Forum » Omrežja in internet » Sonoff povezava v omrežje
Sonoff povezava v omrežje
dkulcar ::
Živjo,
Imam težavo z povezavo Sonoff modula na wifi omrežje.
Na glavni router se mi noče povezati. Če ga povežem na drugi, sekundarni router (povezan AP) se poveže brez problema. Sem že poskusil glavni router resetirat na tovarniške nastavitve pa ga prav tako ne poveže.
V čem bi lahko bil problem?
Imam težavo z povezavo Sonoff modula na wifi omrežje.
Na glavni router se mi noče povezati. Če ga povežem na drugi, sekundarni router (povezan AP) se poveže brez problema. Sem že poskusil glavni router resetirat na tovarniške nastavitve pa ga prav tako ne poveže.
V čem bi lahko bil problem?
- spremenil: dkulcar ()
Sonoff 4CH PRO.
Ravnokar probal pri kolegu in poveže v parih sekundah. Nekaj je fora na modemu/WiFi. Čudno pa je to, ker sem kake pol leta nazaj povezoval te module brez problemov z tovarniškimi nastavitvami, sedaj pa ga ne poveže.
Bom probal spremeniti ime in geslo.
Ravnokar probal pri kolegu in poveže v parih sekundah. Nekaj je fora na modemu/WiFi. Čudno pa je to, ker sem kake pol leta nazaj povezoval te module brez problemov z tovarniškimi nastavitvami, sedaj pa ga ne poveže.
Bom probal spremeniti ime in geslo.
floyd1 ::
5 GHz je fajn tačas izklopit. Če še tako ne gre, pa ga "sparit" v "compatibility mode". Tudi stari basici so znali zafrkavat, novejši se povežejo precej hitreje. Pa blizu routerja ga dat tačas.
Problem pri povezavi je bi napačno vpisano geslo za WiFi. Namreč za geslom je bil narejen presledek.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pametno stanovanje (strani: 1 2 3 4 … 51 52 53 54 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 492533 (1120) | DamijanD |
» | Router za običajnega uporabnika na optiki (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 10498 (8734) | XS!D3 |
» | Powerline + wireless router pomočOddelek: Omrežja in internet | 1577 (1457) | ludbe |
» | WiFi in androidOddelek: Omrežja in internet | 12978 (10056) | Anaa1 |
» | Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 52361 (24111) | simone |