Forum » Loža » Litij-Ionska baterija v Anglijo
Litij-Ionska baterija v Anglijo
lolipop2 ::
Hej!
Rabim spet nekaj pomoči. Zanima me, kako, če je sploh možno, pošljem fotoaparat, ki vsebuje Litij-Ionsko baterijo, v Anglijo? cca 3,4kg. Seveda po neki normalni ceni. Pošta Slovenije bojda ne pošilja teh baterij. Kako pa je z ostalimi? GLS, DPD, DHL? Morda kdo kaj ve iz izkušenj, preden vsakemu izmed njih pošljem mail?
Hvala.
Rabim spet nekaj pomoči. Zanima me, kako, če je sploh možno, pošljem fotoaparat, ki vsebuje Litij-Ionsko baterijo, v Anglijo? cca 3,4kg. Seveda po neki normalni ceni. Pošta Slovenije bojda ne pošilja teh baterij. Kako pa je z ostalimi? GLS, DPD, DHL? Morda kdo kaj ve iz izkušenj, preden vsakemu izmed njih pošljem mail?
Hvala.
Tule pa vidim, da fotoaparati pašejo v "sprejemljive baterije": https://www.posta.si/zasebno-site/Docum...
stran B 8
stran B 8
šernk ::
V Anglijo gre letalsko, torej je NO-GO pošiljanje preko pošte slovenije.
čeprav ta omejitev je kar neki. Kitajci mi pošljejo čudo tehnike z letalom brez problemov.
čeprav ta omejitev je kar neki. Kitajci mi pošljejo čudo tehnike z letalom brez problemov.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
Saj tudi, če naročiš fotoaparat iz npr. Anglije pride letalsko in z baterijo. Ni logike. Bom poslal še mail GLS pa ostalim, da vidim, kaj pošiljajo, če sploh
šernk ::
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako poslati izdelke z vgrajenimi baterijami po poštiOddelek: Loža | 5155 (2343) | Kuscar |
» | Napis "1. Dostop" na položnicahOddelek: Loža | 5881 (2814) | mHook |
» | Pošiljanje mobitela po pošti (vračilo na Amazon.de)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1243 (945) | Furbo |
» | Pošiljanje večjega paketa v tujinoOddelek: Loža | 9859 (8344) | kixs |