Forum » Pomoč in nasveti » Kamera, mikrofon in zvočnik (3 in 1)
Kamera, mikrofon in zvočnik (3 in 1)
dunda ::
V zadnjem času so kamere razgrabljene.
Kakor koli - iskal sem kombinacijo 3in1 - torej kamera, mikrofon in zvočnik. V oko mi je padla recimo eMeet C980, ki pa je tudi razprodana.
Stvari obstajajo, čeprav jih je presenetljivo malo. Je mogoče kdo naletel na kaj podobnega? Predstavljam si, da lahko še vedno uporabljaš slušalke, če imaš priključene. Da torej selektivno vključuješ/izključuješ posamezne dele (recimo kamera-off, mikrofon-on, zvočnik-off).
Kakor koli - iskal sem kombinacijo 3in1 - torej kamera, mikrofon in zvočnik. V oko mi je padla recimo eMeet C980, ki pa je tudi razprodana.
Stvari obstajajo, čeprav jih je presenetljivo malo. Je mogoče kdo naletel na kaj podobnega? Predstavljam si, da lahko še vedno uporabljaš slušalke, če imaš priključene. Da torej selektivno vključuješ/izključuješ posamezne dele (recimo kamera-off, mikrofon-on, zvočnik-off).
https://www.kacnje.eu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Moj zvočnik je lahko tudi mikrofonOddelek: Novice / Varnost | 13963 (11425) | Ahim |
» | priklop kamere na audio mizoOddelek: Zvok in slika | 1063 (859) | SaXsIm |
» | Nov telefon, razočaran nad nokio E6Oddelek: Kaj kupiti | 4449 (3026) | fosil |
» | Cover od Wherever you will go - The CallingOddelek: Sedem umetnosti | 1825 (1481) | JKSniper |
» | Logitech predstavil novo spletno kameroOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2738 (2138) | Jst |