» »

Win ME - DVD ROM bere samo CD-je

Win ME - DVD ROM bere samo CD-je

Banditbanger ::

Imam cuden problem (ze drugic!!!): v Windows Millenium mi je DVD pripravljen brati le CD plošče - na DVD plošččah pokaže le eno ikonco brez imena in dolžino 0. TA problem se mi je ze pojavil na popolnoma dugačni konfiguraciji (jasno, ponovno je bilo treba instalirati ME), ki je imela s sedanjo skupna le BX Chipset ter Win ME. Slisal sem, da je problem povezan z Bus Master Driverjem, vendar ga ne morem dobiti za download. Ali ve kdo za resitev????

Vnaprej hvala za kakršenkoli nasvet:D

srale ::

kaj imaš slučajno jokerjev dvd??

OZZY ::

A ni treba imeti za gledanje dvdja tudi program, ki to podpira. Mislim na softwear. Stvar ponavadi dobiš z grafično. Če ga nisi inštaliral ga daj. Ne vem pa če media player podpira gledanje dvdjev. Lahko se motim.

bus master drajverje pa laho dobiš na strani od proizvajalca plate ali od proizvajalca čipseta. Pri vijinih čipsetih jse jih dobi na vijini domači strani.

Banditbanger ::

Najprej hvala za odgovore....

Problem se pojavlja pri vseh DVD-jih, ne le pri Natlačenki. Poleg tega imam inštaliran Power DVD, ki se mi ob "insertaciji" DVD-ja lepo avtomatsko požene, nato pa javi da ne najde diska v pogonu.....

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

(x) ubuntu internet nehal delat

Oddelek: Operacijski sistemi
91745 (1507) motorc
»

Zamenjava procesorja

Oddelek: Strojna oprema
321358 (957) kuglvinkl
»