Forum » Konzole » asus rog strix 7.1 wireless
asus rog strix 7.1 wireless
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
Luka48 ::
Pozdravljeni!
Imam eno vprašanje, če zna kdo pomagati?
Kupil sem nove asus rog strix 7.1 wireless slusalke, ko jih priklopim na kabel sepravi eno stran kabla v kontroler drugo stran v slusalke, prizgem igro in mi dela vse normalno Ko pa USB, ki sem ga dobil zraven dam v konzolo ps4 in prizgem preko wifija slusalke dela vse kot mora, ampak ko zalaufam igro nemorem igrati ker mi moc interneta drasticno pade. Prizgem internet test connection mi poraba pade npr. iz 20 mbps na 20 kbps.
ve kdo kaj bi lahko biu problem?
Imam eno vprašanje, če zna kdo pomagati?
Kupil sem nove asus rog strix 7.1 wireless slusalke, ko jih priklopim na kabel sepravi eno stran kabla v kontroler drugo stran v slusalke, prizgem igro in mi dela vse normalno Ko pa USB, ki sem ga dobil zraven dam v konzolo ps4 in prizgem preko wifija slusalke dela vse kot mora, ampak ko zalaufam igro nemorem igrati ker mi moc interneta drasticno pade. Prizgem internet test connection mi poraba pade npr. iz 20 mbps na 20 kbps.
ve kdo kaj bi lahko biu problem?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blue screen, na novem računalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 2538 (1690) | meuludine |
» | Nakup Slušalk Razer Megalodon 7.1Oddelek: Zvok in slika | 1256 (1087) | Jst |
» | iPhone 4s ios upgrade (iz 5.0.1 v 6.0.1)Oddelek: Mobilne tehnologije | 2302 (1861) | Company |
» | Razbil sem iphone (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10480 (1080) | IPHONE4S |
» | Ropot, graficne kartice..Oddelek: Pomoč in nasveti | 923 (830) | glinik |