Forum » Strojna oprema » Zunanji disk po formatiranju ne bere fileov
Zunanji disk po formatiranju ne bere fileov
yyyeb ::
Zdravo, formatiral sem PC in po tem je nastopila naslednja težava. Iz zunanjega diska na katerem imam veliko glasbe mi veliko fileov ne bere. Noče kopirat, noče konvertirat... Pri kopiranju naprimer piše "error: izvorne datoteke ali diska ni mogoče prebrati" Seveda zunanjega diska nisem formatiral. A moraš po formatiranju PC -ja kaj dodatno narediti, da vse lepo laufa?
Najmanj si želimo zvedeti resnico, ki bi nam najbolj koristile.
- spremenil: yyyeb ()
Karen ::
Si priklopil na isti USB kot prej? Izgleda bolj kot da ti je zunanji disk odletel, ali pa da nimaš istega usb kabla, da ne dobi dovolj elektrike disk čez usb pa potem ne bere... sploh če ti nekaj datotek bere nekaj pa ne, bi rekel da ni težava v računalniku tako na prvo žogo.
Na pc-u sem zamenjal notranji disk. Prešaltal sem iz starega na novi SSD in na novo naložil windows 10. Pred tem mi je zunanji disk deloval normalno. Sedaj pa mi kakih 10% mp3 datotek noče prekopirat na usb ali pa convertirat iz FLAC v MP3. Torej ni vse problematično ampak samo en del.
ngc2392 ::
si imel to slučajno bližnjice na to musko? ker tisti del "...izvorne..." mi je sumljiv. lahko tvegaš pa narediš check disk na zunanjem, da ti preveri vse datoteke. ali pa ga preveri z crystal disk info, če ni kaj narobe z njim.
United We Stand, Divided We Fall
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yyyeb ()
ngc2392 ::
kar se slike tiče, čimprej zamenjaj disk. žal, verjetno je tistih 10 procentov na enem izmed slabih sektorjev.
United We Stand, Divided We Fall
MadMax ::
77kur je tudi že lepa cifra...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Počasen SSD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 22713 (9980) | nsa_ag3nt |
» | ssd disk mirovanje??Oddelek: Pomoč in nasveti | 2841 (1983) | ST-777 |
» | Počasno kopiranje (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13526 (10940) | hojnikb |
» | Problem trdi diskOddelek: Pomoč in nasveti | 3576 (3125) | roccat |
» | zunanji trdi disk ne deluje pravilnoOddelek: Strojna oprema | 801 (725) | Hayabusa |