Forum » Kaj kupiti » Artic silver III ali se izplaca? hvala vam za odgovore
Artic silver III ali se izplaca? hvala vam za odgovore
Cranchi ::
Torej imam TTja VOLCANO 11+ in sm noro zadovoljen proc je 1800xp+ @ 1750 MHz in imam na low obratih na full load 39°C in na max obratih 34°C (da jst imam na max obratih )
torej in sedaj uprasanje imam originalno termalno pasto ki sem jo prejel zravn (navadna bela pasta) in si imam namen kupiti ARTIC SILVER III (80% srebrnih delcev) torej ali bi se nakup izplacal ? bi mi izbolsalo to temperaturo za kako stopinjo ? glede na to da ima artic silver III veliko vecjo stopnjo prevodnosti 9 W/mK in v primerjavi z navadno belo ki ima 2.8 W/mK ???
torej hvala za hitre odgovore, ker bi si rad kupil pasto se danes.
LP
torej in sedaj uprasanje imam originalno termalno pasto ki sem jo prejel zravn (navadna bela pasta) in si imam namen kupiti ARTIC SILVER III (80% srebrnih delcev) torej ali bi se nakup izplacal ? bi mi izbolsalo to temperaturo za kako stopinjo ? glede na to da ima artic silver III veliko vecjo stopnjo prevodnosti 9 W/mK in v primerjavi z navadno belo ki ima 2.8 W/mK ???
torej hvala za hitre odgovore, ker bi si rad kupil pasto se danes.
LP
Grimlord ::
Naj bi Ceramique bla slabša od AS3,....
Jaz mam AS3, pa se počutim fenomenalno!
Pač, če veš da maš super dobro pasto, se boš tudi bolje počitil, ker veš, da je za tvoj CPU dobro poskrbljeno
Jaz mam AS3, pa se počutim fenomenalno!
Pač, če veš da maš super dobro pasto, se boš tudi bolje počitil, ker veš, da je za tvoj CPU dobro poskrbljeno
Iz malenkosti nastane popolnost in popolnost ni malenkost.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero termalno pasto uporabljate?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2337 (1763) | _Dejan_ |
» | Artic Silver termalne pasteOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1863 (1546) | Tic |
» | Arctic silver Ceramique hladi slabše kot... (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6474 (5066) | Keyser Soze |
» | A je važn s kako pasto namažem proc? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4648 (4015) | C_maniak |
» | najboljša pasta (pa ne za zobe)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1596 (1429) | misko |