Forum » Zvok in slika » Nadomestni Logitech Z-5450 wireless zvočnik
Nadomestni Logitech Z-5450 wireless zvočnik
namko ::
Pred kakšnim letom mi je crknil desni Logitech Z-5450 wireless zvočnik. Na ebayu sem našel nekaj možnosti, a ne vem, ali:
- bo deloval zvočnik iz drugega kompleta
- ima zveze, če je predmetni satelit levi, če ga priklopim na izhod za desnega (pomoje bi moralo delovati)
Obenem me zanima, morda pozna kdo koga iz okolice Kopra, ki bi pogledal pokvarjeni zvočnik. Morda je samo kakšen stik in bi se težavo rešilo brez problema, a rabim nekoga z Obale, ki se spozna na to.
- bo deloval zvočnik iz drugega kompleta
- ima zveze, če je predmetni satelit levi, če ga priklopim na izhod za desnega (pomoje bi moralo delovati)
Obenem me zanima, morda pozna kdo koga iz okolice Kopra, ki bi pogledal pokvarjeni zvočnik. Morda je samo kakšen stik in bi se težavo rešilo brez problema, a rabim nekoga z Obale, ki se spozna na to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avto zvočniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11942 (7189) | dottor |
» | zamenjava audio kanalovOddelek: Pomoč in nasveti | 1251 (1155) | Tine:) |
» | Windows 7 - problem z zvokomOddelek: Pomoč in nasveti | 6859 (4568) | Mikec17 |
» | 5.1 Sprednji zvočniki preblizu ?Oddelek: Zvok in slika | 777 (631) | kratos |
» | AC3filter for dummies - nedelujoči center zvočnikOddelek: Zvok in slika | 11345 (5153) | Sarimner |