» »

Odklep iphona 6s

Odklep iphona 6s

fx3zRejSz0cS ::

Obstaja kaka alternativa za odklep zaklenjenega iphona ?

Telefon se je zaklenil, do samega gesla nemoremo priti ker so za to perfektno poskrbeli otroki... zadevo sem restoral ampak še zmeraj je potrebno vnesti geslo od maila, pozna kdo kak program ali pot, ki gre mimo vsega tega ?

Hvala.

Thunder wave ::

Ne obstaja. Bo treba nekako priti do gesla.

Veron ::

Pa sej verjetno gre za tvoj email, če si prej uporabljal telefon?
Upam, da imaš še dosto do emaila in narediš samo pozabljeno geslo.

Sicer pa če imaš račun od nakupa telefona (kjer je tudi zabeležena imei številka aparata), lahko pokličeš na apple in ti odstranijo icloud lock

mahoni ::

Hvala Bogu, da sem sel stran od tega sita.

Gre od maila otroka, ampak račun se bo še našel nekje, bomo potrdili identifikacijo na apple pa probali uredit?

mahoni je izjavil:

v mojem primeru neprijetno, v primeru da ti telefon ukradejo pa je zadeva dobrodosla:)

Zgodovina sprememb…

DeeCoy ::

mahoni je izjavil:

To ni šit. To je odlična stvar, da je telefon neuporaben, če ga ukradejo (ne morejo ga prodati kot celoto). Na androidu je zadnja leta isto, je pa res, da tam lažje naložiš kak custom rom, ki to zaobide.

MrStein ::

Recovery mode lepo "odklene" iPhone.
Razen, če ga lastnik preko mreže zaklene.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Veron ::

MrStein, ne poznaš apple sistem najbolje?
iCloud lock niti približno ne zaobideš z recovery.

Edino kar zaobideš z recoverijem je PIN lock (če narobe pin vpišeš X-krat)

hojnikb ::

Yup, iCloud je no go. No mogoče s tem novim bootrom hackom bo mogoče kdo kaj poštudiral.
#brezpodpisa

MrStein ::

fx3zRejSz0cS je izjavil:

Gre od maila otroka, ampak račun se bo še našel nekje, bomo potrdili identifikacijo na apple pa probali uredit?

Če gre za geslo za iCloud, ga lahko spremeniš/resetiraš ( https://iforgot.apple.com/password/veri... ). Če gre za email geslo, pa ga tudi verjetno lahko spremeniš, odvisno od ponudnika email storitve.

Z računom gre tudi.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Hvala vsem za predloge, ker sem lastnik sem se osredotočil kar na iCloud "iforgot in tako prišel do pravilnih podatkov za vpis v stari iphone ter ga uspešno aktiviral.

Trik je bil v tem, da sem zadevo kompletno resetiral preko iTunsov potem pa mi je predlagalo en mail za vpis, ter vrnilo, da ta email nemore odkleniti iPhona, slednjega sem mogel izbrskat po spominu, in tako rešil zadevo..

Zanimivo, da mi je za aktivacijo predlagalo napačen mail, kazalo je sicer mail, ki je nazadnje bil prijavlen v omenjenem telefonu...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ipad geslo

Oddelek: Pomoč in nasveti
81044 (798) tiltech
»

iPhone in icloud

Oddelek: Pomoč in nasveti
112083 (1786) Tilen
»

Primer San Bernardino: nekdo je spremenil geslo osumljenčevega iClouda (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Tožbe
8829131 (24728) Vajenc
»

V končni verziji iOS 7 najdeni že dve luknji

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
2313571 (9854) driver_x
»

Applova ponudba za prevzem Dropboxa zavrnjena (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
5218002 (14330) CaqKa

Več podobnih tem