» »

filip pesek

filip pesek

hogorq ::

pozna kdo koga, ki so mu njegovi nasveti pomagali, ali gre bolj za savina atai/smiljan mori sceno?

Vazelin ::

Kaj ti misliš?
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Vazelin je izjavil:

Kaj ti misliš?

nič, razen reklam. zato sprašujem.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hogorq ()

DjJuvan ::

A to je ta tipson, k svetuje drugim kako uspeti? Tako kot tisti scamerji, ki prodajajo knjigo "kako sem s knjigo zaslužil miljon dolarjev"....

DjJuvan je izjavil:

A to je ta tipson, k svetuje drugim kako uspeti? Tako kot tisti scamerji, ki prodajajo knjigo "kako sem s knjigo zaslužil miljon dolarjev"....

če je scammer, ne vem. zato sprašujem.

DjJuvan ::

je poleg prodajanja delavnic še kaj drugega v življenju dosegel? Je ustanovitelj in CEO kakšnih velikih uspešnih podjetij? Tu je tvoj odgovor.

thetech ::

Ne nasedaj.. Filip je prebral nekaj knjig iz področja marketinga, kar za nekaj 10 eurov lahko storiš tudi ti.

Sem pa glede njega slišal marsikatero hecno anekdoto. Ne vem pa če je res...

Poslastica ::

Na fb mi je večkrat pokazalo njegov oglas. Moram reči, da mi deluje precej antipatičen tip, pa to rečem za redko koga. Deluje mi prisiljeno in neprepričljivo. Ampak, če ljudje to radi kupujejo, vsaka čast pobu lej! :)

VelkBla ::

In kdo je sploh to?

VelkBla je izjavil:

In kdo je sploh to?

Smiljan Mori novega desetletja

VelkBla ::

Vazelin je izjavil:

VelkBla je izjavil:

In kdo je sploh to?

Smiljan Mori novega desetletja

Ok hehe no. Se prehitro stegnil po tipkovnici, zdaj vidim da je to od Rosvite sin.

lulz
Nekaj njegovih seminarjev je brezplačnih, drugače pa za svoje storitve, kot je navedeno na njegovi spletni strani, računa od visokih 18 tisoč evrov do veliko bolj skromnih 28 evrov. 18 tisoč evrov je sicer okvirni letni znesek za njegove usluge ena na ena.

To je posel. ne pa neko programiranje lol

Ljudi v svet podjetništva skoraj vedno pritegne denar. Vem... Tudi mene je... Mislil sem, da bom že tretji dan od odprtja svojega podjetja ležal nekje v Mehiki in imel poleg sebe dve prsati blondinki. V času pisanja tega sporočila sem sicer res na Tajskem (zgrešil sem celino očitno), a pot do tja je bila vse prej kot lahka... In kar je najbolj pomembno... Moj uspeh se ni zgodil tretji dan! Niti četrti... Celoten proces je namreč trajal ogromno časa (pravzaprav še vedno traja) in verjamem, da se tudi v tvojem primeru ne bo zgodil čez noč. Po domače - če nisi pripravljen(a) na intenzivno delo in implementacijo novo-pridobljenih znanj, se ne bova dobro ujela," in med drugim priznal: "Na spletu obstaja ogromno mojih marketinških in prodajnih strategij, ki delujejo ne glede na tvojo panogo... In ja... Marsikatera izmed njih bo brezplačna! Ali ti bom med tem probal prodati kakšen moj plačljiv izdelek? Seveda! Mislim, da sem prvi, ki je v Sloveniji to javno priznal.

Kakšen PrihajaNodi bi bil lahko njegova stranka :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

A110 ::

kaksnih 10 let nazaj me je hotel prepricati preko enega mojega znanca ki mu je nasedel v promoviranje energijske pijače vemma . poleg vseh seveda zdravilnih lastnosti pijace je bilo kot promotor treba kupiti samo za 100e pijac in potem več promotorjev kot si našel pod sebe več si zaslužil. obljubljali so celo neke avte ipd. seveda nisem nasedel, stvar je pričakovano propadla oz se izkazala za nateg ampak par naivnih znancev je pa vseeno nasedlo in izgubilo par 100e

Karen ::

Vsaj žejni niso bili, pa zdravi so najbrž tudi:D

Hangman ::

Meni se na družbenih omrežjih v zadnjem letu vrtijo njegovi reklamni video posnetki. Postali so že tako tečni, da sem odklikal na njegov YT profil in jih par pogledal. Nato sem odklikal še sem na forum in preveril, če je o njem že kaj napisanega.

Ne bom rekel, da nič od tega ni res, ampak tip včasih prodaja meglo. Recimo tale video:

Vsi coachi se bojo s posnetkom strinjali. Ampak vsak, ki ima vsaj malo razuma, bo rekel, da je v teh izjavah (ki jim on pravi "univerzalne programske laži) tudi nekaj resnice.

mancini ::

Koliko je star, koliko delovnih izkušenj ima, znanj, kompetenc?
Kaj potem on prodaja?

Ampak nekateri potrebujejo točno to

HotBurek ::

Če si željen krinđž predavanja, evo:

root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window

SmolWhale ::

BRAVO TO JE TO!! Našeel sem nekaj kar me zanima, končno! Če ma kdo kaj peska Felixa in Brunota za prodat. DM

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: SmolWhale ()

dexterboy ::

Pogledal po 30 sekund obeh videoposnetkov, ki so tukaj prilimani. Khm... če cenite svoje življenje in njega čas... bolje je iti ven v naravo na kavo ali pa pivo in poslušati petje ptičk, pa še kakšno srno na 2 nogah vidiš. Ker tole je ... prodajanje megle, nekaj, kar bi v grobem starši morali dati otrokom. PET stavkov, ki lahko... kere cifre so že za današnji loto, mi je ušlo iz glave?
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

msms ::

Od kar sem prebral to temo vidim tega modela vsaj 4krat na dan na youtubu, kar je preveč je preveč. Dober paket prodaja znižan za 98% iz 3000€ na 30€ nora akcija ne zamudit!!!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Smart money firma zavarovanje - izkušnje

Oddelek: Loža
134547 (3369) ;-)
»

Wealth Generators?

132086 (1465) sumoborac
»

Ženski Smiljan Mori?

359081 (6249) Mare2
»

Nudenje dela - izkoriščanje nezaposlenih (strani: 1 2 )

747903 (6397) IceIceBaby
»

Čemu se šolati ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
739567 (7678) innerspace

Več podobnih tem