Forum » Loža » kickboks klub v Celju?
kickboks klub v Celju?
Honest_Bender ::
Oi!
Sprašujem za kolega, na netu res nič ne najdem. A kdo ve če je v Celju ali blizu Celja kakšen kickboks klub? Vem da je karate pa taekwondo, samo za kickboks pa res nič ne najdem. Slučajno kdo ve? Pa čimprej odgovorte če lahko prosim.
Sprašujem za kolega, na netu res nič ne najdem. A kdo ve če je v Celju ali blizu Celja kakšen kickboks klub? Vem da je karate pa taekwondo, samo za kickboks pa res nič ne najdem. Slučajno kdo ve? Pa čimprej odgovorte če lahko prosim.
pacman ::
Ej, jaz bi tud rad vedel sam mislim da ni nič. (ti si pa verjetno barado gledal? )
Kaj pa kak boks klub a mogoče gdo ve? Pa če ve ma kakšne izkušnje, torej mislim če je bil včlanjen in kako je bilo?
Kaj pa kak boks klub a mogoče gdo ve? Pa če ve ma kakšne izkušnje, torej mislim če je bil včlanjen in kako je bilo?
pacman:
V celju imaš boks klub na osnovni šoli Glazija. Tam imaš tudi taekwondo klub Slavko Šlander. Drugače je pa v Celju tudi Hyong , ki je taekwondo in tudi kickboks. Mene pa zanima če je kje kak ekskluzivno kickboks klub.
V celju imaš boks klub na osnovni šoli Glazija. Tam imaš tudi taekwondo klub Slavko Šlander. Drugače je pa v Celju tudi Hyong , ki je taekwondo in tudi kickboks. Mene pa zanima če je kje kak ekskluzivno kickboks klub.
Ok, hvala Honest_Bender
Pa mogoče poznaš koga ki tam trenira? Me zanima če je klub na ustreznem nivoju, se pravi kvaliteta treninga, pogoji, oprema in podobno,
da ni to kak otroški vrtec oz. zguba časa in denarja ...to mislim za boks klub na Glaziji...
LP
Pa mogoče poznaš koga ki tam trenira? Me zanima če je klub na ustreznem nivoju, se pravi kvaliteta treninga, pogoji, oprema in podobno,
da ni to kak otroški vrtec oz. zguba časa in denarja ...to mislim za boks klub na Glaziji...
LP
Najboljše je, da greš pogledat. Kolikor sem jaz slišal ni nek lev klub, je baje v redu. Za treninge pa ne vem kdaj so. Možno da so torek in četrtek, samo ne vem ob kateri uri.
Za kickboks sem pa slišal da naj bi bilo nekaj na osnovni šoli Frana Kranjca (Polule). Slučajno kdo kaj več ve??
Za kickboks sem pa slišal da naj bi bilo nekaj na osnovni šoli Frana Kranjca (Polule). Slučajno kdo kaj več ve??
cool, bom verjetno res šu pogledat, hvala ti za info.
...hm človek kr malo zakrni če je skos za računalnikom tak da vsi ki berete tole temo se verjetno zanimate za to vrsto
rekreacije. Priporočan da se včlanite nekam in mogoče se na kakem tekmovanju ali pa kje drugje srečamo .
Mene boste prepoznali po živo rumeni barvi in nekako okroglem izgledu hahah...
lp
...hm človek kr malo zakrni če je skos za računalnikom tak da vsi ki berete tole temo se verjetno zanimate za to vrsto
rekreacije. Priporočan da se včlanite nekam in mogoče se na kakem tekmovanju ali pa kje drugje srečamo .
Mene boste prepoznali po živo rumeni barvi in nekako okroglem izgledu hahah...
lp
Ja ne, maš dokaj prav. Sej mene tudi neki vleče da bi šou kaj trenirat, zelo možno da bo kak takle kickbox padu. Idealna rekreacija pa treningi sploh niso tako živalski kot so stereotipne predstave o tem.
R0K ::
Kickbox je en najbojl zajebanih športnih panog. To vam povem ziher. Moj dober fredn trenira to (sicer v mariboru) in vam povem da tudi po 6ih letih treninga še vedno pride zjeban domov k hudič. Je pa hecno, da mu ufl ne zgleda na moči. Je pa hiter ko hudič, in ma noro hitr udarc. Ni bilo dolgo nazaj (še počitnice) smo bli z njim v parku (celje) ko so imeli eni iz naše družbe (nas je blo ene 10 skupaj pa smo mal pil tm) neke probleme. Glavno je, da je on stopu umes pa trije oni pa fora je da so vsi po tleh popadal ko domine. Ne om reku da je blo k v filmi Leeja alpa žan klod vandama ampak blo je svinkso zavidet. nobene krvi, nekih pripomočkov. Sam dva krožna pa dve bombe u trbuh pa so ležal na tleh k novorojenčki.
Sicer vem da do ti prov, da se ludje fajtajo, ampak zanimiva zgodba. :)
Drgač bi pa jest tut treniral kickbox, sam mi ni za na glazijo hodt.
Maribor je pa malo predaleč...
Sicer vem da do ti prov, da se ludje fajtajo, ampak zanimiva zgodba. :)
Drgač bi pa jest tut treniral kickbox, sam mi ni za na glazijo hodt.
Maribor je pa malo predaleč...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OwcA ()
matias ::
Js treniram v Hyong-u v Ljubljani... je sicer celjski klub, ampak imajo klub tudi v Lj, ker je pač tam veliko celjskih študentov.
Morm rečt, da je SUPER! Zmatran si kot pes ampak se potem fajn počutiš... 3x/teden po 1,5h ... 5000 SIT/mesec. Dva ali trije trenerji - sami mladi fantje, ampak profesionalci (2, 3. dan).
Je pa mešanica Taekwon-do-ja in Kick boxa, ker je Taekwon-do slabši v rokah; tko da se ta praznina zapolni s kick boxom.
Tudi v Celju mešajo ti dve veščini.
ps: 1.10. bo v Lj v Šolskem centru Ljubljana prvi trening... ene parkrat lahko pridete zastonj, da vidite, če je to za vas... ene 50 folka bo sigurn... polovica od tega je punc
Skratka, vabljeni!!
Morm rečt, da je SUPER! Zmatran si kot pes ampak se potem fajn počutiš... 3x/teden po 1,5h ... 5000 SIT/mesec. Dva ali trije trenerji - sami mladi fantje, ampak profesionalci (2, 3. dan).
Je pa mešanica Taekwon-do-ja in Kick boxa, ker je Taekwon-do slabši v rokah; tko da se ta praznina zapolni s kick boxom.
Tudi v Celju mešajo ti dve veščini.
ps: 1.10. bo v Lj v Šolskem centru Ljubljana prvi trening... ene parkrat lahko pridete zastonj, da vidite, če je to za vas... ene 50 folka bo sigurn... polovica od tega je punc
Skratka, vabljeni!!
mysterio ::
ce ti treniras kaj od borilnih vescin te bojo vedno izivali da vidjo kok si mocn
a mi lahko gdo kaj pove vec u kickboxu?
a mi lahko gdo kaj pove vec u kickboxu?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mysterio ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero borilno veščino izbrati (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23021 (19243) | solatko |
» | Borilne veščineOddelek: Loža | 10859 (9892) | amigo_no1 |
» | Borilna veščinaOddelek: Loža | 4450 (3690) | Gregor P |
» | Tajski boksOddelek: Loža | 7704 (4380) | c0dehunter |
» | Kali - filipinska borilna veščina (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 17262 (12205) | imagodei |