Forum » Kaj kupiti » PC TV External?
PC TV External?
matt_ej ::
Obstaja kaka external kartica za tv tuner, pri katerem ne rabiš prižganega pc-ja da gledaš TV na monitorju?
Vem da se da kupit monitor, ki ima takega vgrajenega, samo me zanima, če se da to kje posebej kupit in kje ter za koliko....
Vem da se da kupit monitor, ki ima takega vgrajenega, samo me zanima, če se da to kje posebej kupit in kje ter za koliko....
- premaknil iz Strojna oprema: Predator ()
Lio ::
če logičn pomisleš, more računalnik delat, saj drugače ni štroma v kartici, ni proca da bi procesiru sliko, in nimaš vga, ki bi delu ob neprižganem kompu.
andrej ::
jaz mam en starejsi model Aver Medie JoyTV. Obstajajo pa tudi se drugi. v googlu poisci pod external TV tuner pa bos naso...
eniac ::
Poglej na site www.jae.si, imajo zunanji tv tuner od Leadtek-a (v tem trenutku ga sicer nimajo na zalogi, pride baje konec septembra).
Cena ja cca 20.000 sit
Cena ja cca 20.000 sit
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV tuner??Oddelek: Zvok in slika | 3548 (3124) | kronos_10_ |
» | Samsung SyncMaster T240HD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25449 (16137) | OK.d |
» | TV tuner - sočasno gledanje enega in snemanje drugega kanalaOddelek: Kaj kupiti | 4673 (3594) | sokel |
» | Je možno priključiti Play Station 2 na Lcd ali navaden ekran?????!!!Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1932 (1598) | madviper |
» | Guillemot TV Video 3Oddelek: Kaj kupiti | 1499 (1298) | alien-w |