Forum » Mobilne tehnologije » Menjava google nexus 6p
Menjava google nexus 6p
Zvezdica27 ::
lp,
imel sem nexus 5, zdaj nexus 6p. Bo treba menjati.
Kateri telefon je zdaj nek podoben p/p, da je hiter, da je OK in da ni prehud in da je stabilen in dela. Vsaj meni sta bila tkao nexus 5 kot 6p top shit in oba sta mi delala popolnoma normalno 4 leta, ko pač počasi začen se matrati...
kaj bi bil danes tak best buy? To, da je bil vedno nov android na voljo, je OK, ni pa nuno, tako da ni nujno, da bi moral biti googlov.
Pixel 3a?
Uporaba: poslovna, torej mora dec zdržati teren itd... samsungi odpadejo, nikdar več.
zz
imel sem nexus 5, zdaj nexus 6p. Bo treba menjati.
Kateri telefon je zdaj nek podoben p/p, da je hiter, da je OK in da ni prehud in da je stabilen in dela. Vsaj meni sta bila tkao nexus 5 kot 6p top shit in oba sta mi delala popolnoma normalno 4 leta, ko pač počasi začen se matrati...
kaj bi bil danes tak best buy? To, da je bil vedno nov android na voljo, je OK, ni pa nuno, tako da ni nujno, da bi moral biti googlov.
Pixel 3a?
Uporaba: poslovna, torej mora dec zdržati teren itd... samsungi odpadejo, nikdar več.
zz
kmegli ::
Prihaja nov pixel 4a, 3a je tudi čisto OK p/p, imaš mir za nadaljna 4 leta.
Lahko si preveriš še kakšen oneplus 7/8 ali pa Nokia 8.X, imata oba vanilla android...
LP
Lahko si preveriš še kakšen oneplus 7/8 ali pa Nokia 8.X, imata oba vanilla android...
LP
Mohimm ::
Sam sem šel iz 6P na Nokio (že nekaj časa nazaj)
- zaslon & zvočniki - lcd namesto OLED & manjša resolucija, ne-stereo
- bolj plastično ohišje
+- CPU praktično isto hiter
+ bolj plastično ohišje (zadeva preživela vse padce)
+ battery life
+ Android one (clean android & podpora min 2 leti) + namestiš lahko gCamero če bi rad googlov HDR post-processing
+ cena
All in all zadovoljen z p/p in dolgoživostjo
So pa najavljene nokie X.3, ki prihajajo kmalu.
Tako da poleg pixlov morda pogledaš še kaj od tega: https://www.android.com/one/
- zaslon & zvočniki - lcd namesto OLED & manjša resolucija, ne-stereo
- bolj plastično ohišje
+- CPU praktično isto hiter
+ bolj plastično ohišje (zadeva preživela vse padce)
+ battery life
+ Android one (clean android & podpora min 2 leti) + namestiš lahko gCamero če bi rad googlov HDR post-processing
+ cena
All in all zadovoljen z p/p in dolgoživostjo
So pa najavljene nokie X.3, ki prihajajo kmalu.
Tako da poleg pixlov morda pogledaš še kaj od tega: https://www.android.com/one/
Andrej51 ::
Kot pravijo drugi Pixel 3A/4A oz. sedaj ko prihaja OP8 lahko pogledaš pri Kitajskih resellerjih za South Asia verzijo Oneplusa 7T (je cenejši kot obicajen, za EU trg razen polnilca in garancije ni razlike).
helou, helou...
zdaj sem ugotovil, da obstaja pixel 3 in 3a. Prav tkao je zunaj že 4. Od teh je best buy, kateri?
Pixel 3 je bolj zmogljiv kot 3a, kajne?
zz
zdaj sem ugotovil, da obstaja pixel 3 in 3a. Prav tkao je zunaj že 4. Od teh je best buy, kateri?
Pixel 3 je bolj zmogljiv kot 3a, kajne?
zz
keitai ::
Pixel 3 in 4 sta "flagshipa", 3a in 3a XL sta budget varianti. Trenutno bo vsak čas uradno najavljen Pixel 4a.
Imo poglej če ti bi ustrezal Pixel 4a, al pa počaki, če bo kakšna razprodaja Oneplus 7t, sedaj ko bodo najavili Oneplus 8 (ponavadi so znižane cene Oneplus telefonov pri kitajski preprodajalcih, kolikor vem ima Oneplus akcije in razprodaje v njihovi trgovini ponavadi le v ZDA).
Imo poglej če ti bi ustrezal Pixel 4a, al pa počaki, če bo kakšna razprodaja Oneplus 7t, sedaj ko bodo najavili Oneplus 8 (ponavadi so znižane cene Oneplus telefonov pri kitajski preprodajalcih, kolikor vem ima Oneplus akcije in razprodaje v njihovi trgovini ponavadi le v ZDA).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: keitai ()
keitai ::
Ja kitajc, ampak verjetno edini kitajc, ki ima porihtan tudi software del, pri vseh ostalih kitajcih ta del enačbe ponavadi šepa.
klinker ::
Kot dolgoletni uporabnik in fan Nexusov sem po dolgem casu saltal na Samsunge in mi ni zal. OneUI je trenutno med Androidi top. Prvic da na telefon nisem poknu Nova launcherja.
Tako da ti vseeno predlagam da kakega fejst potestiras, ce imas to moznost, ker ti bo mogoce celo bil ok, kot je bil meni, pa sem se Samsungov po S3 izogibal na polno, ker je bil tam SW res en drek vse do S7ke. Tu so ze marsikaj postimali, z OneUI pa je res super zadeva.
Pac, jst na telefonu ne gledam vec drugega kot UI in kamero. Kakega Huawei in Xiaomi obvezno sprobaj UI, ker je skin precej drugacen od ostalih androidev in recimo meni nikakor ni ugajal. Pravtako mi ni ugajal Sonyjev in HTCjev. LG mi je bil ok, pa 1+ mi je bil tudi ok, saj niso pretirano predelani napram AOSP. Tudi iPhone sem se hitro losal prav zaradi UIja. Enostavno mi ni ugajal, kljub super delovanju itd
1+ imajo definitvno top OS, tako da kr poglej za njimi.
Tako da ti vseeno predlagam da kakega fejst potestiras, ce imas to moznost, ker ti bo mogoce celo bil ok, kot je bil meni, pa sem se Samsungov po S3 izogibal na polno, ker je bil tam SW res en drek vse do S7ke. Tu so ze marsikaj postimali, z OneUI pa je res super zadeva.
Pac, jst na telefonu ne gledam vec drugega kot UI in kamero. Kakega Huawei in Xiaomi obvezno sprobaj UI, ker je skin precej drugacen od ostalih androidev in recimo meni nikakor ni ugajal. Pravtako mi ni ugajal Sonyjev in HTCjev. LG mi je bil ok, pa 1+ mi je bil tudi ok, saj niso pretirano predelani napram AOSP. Tudi iPhone sem se hitro losal prav zaradi UIja. Enostavno mi ni ugajal, kljub super delovanju itd
1+ imajo definitvno top OS, tako da kr poglej za njimi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: klinker ()
urgh... imel sem s1, s2, s3 in s3 mini žena, mislim da še potem eno tablico.
Samsunga NIKDAR več ;) Ozirma točno mi povej kateri, da ga počekiram.
Zdaj me mika Apple SE, novi model. Zgleda to kar jaz čem, ne prevelik, dober proc, cena pa nižja od pixlov.
Malo bom še pogledal opcija.
zz
Samsunga NIKDAR več ;) Ozirma točno mi povej kateri, da ga počekiram.
Zdaj me mika Apple SE, novi model. Zgleda to kar jaz čem, ne prevelik, dober proc, cena pa nižja od pixlov.
Malo bom še pogledal opcija.
zz
klinker ::
S8, zdaj na Note8, dragi pa vzel A80. 9 serija se je se baje za izogibat tamalih, ker je SOC malo pozresen in z baterijo na tamalem S9 naj ne bi blo lih ok, ce si malo bolj heavy user. To sem sicer bral, nimam izkusenj.
Pac, so SW ze z S7 precej spilili in je res ok trenutno.
Pa ne pravim da kr kupi. Le ce imas kakega znanca z novejsim Samsungom ga posteno potestiraj, ker je drugi svet od S2, 3 itd.
iPhone SE je po moje top za ta kes, ce se zavedas iOS omejitev, ki jih ima napram androidu. Sestra ima ze 3 leta SEja in je zadovoljna. Meni pac iOS ne sede, kar pa ne pomeni da ne bo tebi. Dela seveda odlicno.
Pac, so SW ze z S7 precej spilili in je res ok trenutno.
Pa ne pravim da kr kupi. Le ce imas kakega znanca z novejsim Samsungom ga posteno potestiraj, ker je drugi svet od S2, 3 itd.
iPhone SE je po moje top za ta kes, ce se zavedas iOS omejitev, ki jih ima napram androidu. Sestra ima ze 3 leta SEja in je zadovoljna. Meni pac iOS ne sede, kar pa ne pomeni da ne bo tebi. Dela seveda odlicno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: klinker ()
lp,
bom preveril hvala vsem, predvsem rabim, da zadeva dela in da je vse lepo integrirano v MS office365 okolje. Vsaj na androidu je to vse delalo bp.
b
bom preveril hvala vsem, predvsem rabim, da zadeva dela in da je vse lepo integrirano v MS office365 okolje. Vsaj na androidu je to vse delalo bp.
b
lp,
vzel sem huawei p40 lite. Super - pa samo 170e in dodaten bonus, da ni googla gor (malce je treba čarati, a vse je OK). Za ta denar...
zz
vzel sem huawei p40 lite. Super - pa samo 170e in dodaten bonus, da ni googla gor (malce je treba čarati, a vse je OK). Za ta denar...
zz
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google Pixel (strani: 1 2 3 4 … 73 74 75 76 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 809108 (1635) | marS |
» | Nakup novega telefona srednjega razredaOddelek: Mobilne tehnologije | 6341 (5365) | Stikalo |
» | Galaxy S8 v 2019 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 5513 (4585) | ziga1990 |
» | Kateri telefon priporočate? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20848 (14123) | sift |