Forum » Loža » tenis, badminton, golf
tenis, badminton, golf
Barakuda1 ::
Ima še kdo občutek, da imajo prednost pri sproščanju omejitvenih ukrepov predvsem aktivnosti, ki so nekako povezane z "elitami".
Z zagonom gospodarstva in blaženjem okrepov za širšo populacijo, zagotovo nimajo.
Z zagonom gospodarstva in blaženjem okrepov za širšo populacijo, zagotovo nimajo.
- spremenilo: Barakuda1 ()
vilicarist ::
ja, imam
v ameriki so golf igrišča tudi essential business in se sploh niso zapirala
mogli bi odpret vse športe, ampak pač na lastno odgovornost in močno odsvetovano za nad 50 (oziroma neko starost pri kateri je korona bolj nevarna)
v ameriki so golf igrišča tudi essential business in se sploh niso zapirala
mogli bi odpret vse športe, ampak pač na lastno odgovornost in močno odsvetovano za nad 50 (oziroma neko starost pri kateri je korona bolj nevarna)
bmw = brings me women
Šimpanz ::
Na sprehod ne boš smel s punco, lahko pa boš igral tenis, badminton itd. Pa iz koga se delajo norca.
Dag ::
Bohvar, da bi šel v trgovino v drugo občino. Ali na sprehod v drugo občino. Aja, golf igrišče je na Bledu, pa v Bovcu tudi? Kje lahko kupim palico in žogico?
A je že kdo preveril, če sta Kaco in JJ ljubitelja golfa.
Ker če sta, potem je vse jasno
Ker če sta, potem je vse jasno
gusto ::
Ko je včeraj s tistim zdolgočasenim frisom začel naštevati športe, sem se začel na glas smejat. Blage veze nimajo, kaj delajo, samo čakajo in čakajo, brez ideje, vizije in prodajajo takšne bučke potem.
Have you tried turning it off and on again?
Ko je včeraj s tistim zdolgočasenim frisom začel naštevati športe, sem se začel na glas smejat. Blage veze nimajo, kaj delajo, samo čakajo in čakajo, brez ideje, vizije in prodajajo takšne bučke potem.
Problem je mnogo večji.
To je dobesedno norčevanje iz državljanov. V tem je problem.
Miki N ::
Bolj je zanimivo vprašanje kako so sploh prepovedali ne vem .. tenis? Če odštejemo občasen hi-5 preko mreže si težko zamisliš bolj socialno distanciran šport ... tukaj ne dela niti nizozemska študija. :D
Bolj je zanimivo vprašanje kako so sploh prepovedali ne vem .. tenis? Če odštejemo občasen hi-5 preko mreže si težko zamisliš bolj socialno distanciran šport ... tukaj ne dela niti nizozemska študija. :D
Obstoji logika.
Možna bi bila posredna okužba - preko žogice.
O.k. pustiva kolikšna bi bila tamožnost.
Po mojem mnenju celo višja, kot da se boš okužil v trgovini, ker boš prijel nek artikel, katerega je nekdo pogledal (zaradi pretečenega roka trajanja) in ga vrnil nazaj na polico.
Obstoji logika.
Možna bi bila posredna okužba - preko žogice.
O.k. pustiva kolikšna bi bila tamožnost.
Po mojem mnenju celo višja, kot da se boš okužil v trgovini, ker boš prijel nek artikel, katerega je nekdo pogledal (zaradi pretečenega roka trajanja) in ga vrnil nazaj na polico.
Hm, logika je v korona dobi dobila neke druge dimenzije - živimo resnično v zanimivih časih.
Ja nič, potem nam pa ostane samo še žongliranje. Tam tvojih ... žogic ne tika nihče drug. :S
Drugače pa ne jim dajati idej... bodo zapovedali obvezno nošnjo rokavic pri igranju tenisa. :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
Tomas 33 ::
LeQuack ::
Lahko bi tudi odprli elitne restavracije, ker imajo manj gostov. Pa recimo kakšne luksuzne pohištvene trgovine.
Quack !
Pika na i ::
Žogica, ki sem jo prijela pri serviranju, ti lahko prileti v glavo in kihne moj dotik. Pa si okužen.
Ljudje so veseli, da nimamo policijske ure kot v Srbiji, kako si potem zamišljaš, da bi pomislili, da se naši delajo norca?
Nahajate se v štabu SDS.
Pravila ne veljajo za naše.
Troli dobrodošli.
Pravila ne veljajo za naše.
Troli dobrodošli.
Žogica, ki sem jo prijela pri serviranju, ti lahko prileti v glavo in kihne moj dotik. Pa si okužen.
Legit.. čeprav to se zdi kot slaba igra tenisa. Aja prej sem pozabil omeniti da si seveda pri tenisu oba UMIVATA ROKE med vsakim setom, da ne bo nesporazuma.
s1m0n ::
Mislim, da bodo pri tem nastale druge težave... Seveda prav tako zdravstvene.
vilicarist ::
pobiralci žog meni itak niso smiselni, tako da če s pomočjo tega omogočijo igro, sem za
čeprav kar se mene tiče, bi bilo bolj smiselno dovolit šport ljudem da bojo/bomo igrali, ne pa te tekme
čeprav kar se mene tiče, bi bilo bolj smiselno dovolit šport ljudem da bojo/bomo igrali, ne pa te tekme
bmw = brings me women
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mladi športniki in pregorelost - prekmalu in preveč treninga? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13173 (11366) | FiReFTW |
» | 2019: televizija je mrtva, naj živi internetOddelek: Novice / Ostale najave | 9997 (7766) | FTad |
» | Stavni nasveti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 42912 (18174) | Pinturicchio |
» | Tenis, kako začeti?Oddelek: Loža | 1900 (1442) | sceh |
» | Miza za namizni tenisOddelek: Loža | 6238 (4995) | mareee89 |