Forum » Problemi človeštva » Pandemija COVID-19 in služba
Pandemija COVID-19 in služba
balluf ::
Odpiram debato, ker se mi zdi, da nas delodajalci izkoriščajo oz. jim je malo mar za naše zdravje.
Razumem, da mora del določene službe delati, da imamo primarne dobrine, ne razumem pa ,da nekateri delodajalci na silo odpirajo naza firme in to pred vrhuncem.
Da ne bo kdo mislil, da nočemo nazaj delat....
Moj primer: pred 14 dnevi smo začasno zaprli firmo, seveda so nam vzeli 14 kolektivnega dopusta
. Firma izdeluje komponente za avto-industrijo torej trenutno nepomembna dobrina. Sporočili so nam, da v ponedeljek zaženemo proizvodnjo.
Ja v kakšnih pogojih pa
nosili naj bi masko (tisto klasično-papirnato) in to 1 za vseh 8 ur oz. za več dni.
V firmi nas je več kot 300, samo v proizvodnji 250+. Kako mislijo, da če pride eden okužen v proizvodnjo se ne bo to potem razneslo po vsej proizvodnji, saj se ve ,da je oseba kužna lahko tedne preden zboli !
Kot poznam firmo ni šans, da bodo razkuževali dovolj.
Torej, zanimajo me vaše izkušnje, mnenja, razmišljanja....
Razumem, da mora del določene službe delati, da imamo primarne dobrine, ne razumem pa ,da nekateri delodajalci na silo odpirajo naza firme in to pred vrhuncem.
Da ne bo kdo mislil, da nočemo nazaj delat....
Moj primer: pred 14 dnevi smo začasno zaprli firmo, seveda so nam vzeli 14 kolektivnega dopusta
Ja v kakšnih pogojih pa
V firmi nas je več kot 300, samo v proizvodnji 250+. Kako mislijo, da če pride eden okužen v proizvodnjo se ne bo to potem razneslo po vsej proizvodnji, saj se ve ,da je oseba kužna lahko tedne preden zboli !
Kot poznam firmo ni šans, da bodo razkuževali dovolj.
Torej, zanimajo me vaše izkušnje, mnenja, razmišljanja....
- zaklenil: AndrejO ()
AndrejO ::
28.3 čl. Pravil: Argumentirano pritožbo mora uporabnik poslati v oddelek
Slo-Tech, tema Pritožbe. Pritožb poslanih po zasebnih sporočilih,
elektronski pošti ali odprte v obliki tem v drugih oddelkih se ne upošteva.
Slo-Tech, tema Pritožbe. Pritožb poslanih po zasebnih sporočilih,
elektronski pošti ali odprte v obliki tem v drugih oddelkih se ne upošteva.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Trenutna plača v Revozu (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 33889 (15053) | PunkDude |
| » | neizplačilo ure dela v času premika kazalcev ure (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17037 (13179) | Mare2 |
| » | Iskanje službe (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 59544 (47695) | M.B. |
| » | Sedem milijard nas je (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 50173 (43316) | CaqKa |