Forum » Pomoč in nasveti » Siv ekran-se ne zažene več
Siv ekran-se ne zažene več
joplin ::
Danes se mi je na monitorju nenadoma pojavil siv ekran in od tega trenutka se računalnik ne zažene več (vklopi se, a sistem se ne naloži, RAM ne zapiska, monitor je neodziven) oz. še zaganja vsakih nekaj sekund
Je kriva grafična ali grafa?
Je kriva grafična ali grafa?
Han ::
Napajalnik ali plata. Ko se bo kristalna krogla zbistrila in prikazala več podatkov o tvojem geplu, boš mogoče dobil še kakšen predlog...
Je že mal v letih ta moj PC (letnik 2011). ASRock matična, ASUS V621 grafična, je pa že prej nagajal zvok (zmeraj sem moral po win10 updejtah nalagati driverje iz 2009 da je delal), tud mrežno je spalilo port, tako da sem mel net prek USB.
Napajalnik po moje ne more bit ker igrc ne igram že več kot 7,8 let
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: joplin ()
Vuli ::
zna bit kar plata...
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|
hojnikb ::
Je že mal v letih ta moj PC (letnik 2011). ASRock matična, ASUS V621 grafična, je pa že prej nagajal zvok (zmeraj sem moral po win10 updejtah nalagati driverje iz 2009 da je delal), tud mrežno je spalilo port, tako da sem mel net prek USB.
nobenih pametnih informaicj nisi dal..
#brezpodpisa
nobenih pametnih informaicj nisi dal..
Kakšnih recimo?
Zgodovina sprememb…
Riff ::
probi drugo grafičo ali reset biosa na plošči - rač odklop iz električnega omrejžja in za nekaj minut odstrani baterijo z matične ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Riff ()
tetriandoch ::
Prvo vzemi kompresor in tole spihaj. Tako usrani niso niti službeni računalniki po nekaj letih uporabe 24/7. Lahko je vse skupaj umrlo zaradi praha in posledično višjih temperatur. Sicer pa je stvar počasi zrela za menjavo. Baterija CR2032 (gumbna baterija) se na tvoji matični nahaja ob PCI express modri reži, kjer imaš vtaknjeno grafično kartico.
Updejt: dal baterijo ven, grafično tud, spihal vse skupi. Razlika samo ta, da računalnik skoz gori in se ne ugaša (ter samozaganja) kot prej
Sem naredil in zdaj se je zadeva prižgala! Torej je grafična fuč?
daj še grafično ven in priklopi na integrirano na matični
Sem naredil in zdaj se je zadeva prižgala! Torej je grafična fuč?
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zagon prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2664 (2273) | MIHAc27 |
» | Sestavljen računalnik - ni slike (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25661 (23985) | mihibo5 |
» | Nakup matične ploščeOddelek: Strojna oprema | 1264 (1121) | mattthew |
» | Težava z matično ploščoOddelek: Pomoč in nasveti | 6990 (6422) | lucky13 |
» | vodno hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 5310 (4811) | cinkaCR7 |