» »

Prva zaposlitev

Prva zaposlitev

noob96 ::

V tem mesecu bom podpisal prvo pogodbo o zaposlitvi. Do sedaj sem delal preko študenta, sedaj pa me bodo zaposlili. Nikoli prej še nisem bil zaposlen. Ima kdo kakšen "must have" nasvet, moram kaj urediti, karkoi na FURSu, kje drugje..? Moram biti še na kaj pozoren? Ne bi se rad prenaglil. Sem pa 100% da se želim zaposliti.

McHusch ::

1. Uredi si dopolnilno zdravstveno zavarovanje.
2. Delodajalca vprašaj, ali plačuje prostovoljno dodatno pokojninsko zavarovanje. Uredi si, da ga plačuješ maksimalno, kolikor zmoreš (max je 5,844 % plače).
3. Dobro se izpogajaj za plačo in dopust :)

MadMicka ::

Uredi si dopolnilno zdravstveno zavarovanje, če imaš slabe zobe :) Drugače pa to dopolnilno zdravstveno zavarovanje pri študentu, ki gre prvič v službo, res ni pod "must have".

xmetallic ::

MadMicka je izjavil:

Uredi si dopolnilno zdravstveno zavarovanje, če imaš slabe zobe :) Drugače pa to dopolnilno zdravstveno zavarovanje pri študentu, ki gre prvič v službo, res ni pod "must have".

Prej kot si ga zrihta ceneje bo. Če si ga ne zrihta v roku enega meseca mu tudi potem ko si ga enkrat zrihta prve tri mesece ne bo veljalo. Poleg tega se z odlašanjem zavarovalna premija viša, in ostane taka doživljenjsko.

Zgodovina sprememb…

trulex ::

Vse pomembne ustne dogovore zapišite v pogodbo, ker si lahko čez pol leta šef nekaj izmisli in prekliče ustne dogovore.

Matek ::

MadMicka je izjavil:

Ne se hecat, dopolnilno zavarovanje je absolutno must have! Ogromno ne-nujnih storitev ni kritih iz osnovnega zavarovanja in tudi, če si študent, imaš komot kako prometno nesrečo ali podobno pizdarijo. OP - poslušaj McHuscha.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Obvezno in dopolnilno zdravstveno zavarovanje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9939419 (11259) jocoj
»

Zavarovanje

Oddelek: Pomoč in nasveti
102834 (2338) Quantum
»

Katero dodatno dopolnilno zavarovanje?

112600 (1965) Bellzmet
»

Zavarovanje

375302 (4117) paraboŁa
»

Dodatno zdravstveno zavarovanje (strani: 1 2 )

6515655 (6218) Alexius Heristalski

Več podobnih tem