» »

Carpio - mnenja

Carpio - mnenja

martincek1 ::

Hej,

Med brskanjem sem naletel na Carpio - podpora za zapestje pri uporabi miške, ki naj bi pomagal preprečevati sindrom karpalnega tunela. Očitno slovenski proizvod in zanimivo ne predrag (30e). Malo me zanima, če že kdo uporablja in kakšno je kaj vaše mnenje?
Link je https://deltahub.io - raje nebi dajal direkt linka, da ne bo kdo mislil da promoviram, ampak če ga ne dam nihče ne bo kliknil...

Kakšni dve leti nazaj sem delal praktično po cele dni, in sem že malo čutil zapestje. Od takrat s tem nimam več problemov, le včasih če veliko uporabljam touchpad na Macbooku (cel teden) postane malce nelagodno. Zdaj skoraj ziključno uporabljam Logitechov MX Master 2S, ampak če je iz fiziologije bolje, da je zapestje dvignjejo od mize, se mi splača kupiti tole zadevco?

IL_DIAVOLO ::

Meni to deluje boljse:

https://www.ebay.com/itm/Rotatable-Comp...

Podlaht pociva, ne samo zapestje. To je glavna tezava bolečega zapestja, ves cas namreč imas zapestje v neravnem polozaju, tukaj pa imas lepo v ravnini z višino miske.

martincek1 ::

Iz stališča višine cele roke se strinjam, ampak sam imam večino časa roko od komolca naprej na mizi. Se mi zdi, da je večji problem pri meni to, da upogibam zapestje (in da je zapestje upognjeno), in predvidevam, da bi ga s tem manj zvijal, in bolj uporabljal celo roko.

WizzardOfOZ ::

Jaz sem zamenjal miš za trackball. Od karto uporabljam nobenega problema, ker je roka na miru.

spam321 ::

Sem odprl na mobitelu in po parih nadležnih popupih samo zaprl. Dokler bodo imeli na strani takšno uporabniško izkusnjo me NE ZANIMAJO. Boli me kaj ponujajo.

K0l1br1 ::

Kako pa držite miš? Jaz imam roko na mizi, s prsti porivam miš. Zapestje je na mizi. V isti liniji do komolca,ki je na mizi ali pa gleda preko roba mize.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: K0l1br1 ()

IL_DIAVOLO ::

Podlaht na naslonjalu od stola, ki je nagnjen nazaj, podloga cez rob mize, da udobno drsam v napol lezecem polozaju. Tako sem lepo oddaljen od ekrana.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vertikalna miška (se da probat?)

Oddelek: Kaj kupiti
368096 (4428) valdo
»

bolečina v komolcu

Oddelek: Loža
103393 (3077) Marc`
»

Bolecina v zapestju

Oddelek: Loža
2813089 (12397) Rippy
»

Microsoft vložil patent za tipkovnico na zaslonu

Oddelek: Novice / Industrijska lastnina
344992 (3688) borchi
»

Drzanje miske

Oddelek: Loža
51080 (838) kolesar

Več podobnih tem