

Torej, na kratko, zanima me če obstaja kakšna alternativa MSN Web Messengerju?

Problem pri MSnju je, da ni zanesljiv in da rad crkne - sporočila ne dosežejo naslovnika. Omejitev je pa ta, da na računalo ni možno nameščati programske opreme - pač nimam pravic za to.

OmegaBlue ::

Mogoče prenosni Gaim na usb ključku?
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

OChack ::

triliana se baje da, vsaj men ga je ratal naložit čeprov nism biv prijavlen kot administrator.........msn-ja recimo nism mogu
Int€l inside, IDIOT Outside

SimplTech ::

Imaš cel kul alternativ, ki so prenosne (portable) in ne potrebujejo instalacije. Lahko jih daš na flash, disketo, CD-rom, prenosni disk... Eden je Portable Gaim, kot je predlagal že OmegaBlue, so pa še Miranda, PixaMSN, Trillian, Easy Message Express.

Vsi so freeware, opise, slike in navodila kako jih namestit na prenosni medij pa najdeš tukaj: Instant Messengers @ portable freeware

SimplTech ::

@ OChack: Trillian ni treba nameščat. Lahka narediš tole in si ga presnameš na USB flash:

How to extract: Download the installer and install to the default folder C:\Program Files\Trillian. Then launch the program. First it will show you the "Welcome to Trillian!" window, where you get to choose either "Trillian Basic" or "Trillian Pro". Click on the "Trillian Basic" button. You will then be brought to the "Your Identity Information" window. Click "Cancel" at this point!. Trillian should exit after creating the basic default profile information. You can now copy all files from the installation folder into a folder of your choice (USB flash) and uninstall the program.

Load the following configuration files into a text editor: trillian.ini, users\global\plugins.ini, users\default\plugins.ini, users\default\talk.ini and users\default\trillian.ini. Replace all absolute paths with relative ones eg. change C:\Program Files\Trillian\skins\Whistler to .\skins\Whistler. Once you are done with the changes, save the files and make them read-only. This is to prevent Trillian from reverting them back to absolute paths. You can now run Trillian from any machine by double-clicking on trillian.exe.

Keyser Soze ::

Kaj pa če je problem tudi z USB porti? Pa ponavadi se ne da nameščati izmenljivih diskov oz. so problemi pri določanju črke pogona.

Sicer pa imam občutek, da sem malo štorasto povedal, kaj želim oz. kaj iščem.:\

V bistvu me zanimajo ti protokoli(???). Ni nujno da je ravno MSN messenger. Mogoče kakšen drug protokol, ki omogoča pogovore preko interneta pa to nudi preko spletnega vmesnika?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Undo za ComboFix

Oddelek: Pomoč in nasveti
181619 (1384) MrStein
»

Google Talk (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
10815671 (9494) slitkx
»

Multi instant messenger

Oddelek: Programska oprema
81397 (1261) egnosx
»

Microsoft in Yahoo sklenila IM partnerstvo (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
558507 (7241) ahac
»

Ali mislite, da imajo Big Kahune smisel za humor?

Oddelek: Loža
362121 (1345) jRk0

Več podobnih tem