Forum » Strojna oprema » kamera na laptopu asus ne dela
kamera na laptopu asus ne dela
Superf103 ::
Pozdravljeni
Prosil bi za nasvet glede kamere na prenosniku. Kadar jo vklopim napiše da sistem ne najde kamere. Probal sem že vse živo ker ima dosti ljudi po svetu ta problem. Izklop antivirusnega program, najnovejši driverji celo resetiral sem napravo pa nič. Pred namestitvijo win10 je kamera normalno delala. tudi dovoljenja aplikaciji in ne vem kaj še. V glavnem nazadnje sem v upravitelju opravil odstranil kamero in sedaj več ne vem kako jo naj spet spravim nazaj.
Že v naprej se zahvaljujem za kakršen koli namig. laptop je asus zenbook.
lep pozdrav
Prosil bi za nasvet glede kamere na prenosniku. Kadar jo vklopim napiše da sistem ne najde kamere. Probal sem že vse živo ker ima dosti ljudi po svetu ta problem. Izklop antivirusnega program, najnovejši driverji celo resetiral sem napravo pa nič. Pred namestitvijo win10 je kamera normalno delala. tudi dovoljenja aplikaciji in ne vem kaj še. V glavnem nazadnje sem v upravitelju opravil odstranil kamero in sedaj več ne vem kako jo naj spet spravim nazaj.
Že v naprej se zahvaljujem za kakršen koli namig. laptop je asus zenbook.
lep pozdrav
acookook ::
Katera verzija W10. Sem z enim Hp-jem imel probleme na 8.1, posodobil na W10 1903, je delala bp, prišel 1909, pa spet ne dela...Bi bilo zanimivo videti verzijo 2004.
acookook ::
Daj zapeči nek linux distro na usb, pa s kakšnim programom (recimo Ubuntu za Live OS in Cheese za program) poglej če dela kamera, sem ravno z 2004 sam rešil problem s kamero in problem, kjer se mi je screen ugasnil, če sem laptop vklopljenega polnil
Superf103 ::
Hvala za pomoč a ne vem če znam to naredit. A je kdo iz Maribora pa bi dostavil prenosnik da se to naredi. sem pripravljen plačat. Gledam po spletu da ima ogromno število ljudi ta problem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 10 tudi v Evropi želi, da uporabljamo spletni račun (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 24072 (16792) | zmaugy |
» | Ali vohunijo preko spletne kamere?Oddelek: Informacijska varnost | 1446 (862) | fuck_it_ |
» | Apple novosti: 12-palčni MacBook, Apple Watch in kopica drugih izboljšav (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 127449 (105142) | opeter |
» | Macbook Air in nekaj uprašanj o IOS (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15573 (8148) | Red_Mamba |
» | Kateri ultrabook kot alternativa macbook air 13Oddelek: Kaj kupiti | 1802 (1601) | Zheegec |