Forum » Kaj kupiti » Bluetooth slušalke z mikrofonom
Bluetooth slušalke z mikrofonom
srus ::
Kupujem Bluetooth slušalke z mikrofonom, pa me zanimajo vaša priporočila. Uporabljal bi jih za web konference, torej mi je kvaliteta mikrofona in kodiranje mojega govora pomembnejše od npr. poslušanja glasbe. Če bi bil za backup povezave na voljo še kabel (za slušalke in mikrofon), še toliko bolje.
V spletnih trgovinah je te robe precej, problem je pa, da proizvajalci ne navajajo katere profile podpirajo za mikrofon, GSM kvaliteta pa mi ne ustreza - želim si, da me moji sogovorniki slišijo z najvišjo možno kakovostjo. Slušalke moralo biti naglavne, čez obe ušesi. Ravno tako mi ne ustrezajo razni 2.4 GHz wireless dongli, ne želim izgubiti USB porta.
Kaj predlagate?
V spletnih trgovinah je te robe precej, problem je pa, da proizvajalci ne navajajo katere profile podpirajo za mikrofon, GSM kvaliteta pa mi ne ustreza - želim si, da me moji sogovorniki slišijo z najvišjo možno kakovostjo. Slušalke moralo biti naglavne, čez obe ušesi. Ravno tako mi ne ustrezajo razni 2.4 GHz wireless dongli, ne želim izgubiti USB porta.
Kaj predlagate?
jukoz ::
Jabra ali pa Plantronics
Na firmi imamo Jabra BT620s slušalke že od pamtiveka - več kot 10 let.
Še vedno delajo, če zraven poslušaš glasbo po 10 letih baterija še vedno drži 6h.
Plantronics imam pa za povezavo s telefonom. Menjam jih ko jih izgubim. Spet - kvalitetno in dela, baterija drži celo večnost.
Na firmi imamo Jabra BT620s slušalke že od pamtiveka - več kot 10 let.
Še vedno delajo, če zraven poslušaš glasbo po 10 letih baterija še vedno drži 6h.
Plantronics imam pa za povezavo s telefonom. Menjam jih ko jih izgubim. Spet - kvalitetno in dela, baterija drži celo večnost.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jukoz ()
mirancar ::
mimgrede, na bluetooth imaš vedno nek delay, eni manj eni več, normalno je nekje 200ms
pri wireless donglih tega delaya ni (1ms)
pri wireless donglih tega delaya ni (1ms)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere slušalke in kje kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 74471 (17436) | Banza |
» | Katere bluetooth slušalke? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 36593 (11020) | dope1337 |
» | SlušalkeOddelek: Zvok in slika | 2105 (1297) | kunigunda |
» | Katere brezžične slušalke kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 7696 (6361) | BorutK-73 |
» | Katere slušalke?Oddelek: Kaj kupiti | 7987 (7062) | Meizu |