Forum » Pomoč in nasveti » Številčnica v desnem delu tipkovnice ne dela
Številčnica v desnem delu tipkovnice ne dela
fkarm ::
Pozdravljeni,
prenosnik Lenovo, kupljen v začetku meseca. Vse je delalo b.p. Potem pa (sigurno sem nekaj pritisnila, vem) nehajo delati številke na desni strani tipkovnice, torej v desnem delu tipkovnice, kjer je nameščen namenski blok s številkami. Ko je NumLock prižgan, tipke sploh ne delajo. Ko je NumLock ugasnjen, delajo funkcije premikanja levo, desno, gor, dol, home... Poskusila sem vse možne kombinacije, tudi glede Fn + NumLock, Google rešitve, tipkovnica je nastavljena na slovensko.. a nikakor ne morem usposobiti nazaj teh številk.
Prosim za pomoč. Hvala :)
Karmen
prenosnik Lenovo, kupljen v začetku meseca. Vse je delalo b.p. Potem pa (sigurno sem nekaj pritisnila, vem) nehajo delati številke na desni strani tipkovnice, torej v desnem delu tipkovnice, kjer je nameščen namenski blok s številkami. Ko je NumLock prižgan, tipke sploh ne delajo. Ko je NumLock ugasnjen, delajo funkcije premikanja levo, desno, gor, dol, home... Poskusila sem vse možne kombinacije, tudi glede Fn + NumLock, Google rešitve, tipkovnica je nastavljena na slovensko.. a nikakor ne morem usposobiti nazaj teh številk.
Prosim za pomoč. Hvala :)
Karmen
nergac ::
Bodo ti pomagali tukaj na forumu.
Slučajno si pritisnila neko kombinacijo tipk in spet je treba pritisniti neko drugo kombinacijo tipk.
Ali pa je neka nastavitev v BIOS-u.
Malo še potrpi da se javijo stručkoti pa bo.
Slučajno si pritisnila neko kombinacijo tipk in spet je treba pritisniti neko drugo kombinacijo tipk.
Ali pa je neka nastavitev v BIOS-u.
Malo še potrpi da se javijo stručkoti pa bo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nergac ()
MrStein ::
To je prva stvar, ki jo naredim po vsaki namestitvi Windows. Izklop "bližnjic" za te accessibility funkcije. Ker prej ali slej jih pomotoma vklopiš in jih potem moraš reševati.
Žal ni enotne tipke "izklopi vse to" ampak je potrebno vsako posebej.
Žal ni enotne tipke "izklopi vse to" ampak je potrebno vsako posebej.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slabo geslo - in zanikrn ponudnik - lahko drago staneta (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 15677 (11985) | gendale2018 |
» | Num LockOddelek: Pomoč in nasveti | 1089 (961) | matobeli |
» | Tipkovnice ne zazna ob boot-anjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1107 (990) | SloBiscuit |
» | Vezava nožne tipke s tipkovnicoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1374 (1177) | jamiroq |
» | ~ kako do tega znaka?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2340 (2294) | mm |